Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2023-03-18 17:40:24
Samozrejme, najdolezitejsie su 3 body a som rad aj za utrpenu vyhru, ale… Fanusikom Barcelony som sa stal kvoli tomu stylu, kvoli mimoriadnej technickej vybavenosti hracov, kvoli tuzbe vyhravat presvedcivym sposobom… Mohol by som menovat dalej. Ostatne kluby vobec nesledujem, zaujima ma len Barca. Zatial to beriem tak, ze sme stale v prestavbe, ze to chce cas. Som preto trpezlivy, ale po urcitom case by som ocakaval navrat k tomu (podla mojho nazoru) najkrajsiemu sposobu ako sa da hrat futbal.
2023-03-18 18:20:59
No doufám že Xavi neříká úplně všechno co si myslí. Minulý zápas s Realem který jsme vyhráli 1:0, ....byl skvělý...porazili jsme Real v oslabení...a jeho stylem. Myslím ze se dostatečně poučili a budou hrát na brejky. Kontrola míče nerozhoduje, rozhodují góly, a kdyz je dáváš, fanoušci jsou šťastní. V současnosti nemáme na to, hrát na totální dominanci a už vůbec ne s Realem. Navíc nám chybí nejen Pedri. Rozumnější by bylo hrát zabezpečení vzadu. Když to skončí 0:0, tak to bude pro koho výhoda? Takže kdo by musel útočit? Real....a to je pro nás výhoda. Hlavně že hraje Araucho, to nám dává opravdu hodně proti Realu.
2023-03-18 19:05:08
čo je zlé na víťazstve 1:0? nuž to, že ani minútu pred koncom nie je isté, a mne by ste od napätia a strachu nestrčili do zadku ani konopné vlákno