Čo máte stále proti tomu Robertovi, nepamätáte na jeho jar v 17tom ? Jak rozhodol remontandu a jak poťáhou fodbal na Bernabeu celým ihriskom aby Leo v poslednej sekunde rozhodol? :))
Prostě já bych tam Roberta nedával.Máme tam dva defenzivní Busi a De jong,Kessie je silovější a dokáže si udělat i místo v 16 ,což by se dnes hodilo.Proto radši Kessie než Roberto ,toť můj názor.
ty nechapes ze je roberto v klube a ja zase preco dementi prispievaju na net. Hore to dobre niekto napisal, este sme ani nezacali hrat a uz tu zopar dementov rozumie vsetkemu lepsie ako Xavi. Co tak kritizovat az po zapase. Predpokladam, ze mat listok na clasico tak ked zistis, ze hra Roberto tak ho roztrhas a odides lebo tvoja futbalu znala mysel byt to urcite neprezila.
sidinko nie je potreba pouzivat invektivy, nepotrebujem byt ani futbalovy taktik aby som nevidel ze je roberto v kazdom zapase co hra podpriemerny a nema ziadny ciselny nulovy prinos ale vporiadku pridem ti to napisat aj po zapase alebo kludne uz po polcase :)
aka je invektiva pomenovat cloveka co robi hate este pred zapasom. Btw veta "nepotrebujem byt ani futbalovy taktik aby som nevidel " znamena co? :-) Tak vela ne az si sa stratil.
Tunno ja tu moc nepíšem lebo dovolím si povedať ze väčšina terajších fanúšikov je vďaka messimu
Ale keď poviem ze sledujem barcu ešte o 5 rokov dozadu tak ľudia len taraju ficoviny...
A karma zdarma, čo teraz hovoríte na Roberta vy pseudo fanúšikovia. To ze mal pri góle top pozíciu hru a vďaka tzv univerzálnosť tam supol po hotovú placirku a hotovo. Kessi by jebol 15 radu, môj názor
nz :), pootvarej si toho trochu vic ( spis z tech prvnich) a ten nejlepsi si nech bezet, zbytek si jen ztlum, kdyby se ti to nahodou seklo a neslo to ani po restartu, tak prepnes hned na jinej, tak to delam vzdycky ja
Real zatial nezasluszena remizka, nehraju nic. Ale koniec koncov odzrkadluje to aj nase vykony v niektorych zapasoch a nakoniec sme vyhrali😂 zatial pekny zapas 😊
Courtois minimalne 8+ hodnotenie za tento polcas. Co vsetko nam pochytal. Ale real trz nehra moc dobre a ja sa velmi tesim ked konecne vidim Barcu v plnom nasadeni a na ten presing na hlavne zaciatku a aj pocas celeho polcasu sa vyborne pozera. Len by ti chcelo viacej golov. Zatial super!
Roberta jsem nikdy moc nemusel,bo byl téměř vždy neviditelný s minimální pomocí pro tým,ale letos hraje dobře musím uznat. Hlavně zápasy proti reálu mu sedí...
Ale keď poviem ze sledujem barcu ešte o 5 rokov dozadu tak ľudia len taraju ficoviny...
A karma zdarma, čo teraz hovoríte na Roberta vy pseudo fanúšikovia. To ze mal pri góle top pozíciu hru a vďaka tzv univerzálnosť tam supol po hotovú placirku a hotovo. Kessi by jebol 15 radu, môj názor
Podľa mňa, kessi by bol v tom momente v strede poľa a ak nie tak 15 rada
tu to mate hejteri...hodnotit sa ma po zapasoch a cichooo
Pokračovat v tomhle a přidat další..
Je to king 🫡🫡🫡