Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2023-03-23 08:14:15
Jednoduše řečeno- nemůže.
Zaprvý se zatím neukázalo, že by mělo docházet k jakýmkoliv manipulacím a hlavně probíhá vyšetřování.
Pokuď by chtěli Barcu potrestat za něco co není vyšetřeno, tak nemají šanci u soudu uspět.
2023-03-23 08:48:46
Ukázalo sa, ze k ovplyvňovaniu nedošlo. Ak Barcu naozaj z LM vylúčia, tak to nie je nič iné ako revanš za aktivity a vyhlásenia ohľadom superligy. To je všetko, čo celu UEFU na Barcelone páli.
2023-03-23 08:52:56
Myslim si, ze je cas zacat setrenie v pripadoch rozhodcov, ktori po zapasoch Realu Madrid odchdzali zo stadiona s igelitkami so symbolom Realu.....ci to je nieco ine???
2023-03-23 08:55:39
Barcelona se může odvolat a může uspět.
2023-03-23 09:26:38
Silen pochybujem, veď to by proces vytvorenia Superligy skôr urýchlilo.
2023-03-23 09:47:50
Ide ma roztrhat od nervou,ked si spomeniem na Real a Kassaiho.... nikdy sme nemali tak nakloneneho rozhodcu ,resp vobec nejak nakloneneho,ako mal Real. Cele je to na smeich aj cela po...na UEFA,ktoru drzi za gule Perez a to uz roky. Najvacsia mafia ide hladat nezmysli,aby odvratila pozornost od seba. Nepoznam v sporte spinavejsiu organizaciu,ako UEFA a FIFA a idu si tu rozhodovat o Barce?
Chory svet.
2023-03-23 09:47:55
Tieto "kačice" :D podľa mňa nech už sú v Uefe akokoľvek arogantný tak by nepúšťali do sveta takéto žvásty bez reálneho základu. Neverím že ak by aj mohli povedzme mužstvo vyhodiť len na základe podozrenia, že by to reálne urobili. Boli by sami proti sebe, pretože by šlo o nebezpečný precedens. Nikto by nebol v bezpečí po hocijakom krivom obvinení, je to teda podľa môjho názoru celkom zjavný nezmysel. A teda sa nie je čoho obávať
2023-03-23 17:20:21
A čo tak preveriť Čeferina a jeho toky financií a toky financií v rámci UEFA? Zároveň hĺbkový audit vedenia LL a vedenia RFEF, zvlášť za Superpohár? Chápem pohnútky Gasparta, keďže v tej dobe bolo Katalánsko na vzostupe aj hospodársky a ekonomicky a malo peňazí viac ako celé Španielsko, no a Madridu nebolo dvakrát po chuti, že Barça, zvlášť s Cruyfom v zostave, si išla svoje. Tak po istých vážnych a kontroverzných rozhodnutiach rozhodcov, že sa Gaspart snažil pre klub zaistiť akúsi neutralitu a získať informácie o rozhodcoch. Ale divné mi príde, že sa to ťahalo toľké roky, keď už bolo možné si tie informácie získať za oveľa menej. Ako príklad uvediem hráča RM Casemira, ktorý sa vyjadril, že mal info o súkromí toho ktorého rozhodcu. Napr., že istý rozhodca je vášnivý rybár. Tak od začiatku pri každej príležitosti dával debatu o rybárčení, ako brali a už odvádzal pozornosť. Podľa mňa je to skôr o praní peňazí a/alebo tunely na klubovú kasu, a nie o korupcii. Ale kto vie? Verím tomu, že ku korupcii ani náznakom nedošlo a Barça vysúdi za osočovanie peknú raketu. Visça el Barça!