pozeral som zostrih s treningu barcelony proti barce atletic fati bol bol este aj proti nim uplne strateny hlupe uhly z ktorych sa pokusal strielat kde nebola ziadna sanca na to dat gol proste pozerat sa na to bola hroza proste musi ist
Za mňa Garcia, Torre, Fati, Ferran, Nico hosťovanie, títo hráči ešte si myslím ze majú budúcnosť v Barcelone.
Lenglet, Umtiti, Collado, Dest predaj
Abde návrat do Áčka.
Je neuveriteľné, koľko "nepotrebných" hráčov máme v Barci. Ja by som v prvom rade riešil odchod Busquetsa a nie jeho zotrvanie v Barci. Busquets je už "starý" a pomalý, čo bolo vidieť v posledných zápasoch. Absolútne nestíhal, robil strašne veľa chýb v strede poľa, zbytočne komplikuje rozohrávku a následne potom je nútený faulovať. Za tieto chyby vlastne nazbieral všetky svoje karty a z toho dôvodu aj pre karty už myslím že dvakrát nemohol hrať v nasledujúcom zápase. Z ostatnými vyššie menovaných by som absolútne súhlasil s ich predajom, ale obrovský problém budeme mať po návrate hráčov z hosťovania, pretože ako to vyzerá, ani jedného z nich mužstvá, kde hosťujú si ich neuvažujú odkúpiť, a to bude problém!!!
S Busim souhlas, jeho éra rychle končí, ale koho za něj? FdJ se ukazuje, že na tuto pozici není dost dobrý a ti, co by byli vhodní jsou v dobrých klubech a neprodejní.
Já to teda tak hrozně nevidím, hlavně v podání Fdj, který skoro nemá zranění a jedná se o našeho nejkonzistencniho záložníka v týmu. Sice nemusí mít ideální parametry a styl pro Dm v Barce, ale nadruhou stranu je fotbal dnes trochu o něčem jiném než před 10 lety a to mu hraje do karet a i Barca (což Xavi dokazuje) se musí přizpůsobit situacím. Myslím, že příští sezonu o Dm nemusíme mít obavu to spíš absence levého křídla, či pravého beka je větší problém navíc i ten Busi pokud prodlouží může v lize stále spoustu nabídnout.
Ale ono celkově těžko soudit, když nás tlačí regulace a celkově ekonomika, kdy do toho pořádně a spolehlive nikdo krom vedení nevidí (co je, či není možné uskutečnit)a tak je těžké spekulovat.
Ako ukazuje FDJ že na tú pozíciu nie je dosť dobrý? Poriadne tam ani nehral. Ďalšia možnosť, dá sa prejsť na 4-2-3-1, kde môžu hrať double pivot FDJ a Kessie, alebo FDJ a Nico, či FDJ a Roberto. Ľavé krídlo/záložník môžu byť Gavi/Alba alebo dať šancu Alarconovi, pravé krídlo je tam Dembélé/Raphina/Torres. V strede zálohy Pedri/Torre. Útočník Lewa. Posty, čo vyriešiť tak RB, druhý útočník (kľudne by som tam skúšal Alarcona) alebo kľudne niečo ma spôsob Luuka de Jonga, možno ľavé krídlo.
Fati, ak zaňho dá niekto 40 miliónov, tak by som sa s ním rozlúčil. Torres, ak by odišiel Dembélé, tak by som si ho nechal a hral by vpravo na striedačku s Raphinom. Garcia predať, Lenglet ak sa nájde záujemca a Lenglet tiež bude chcieť ísť, tak predať, ak dajú 5 miliónov, nech ide, je amortizovaný. Umtihiho ak sa nájde záujemca, tak ho aj zadarmo pustiť, či vypýtať aspoň symbolický milión. Keďže už bol amortizovaný, žiadna strata to nebude. Ostalo veľmi dobré mužstvo s dobrou kvalitou, otázny je Torres, ale hra na pravej strane by mu možno pomohla. Potreba doplniť 2 hráčov.
No co ja viem tiez som bol ze odchod busquetsa ale ukazalo sa ze vlastne nie je vobec zly on je DMko a obranu mame najlepsiu na svete cize a ked mame take problemy s peniazmi kludne moze ostat a podpisat tu zmluvu s 3x mensim platom. Je sice pomalsi a aj majster sveta sa utne ale v globale hra dobre a mava nabehane najviac s timu takze snahu mu tiez nemozno upriet a to ze spravil napisledy par okatych chyb je zanedbatelne... bol to real madrid aspirant na ligu majstrov. A treba posilnit ofenzivu jedneho kreativneho zaloznoka k pedrimu a lave kridlo plus mlady CF ak to nejakym zazrakom prejde cez financnu fair play
Ako za mňa garcia preč ked pride namiesto neho martinez zadarmo takze vlastne na garciovi zarobime nieco, torre hostovačka a siahol by som mozn opo gundoganovi zadarmo nejaky rozumny plat ze bude do rotacie skusenosti ma, ak united kupia arabi tak myslim zeby sme tam mohli strelit fatiho za 60-80mega, ferrana za 30-40mega aspon niekde a no prisiel by cas na hladanie laveho kridla ale neviem co by bolo pre nas take dostupne, plus netreba zabufat ze kto vie ako to bude s messim lebo myslim ze stale je okolo neho taky hype tak kto vie🤷♂️ plus kupil by som to kridlo lave a nejakeho praveho backa😀
Lenglet, Umtiti, Collado, Dest predaj
Abde návrat do Áčka.
Fati, ak zaňho dá niekto 40 miliónov, tak by som sa s ním rozlúčil. Torres, ak by odišiel Dembélé, tak by som si ho nechal a hral by vpravo na striedačku s Raphinom. Garcia predať, Lenglet ak sa nájde záujemca a Lenglet tiež bude chcieť ísť, tak predať, ak dajú 5 miliónov, nech ide, je amortizovaný. Umtihiho ak sa nájde záujemca, tak ho aj zadarmo pustiť, či vypýtať aspoň symbolický milión. Keďže už bol amortizovaný, žiadna strata to nebude. Ostalo veľmi dobré mužstvo s dobrou kvalitou, otázny je Torres, ale hra na pravej strane by mu možno pomohla. Potreba doplniť 2 hráčov.