Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2023-03-23 09:54:20
pozeral som zostrih s treningu barcelony proti barce atletic fati bol bol este aj proti nim uplne strateny hlupe uhly z ktorych sa pokusal strielat kde nebola ziadna sanca na to dat gol proste pozerat sa na to bola hroza proste musi ist
kluc Premium
2023-03-23 10:08:57
Za mňa Garcia, Torre, Fati, Ferran, Nico hosťovanie, títo hráči ešte si myslím ze majú budúcnosť v Barcelone.
Lenglet, Umtiti, Collado, Dest predaj
Abde návrat do Áčka.
2023-03-23 11:05:14
Je neuveriteľné, koľko "nepotrebných" hráčov máme v Barci. Ja by som v prvom rade riešil odchod Busquetsa a nie jeho zotrvanie v Barci. Busquets je už "starý" a pomalý, čo bolo vidieť v posledných zápasoch. Absolútne nestíhal, robil strašne veľa chýb v strede poľa, zbytočne komplikuje rozohrávku a následne potom je nútený faulovať. Za tieto chyby vlastne nazbieral všetky svoje karty a z toho dôvodu aj pre karty už myslím že dvakrát nemohol hrať v nasledujúcom zápase. Z ostatnými vyššie menovaných by som absolútne súhlasil s ich predajom, ale obrovský problém budeme mať po návrate hráčov z hosťovania, pretože ako to vyzerá, ani jedného z nich mužstvá, kde hosťujú si ich neuvažujú odkúpiť, a to bude problém!!!
2023-03-23 12:45:54
Na Ferranovi nemáme čo zarobiť! Na ňom iba pretobime, lebo dráhy bol dosť a či ho predáme aspoň za polovicu, bude otázne!
2023-03-23 22:01:07
Ako za mňa garcia preč ked pride namiesto neho martinez zadarmo takze vlastne na garciovi zarobime nieco, torre hostovačka a siahol by som mozn opo gundoganovi zadarmo nejaky rozumny plat ze bude do rotacie skusenosti ma, ak united kupia arabi tak myslim zeby sme tam mohli strelit fatiho za 60-80mega, ferrana za 30-40mega aspon niekde a no prisiel by cas na hladanie laveho kridla ale neviem co by bolo pre nas take dostupne, plus netreba zabufat ze kto vie ako to bude s messim lebo myslim ze stale je okolo neho taky hype tak kto vie🤷‍♂️ plus kupil by som to kridlo lave a nejakeho praveho backa😀