Roberto a viac ofenzívna možnosť? Marca jasné už chápem. Roberto v poslednom čase hráva viac v zálohe a povedzme si radšej tam ako na RB.
Už predvčerom som tu písal, že to s RB nevyzerá nádejne. Rovnako ak by tu prišli Pavard a Foyth, tak lepšie výkony ako Kounde by nepodávali. Čo mi len vŕta hlavou prečo sa nepokúsiť aspoň o nejakého nádejného mladého hráča za lacný peniaz a možno vystrelí motyka, napr. Arnau z Girony, alebo Dedic so Salzburgu.
Alebo môže by náhradník Baldeho Alba pomaličky končí a keď Dest zaskakoval za Albu išlo mu to radšej si ho nechať ako ho máme niekomu darovať za haliere
Dest nepresvedčil nikoho, navyše Xavi sa o ňom dosť jasne vyjadril, keď povedal niečo v štýle, že nerozumie tomu, ako hráč, ktorý nechápe pozičnú hru, môže hrať v Barce.
Dest ma na to ešte vek aby sa niečo nové naučil Xavi a spol by mu mali vysvetliť čo od neho očakávajú a čo má hrať a keď to nepôjde tak pôjde on stále by to bolo lepšie ako ho niekomu darovať v Barce je dosť skúsených hráčov ktorý by mu vedeli pomôcť
To by byla asi ta největší blbost. Potřebujeme posílit 3 posty a to jsou právě pravý obránce, levý křídelník a střední útočník. Sice přišel Araujo z MLS, ale chce to ještě jednoho hráče na pravého obránce. Koundé tam nesmí pořád nastupovat, protože tam zabije svou kariéru. Postupně je zápas od zápasu na pravém obránci horší a horší. Pokud tam bude pořád nastupovat, tak za 2 roky ho budeme prodávat jako průměrného hráče, přičemž to pro nás mohl být dlouhodobě klíčový střední obránce. A Roberto jako ofenzivnější varianta je opravdu úsměvné :D
Už predvčerom som tu písal, že to s RB nevyzerá nádejne. Rovnako ak by tu prišli Pavard a Foyth, tak lepšie výkony ako Kounde by nepodávali. Čo mi len vŕta hlavou prečo sa nepokúsiť aspoň o nejakého nádejného mladého hráča za lacný peniaz a možno vystrelí motyka, napr. Arnau z Girony, alebo Dedic so Salzburgu.