Len do útoku! Myslím, že máme väčšiu silu než si Tebas myslí. Snáď docielime toho, že vykopneme toho šaška z postu prezidenta la ligy. Už dlhé roky to chce zmenu na tom poste.
Nemá protikandidáta zatiaľ, no myslím si, že teraz je dosť ideálny čas na to aby niekto ohlásil kandidatúru, len nech to nie je človek ktorý ma minulosť či už od Madridu alebo od nás.
niekoho kto ma uz uspesne skusenosti s vedenim niecoho podobnych rozmerov ako je futbalova liga, nie je silne polarizujuca a kontroverzna osoba, nepostval si fanusikov minimalne 2 klubov v lige a niekoho kto ma aj inu motivaciu ako peniaze - presny opak Piqueho 😉
nepostval si fanusikov, tam ani Tebas nepatri. Ano treba niekoho s manazerskymi skusenostami, kto vie manazovat sportove podujatia. Len im neposlite Kovacika, Satana alebo Kohuta. Ako sa volala tato teta na cele APHK netusim.
Mozno Lintner?
cize koho? Lebo si povedal ze posledny tak treba povedat meno kto je prvy potom.
Vážne si povedal, Piqueho? Preboha však donedávna bol hráčom Barcelony to je to posledné čo by sme ako Barcelončania chceli, mať za prezidenta niekoho kto pred 2 rokmi ešte obliekal dres tímu.. Mne napadol prezident RFEF ale či sa mu to oplatí, neviem. Jednoducho to musí byť niekto kto nebude kontrovérzna osoba a nebude mať výrazné spojenie a prepojenia na hocktorý topklub.
Odkial mam ja vediet mena? Len konstatujem ze Pique je stelesnenie vlastnosti ktore sa nehodia na ten post ak chceme ako liga pokrocit.
A neviem kde si zil poslednych 10 rokov ale na fanusikov Realu a Espanyolu nakladal pomaly v kazdom rozhovore
Pique je nepriechodný kandidát, už len pre jeho minulosť, ale aj existujúce napojenie na Barcu + netreba zabúdať, že mu klub dlhuje ešte peniaze. Musel by zaujať jeden z dvoch postojov, buď sa úplne dištancovať od Barci a zrejme ju aj znevýhodňovať oproti ostatným klubom, alebo by Barce pomáhal a to by pobúrilo zvyšok klubov.
Mozno Lintner?
cize koho? Lebo si povedal ze posledny tak treba povedat meno kto je prvy potom.
A neviem kde si zil poslednych 10 rokov ale na fanusikov Realu a Espanyolu nakladal pomaly v kazdom rozhovore
Má všetky predpoklady, hráčska legenda, podnikateľske a manažérske skúsenosti a je celým srdcom cules