Okrem toho že, ako vždy vo svojich zvodkách uvádza miestne podtatranské konzílium, je pomalý, nebehá, nevracia sa, hralo by sa len na neho, musel by sa meniť štýl hry, nebehá, mladí by nehrali, nepresuje, nemá pozíciu, nebehá, máme štyri pravé krídla, nebehá, už máme štýl bez neho, nebehá, nevracia sa do obrany a nebehá, je veľmi na peniaze. takže na sto percent zoberie včerajšiu ponuku zo Saudskej Arábie, kde mu núkajú 400000000 (slovom štyristomiliónov) eur ročne. Takže nič.
Vy jste chytrý, konečně je tady trenér který ma jasnou představu co od hráčů chce, tak nevím proč by měl Messimu ustupovat. Věřím tomu ze se minimalne z části přizpůsobí a možná uvidime Messiho jako nikdy předtím. Tyhle řeči jsou trapny, kort tady, tady mame všichni verit a chtít aby on se vrátil!
Vidis niekde v mojom pripsevku, alebo v ktoromkolvek inom, ze by som spocbybnoval trenera? Naopak. Sam Xavi sa mnohokrat vyjadril, ze Messiho velmi chce. Lebo Messi je najlepsi na svete a vzdy bude rozdielovy. Vzdy, vzdy. Nepochybne Xavi presne vie, kam a do akej zostavy by Messiho zaradil. A to plati pre akekolvek muzstvo na svete. Vsade urobi okamzite rozdiel.
Adamito, Teo shrnul většinu argumentů rady moudrých od Tater, a tys přispěchal s dalším, kdy píšeš o ustupování trenéra. Proč to píšeš, ty víš od Xaviho něco, co řekl jen tobě?
To je jak někomu vysvětlovat proruské dezinfa, zbytečné :)
To je jak někomu vysvětlovat proruské dezinfa, zbytečné :)