Alaba mal ruku v prirodzenom pohybe pri páde pod sebou, toto pískať ako na pokutový kop by bolo na facku. Real nás rozbil ako cigánske hračky.
Mal full základnú zostavu na rozdiel od nás.
1.polcas sme ich drzali v klude na distanc. potom sa to rozsypalo. prirodzeny pohyb..a? zabranil prihravke, ktora mohla skoncit golom. to je nezmysel, aj ked to pravidla povoluju.. mimo 16 sa vcera piskali ine ruky.
Prvý polčas rozhodca neodpískal žiadny faul Realu, na našej strane ale až okolo 9. Druhý polčas v tomto trende pokračoval až sa mu to vymklo spod kontroly a spustila sa lavína faulov, pričom už musel pískať aj proti Realu. Ale opäť, Vinicius mal už za nešportové správanie dostať červenú, Militao pri nakopnutí Lewu do chrbta mal dostať žltú, potom pri ďalšej žltej červenú, stojí spomenúť aj situáciu pred prvým gólom, kedy sme tlačili na bránu Realu, nakoniec tam zovreli do klieští tuším Lewu a 3ja naraz ho dali dolu, z čoho pramenil protiútok a gól, ale rozhodca sa ani nepozastavil nad tou situáciou... Celý zápas mi pripadal od rozhodcu, ako na objednávku LaLigy a motív by tam bol. Po polčase už sme sa rozpadli.Za mňa Feran, Fati nemajú miesto v tíme, Lewa je v ťažkých zápasoch neviditeľný a Kounde je zápas od zápasu horší, čo tahá zvyšok obrany za ním. No a na koniec, Alonso proti takým rýchlym hráčom, akých má Real, nemá čo hľadať v základe, po celý čas bol 2m pozadu.
Vravel som vam, ze budeme radi za 1 titul... Vitazstvo v LL by samozrejme potesilo, ale ani to zatial nemame iste... Treba nadalej fandit a dufat, aj ked je clovek naozaj znechuteny z toho, ako vcerajsi zapas dopadol... Je mi z toho uplne nanic.
Takéto dvojzápasy rozhodujú detaily. V prvom zápase Fati zobral Kessiemu gól na 0:2 a v druhom zápase neodpískaná penalta hneď na začiatku prvého polčasu.
Bolo vidieť, aký je FdJ pre nás dôležitý.
Prehra naštve, obzvlášť s Realom a obzvlášť takýmto rozdielom. Teraz ale je potrebné sa otriasť a ísť si pre titul v Lige.
Visca Barça!
Uz po predchadzajucom El Clasicu mi chodilo po rozume, aka je to momentalne strasna bieda, ked posledne, z coho nam ostalo sa radovat, je vyhra v El Clasicu... Nuz aj to skoncilo... Momentalne treba klesnut na najhlbsie dno, a zacat pekne nanovo. Verim, ze vstaneme z popola a aspon trochu sa priblizime Barcelone z cias, kedy ju viedol Pep.
Mal full základnú zostavu na rozdiel od nás.
Bolo vidieť, aký je FdJ pre nás dôležitý.
Prehra naštve, obzvlášť s Realom a obzvlášť takýmto rozdielom. Teraz ale je potrebné sa otriasť a ísť si pre titul v Lige.
Visca Barça!