ja si myslím, že ďalším poučením je: je zbytočné spoliehať sa na dávne legendy, žiaľ, sergiovia sú minulosť, a predlžovať im zmluvy na úkor torreho a iných je kontraproduktívne; myslím si, že chlapci z la massie budú mať barcelonskejšie srdce ako nejeden prišelec, ktorý preputoval aj piatimi klubmi... a ešte: ak kúpiš zadarmo, nemusíš kúpiť najlepšie
Není vše ztracené:D
To opravdu né když v lize vedeme o 12 bodů :D Prohrálo se po 3 výhrách v EC a tedy takové titulky.
Potřebujeme mít zdravou základní 11 a ideálně dva nové příchody.
nebojovali o zachranu minuly rok ale bojovali o ligu majstrov a skoncili 2. Nebyt (tradicne) nezvladnutych zapasov kde ide o vela mohli dokonca pomyslat aj na titul.
My to mentalitu mame neskutocne slabu, to som davno nevidel aby sa tim tak rozsypal ako nasi vcera v druhom polcase.
Trosku mi to pripomenulo Bayern, prvy zapas vonku v tohtorocnej LM.
Barcelona ani náhodou nehrala o záchranu minulú sezónu. Odišiel Messi, na poslednú chvíľu Griezman, správanie sa klubu voči Koemanovi, zranenia hráčov, nálada v kabíne pod bodom mrazu vďaka tomu všetkému. Najhoršie sa bolo na 9. mieste po 11. zápasoch, na 4.miesto sa strácalo 5 bodov. Keď sa vrátili po zraneniach hráči tak v 20. kole bola Barcelona 6. S tým, že strácala 2 body na 3. miesto. Teda bez problémov by sa TOP4 ukopala.
A ano zranenia su dovod preco sa vypadlo zo vsetkych poharovych sutazi ako vzdy sa nam muzstvo v najdolezitejsich fazach zdravotne rozsype naopak tym stastkarom bielym vyjde vzdy vsetko a tak to jednoducho je
Včera sme sa aspoň presvedčili, v akom stave je skutočne Barca. Doteraz sme v La Lige mali v mnohých zápasoch pri sebe všetkých svätých, ktorí nám pomohli zvíťaziť aspoň 1:0. Včera sa však ukázalo ako sme na tom hlavne po psychickej stránke zle. Stačí, že dostaneme prvý gól a potom máme obrovský problém sa na zápas ešte viac zburcovať a bojovať. Nehovoriac už o niektorých hráčoch, ktorí v Barci môžu prinajlepšom sedieť na lavičke.
dobre hovoríš -- len nerozumiem xavimu, ktorý si pochvaľoval jednogoĺové víťazstvá, sú vraj nádherné -- a pritom sme hrali vyrovnané zápasy s outsidermi, a viac víťazstiev bolo s odretými ušami -- posledný real bol zrkadlo, nelichotivé, ale verné
😄😄😄 takže posledné EC boli náhodné, keďže boli vyhraté, ale samozrejme zrkadlo, ktoré nám ukazuje náš skutočný stav je to ktoré sa prehralo. Aké typické...😄😄😄
Slepy by videl ze tie vase vitazstva su o chlp a nekorespondovsli s vykonom...stastkari pripadne ked chyba stastena opre sa do toho dvanasty hrac teda rozhodca ale po kauze negreiro uz vam klapla na tieto cierne praktiky je to hnus tento klub normalne sa divim ze mu vobec dakto pricetny fandi...tam messi ukradol zlate lopty tam sa rozhodca podplaca sak taky zapas ako bola otocka proti psg v lm to je vrchol to sa neda pozerat ked sa tolko jeden tym protazuje....aspon to je konecne na sude a riesi sa to uz bolo nacase
milý lapi, už v tých víťazných, ktoré sme vyhrali po nie veľmi presvedčivých výkonoch sa poukazovalo na krízu (menšiu, väčšiu?) a teraz sa to prejavilo naplno, lebo prišiel súper, ktorý nás poriadne preveril... elche nebolo zrkadldo, ako nás mohlo preveriť? za zrkadlo pokladám aj prvých tridsať minút s realom, ktoré boli výborné -- a psychický zlom je takisto zrkadlo, nepíšem o tom sám, pevne verím, že to prekonáme, ale najprv si všetko musíme presne pomenovať
Mily Ronaldo(ass)li(c)ke(r), mal by si sa ist dat vysetrit. Idealne v ordinacii doktora Martensa. Tam prebieha velmi ucinna liecba. Botou. Skoda, ze sme tak daleko jeden od druheho, hned by som ti ju doprial!
Milý rambla,
O čom točíš? Spomenul som ja nejaké Elche? Bolo víťazstvo v EC v superpohári, či v lige podľa teba po nepresvedčivom výkone? Podľa mňa určite nie. Jedine prvý zápas v pohári sme vyhrali možno so šťastím. Takže bilancia s klubom podľa teba smerodajným (ukazujúcim nám podľa teba zrkadlo, aby si aj ty pochopil) je z posledných 4 zápasov 3:1 v prospech Barcelony! Tu máš to zrkadlo, ktoré ti ukazuje na čom skutočne sme!!!!
ja si spomínam len na to, ako som sa aj v zápasoch so súpermi, ktorých kedysi barca drvila, triasol do poslednej sekundy o osud troch bodov, zažíval som zápasy, keď mužstvá z polovice tabuľky hrali s barcou vyrovnanú partiu, treba sa z toho poučiť, mužstvo doplniť a hlavne získať osobnosť -- dušu mužstva, akou bol napr. xavi, iniesta, messi, pique -- nie, o elche si nepísal, to je čisto môj argment
"Keď Xavi Hernandez prišiel do Barcelony, tím nebojoval o trofeje. Blaugranas sa trápili ako v La Lige, tak aj na európskom fronte. V tomto zmysle došlo pod Xavim k obrovskému posunu. " ---> V LM a EL sme sa nikam neposunuli, akurat tak von, ked sme vypadli. Ani CDR sme nevyhrali, ako za cias Koemana. Zostava nam len LL, ktoru musime nutne vyhrat. Nehnevajte sa, ale co sa tyka titulov si Xavi nezasluzi az taku pochvalu. Bez urazky.
Len ho este nemame... Netreba predbiehat a niekoho dopredu velebit... Tato nasa prehra je ta najponizujucejsia, aku si pamatam... A vadi mi, ze Xaviho skoro nikto poriadne nekritizuje, aj za takychto podmienok... 0-4?! To sa nesmie stat, nikdy. Budem velmi rad, ak LL vyhrame, no nebude to ovela vacsi uspech ako s Koemanom. S nim sme vyhrali CDR, so Xavim nie. So Xavim snad vyhrame LL, s Koemanom sa nam to nepodarilo. Zaver? Z hladiska titulov sme sa velmi nikam neposunuli, podla mna. Takze Xaviho netreba takto chvalit, hlavne dopredu.
Odborníci.
Ano, včerajší výsledok je hamba.
Bol to nešťastný zápas.
Ale objektívny fakt je, že keď mužstvu vypadnú 2 kľúčoví záložníci a v súčasnosti najlepší stopér mužstva, musí sa to niekde prejaviť. Súhlasím s tým, že pár hráčov už "presluhuje", ale nesúhlasím s tým, že 1. miesto v La lige je vlastne tak trochu náhoda a šťastie a postavenie Barcy sa spochybňuje. Pozrite si skóre a štatistiky.
Vedeli sme, že generačná výmena bude bolieť a bude nejaký čas trvať. Barca potrebuje
fanúšikov, ktorí ju budú podporovať práve v momentoch, ako je tento a nie ju zatracovať po každom prehratom zápase.
vladimir10, súhlasím s Tebou a len k tomu poslednému odstavcu. Áno prebieha generačná výmena a aj vzhľadom na ňu sú výsledky nadpriemerné (to možno nikto nečakal že budeme bojovať aspoň o titul v LL), len potom nechápem načo silou mocou chcú stiahnuť späť Messiho. Jeho príchodom sa bude musieť celková koncepcia mužstva prekopať, aby sa našla pozícia pre Messiho, brániť budeme prakticky deviati a stiahnuť ho len z dôvodu marketingu je nezmysel, pretože tým pádom budeme musieť predať minimálne troch hráčov ale nie z lavičky, ale kvalitných, pretože za tých z lavičky nám nikto nič nedá. Podľa mňa Messiho nepotrebujeme, radšej nech prijme tú 4OO miliónovú ponuku od arabov.
Leovi je to Barca dlžná. Jeho odchod je veľká čierna škvrna na znaku FC Barcelona. Príbeh Messiho sa musí dôstojne skončiť práve na Camp Nou. Proste to tak musí byť. Aj preto, aby Leo zostal v štruktúrach klubu. Jeho meno bude mať stále veľkú váhu a bude pomáhať klubu. A financie sa podľa mňa vyriešia. Veď už po internete letí správa, že sa prihlásili 4 sponzori, ktorí ponúkli, financovať plat Messiho. A čo sa týka hry, ani tam by som sa nebál. Xavi to vymyslí. Budeme hrať na 4 záložníkov a mladí saz toho "poserú", že hrajú s Messim. ...jednoducho to tak musí skončiť...
Táto prehra ide úplne na vrub Xaviho. Vie, že mu chýbajú kľúčoví hràči, ale naordinuje mužstvu útočnú aktivitu, namiesto toho aby hrali zo zabezpečenej obrany s maximálnym držaním lopty v strede a využívaním možnosti na rýchle protiútoky. Striedania boli výsledkom úplnej bezradnosti Korytnačka. Keby sme odohrali takýto zápas za Koemana, tak by ho tu každý išiel ukrižovať.
To opravdu né když v lize vedeme o 12 bodů :D Prohrálo se po 3 výhrách v EC a tedy takové titulky.
Potřebujeme mít zdravou základní 11 a ideálně dva nové příchody.
My to mentalitu mame neskutocne slabu, to som davno nevidel aby sa tim tak rozsypal ako nasi vcera v druhom polcase.
Trosku mi to pripomenulo Bayern, prvy zapas vonku v tohtorocnej LM.
Skoda, velka skoda.
O čom točíš? Spomenul som ja nejaké Elche? Bolo víťazstvo v EC v superpohári, či v lige podľa teba po nepresvedčivom výkone? Podľa mňa určite nie. Jedine prvý zápas v pohári sme vyhrali možno so šťastím. Takže bilancia s klubom podľa teba smerodajným (ukazujúcim nám podľa teba zrkadlo, aby si aj ty pochopil) je z posledných 4 zápasov 3:1 v prospech Barcelony! Tu máš to zrkadlo, ktoré ti ukazuje na čom skutočne sme!!!!
Ano, včerajší výsledok je hamba.
Bol to nešťastný zápas.
Ale objektívny fakt je, že keď mužstvu vypadnú 2 kľúčoví záložníci a v súčasnosti najlepší stopér mužstva, musí sa to niekde prejaviť. Súhlasím s tým, že pár hráčov už "presluhuje", ale nesúhlasím s tým, že 1. miesto v La lige je vlastne tak trochu náhoda a šťastie a postavenie Barcy sa spochybňuje. Pozrite si skóre a štatistiky.
Vedeli sme, že generačná výmena bude bolieť a bude nejaký čas trvať. Barca potrebuje
fanúšikov, ktorí ju budú podporovať práve v momentoch, ako je tento a nie ju zatracovať po každom prehratom zápase.