Presne o tom som písal v inom príspevku. Lewandowski ide formou rapídne dole ba čo viac, stále viac a viac mi pripomína Suáreza z posledných dvoch sezón. Lopta sa od neho odráža, prvý dotyk s loptou je katastrofálny, nevie sa presadiť 1vs1, po čo najmenšom dotyku od súpera je na zemi a neustále diskutuje z rozhodcom...no skrátka druhý "Suarez"!!! Ak sa nezlepší a nezačne hrať na maximum, tak si myslím, že v Barci skončí skôr ako si predstavoval.
ke´d som o tom písal včera, akýsi -- ani neviem čo -- ma začal hrubo napádať, že ho vraj tvrdo bránia, ako keby sa obrancovia mali na hroťáka pozerať z kilometra
Súhlasím, že forma Lewu ide dole....ale vidím aj prečo, lebo v útočnej fáze Barci pri absencii Dembu, FDJ, Pedriho nie je hráč s ktorým by Lewa mohol v útočnej fáze kombinovať. Toto je hlavný dôvod prečo Lewa hrá slabo!
Treba priviest Aubu a obcas ho posadit pri,alebo po slabom vykone a spamātá sa....
Nemá konkurenciu....
....K tomu Suarézovi sa približuje,ale ešte mu chýba mávanie rukami😂
Toto je podpa mňa úplne inak , proste Lewovi nema kto nahrávať pred branou dembele mu chyba a messi by mu to serviroval ako na tanier proste nemá mu kto nacentrovať nahrať a samozrejme trosku aj v ňom ale neni to len o ňom jemu skor sedi rychli futbal a nie tiky taky 😉
milý jerguš, ako s ním možno kombinovať, keď mu lopta odskakuje od nohy? keď nestrieľa z prvej, len si loptu chystá dovtedy, kým mu niekto neskočí do rany? aj ferran, aj pedri, aj fati (!) aj ďalší mu už poslali pekných pár prihrávok -- a nič... pravdaže, nie z každej lopty je gól
Ten stav je preto taký, lebo mu chýba zdravá sebadôvera ........veď nie je možné, aby zabudol hrať futbal. A čo sa týka tých prihrávok, tak to sú prihrávky do situácii, kde má Lewa na sebe minimálne dvoch obrancov a spoluhráča nikde dookola. Ak by prichádzali kombinácie pred a v pokutovom území, tak tam by sa presadil. A tých kombinácii je veľmi málo! Možno sa mýlim, ale ja to vidím tak........
Tak až střelí tolko gólov co suarez tak ho mozes porovnávat. To že Lewandovsky je z formy je velmi trapný dovod k tomu ohovarat druhého najlepsieho střelce v historii klubu. Tu už naozaj není úcta k nikomu ani k legendám ako elpistolero a už ani Messi. To je až hanebné toto
jerguš -- zrejme to bude naozaj v sebadôvere, a tá sa prejavuje nielen na hrote, ale aj v strede -- ja som si poznamenal dve situácie, proti realu v 12. minúte tak pobabral prihrávku v strede, voľný, neatakovaný, že dal loptu priamo súperovi a takmer sme dostali gól, to isté, v 30. minúte urobil o dva zápasy späť... možno potrebuje oddych, možno potrebuje vedieť, že ho môžu stiahnuť -- už som to písal -- to isté hral aj proti čechom, takže to nebude len v barcelonských spoluhráčoch, hoci hrať s fatim, ferranom a dosť často aj s raphinhom nebýva slasť
Lewa v Bayerne sa sústreďoval len na záverečnú fázu akcie. V Barce ak by si nechodil pre loptu do stredu poľa, tak v útoku by sa s loptou ani nestretol........a preto je z toho tak frustrovaný!
Suarez bol vhodnejsi do kombinacneho futbalu, Lewandowski je typicky doklepavac a takto k tomu treba pristupovat. Snaha tlacit ho k niecomu inemu k nikam nepovedie. V Mnichove to pochopili a vyladili takmer k dokonalosti. V Barcelone je t trochu problem. Pedri ma v tejto sezone presne 0 asistencii a ostatni hraci nie su tak isto ziadny playmakeri, ktori by boli schopni posielat prihravky za obranu. Pripadnym podpisom Messiho by sa zabili 2 muchy jednou ranou. Navrat playmakera a pri prestriedani backup za Lewandowskeho, kde by mohol zahrat na poste falosnej 9, co by prinieslo dalsiu miznost do utoku v pripade, ze s klasickym hrotakom by to neslo.
Aubumeyang to dava na Alvesa a vie, ze po katastrofe v Chelsea je jeho jedina sanca zotrvat v top klube zahrat na city v Barcelone.
Nech sa to niekomu páči, alebo nie no Lewa by herne viacej pasoval do Realu. Oni viacej využívajú nakopavanie na hrotoveho hraca,ktorý "doklepne" loptu do brány. Preto môže byť Barca rada,že ho nekúpil Real.
strelil gól v 3 z 10 najťažších stretnutí sezóny (Bayern, Inter, Manchester United, Real Madrid), čo je vzhľadom na úroveň očakávaní, ktoré sa na Poliaka kladú, pomerne nízke číslo.
Urobte mu podobnú štatistiku v LM za Bayern. Zistite, že 3 z 10 je unho ešte dobrý výkon.
Ty si myslíš, že Auba by pri sterilných spoluhráčov ako má momentálne Lewa, vedel niečo urobiť? Ja si to nemyslím. Či v Dortmunde, či v Bayerne mal spoluhráčov, ktorí s ním spolupracovali a tým pádom bol Lewa i v šanciach!
Jergus1 to pomenoval presne. Porovnávať jeho výkonnosť napríklad s Benzemom, to sa nedá. porovnajte si kvalitu a výkony spoluhráčov, ktorí vytvárajú šance pre Benzemu a spoluhráčov, ktorí "robia" pre Lewu...
Nejen Manchester United, ale také FC Bayern Mnichov a FC Barcelona se také přímo setkaly s agentem Jeremieho Frimponga Jeffrey Lemmertem. Prioritou Bayernu je rozhodnout o Cancelovi v květnu. Situace v Barceloně není jasná kvůli FFP. Frimpong je na seznamu Manchesteru United od října. (Zdroj: Fabrizio Romano)
To by konečně byl pravý obránce. Žádný průměr jako Foyth, Meunier nebo Pavard. Jako levý obránce Balde a jako pravý Frimpong a měli bychom kraje obrany vyřešené na mnoho let dopředu. Navíc oba velmi rychlí a techničtí, takže dokážou hrozit i dopředu a byl by hned další hráč, kterého by se ostatní museli bát a hlídat si ho.
Na začátku sezóny hrál neskutečně, teď je to takové bez chuti. Aktuálně, pokud vyhráváme, je to otázka dobré formy brankáře, obrany a zálohy. Nejvíce bych vyzdvihl dominantní zálohu-trojice Pedri, Gavi, Dejong je prostě neskutečně skvělá. Proti Realu jsme tam neměli ani Pedriho ani Dejonga a bylo to znát.
Chlapci,o com tu pisete ?? Stale je spomedzi nasich utocnikov ten najlespi a nieze nie. Tak schvalne ,kto je lepsi,ako Lewa? Fati ? ha ha ha ha ha
Ferran ? ha ha ha ha Raphinha ? omg
takze skusme byt objektivni.
Týpek dal zatím 27 gólů v sezóně a už nám není dobrej. Vidím že dementi jsou opravdu všude. Jestli to náhodou není tím že chybí servis bez Pedriho s Dembelem a Lewa je tak hodně často v útoku osamocen.
Prečo hneď dementi ..?
Novinári píšu a podtatranské konzilium s tým súhlasí,že je Lewa je z formy.Ze má len jedného útočníka,ktorý mu môže pomôct,lebo ďalší je zranený,ďalši dvaja si myslia/ a Xavi s nimi/,že raz budú útočníci/ zatiaľ sú len na úrovni Pat a Mat/,kto mu ešte vie nahrať...Pedri,FdJ,občas Busi....
A nakoniec,sám Lewa v reprepauze sa vyjadril,ze nemá formu a snaži sa stým niečo urobit
Veď ale zamyslime sa nad tým prečo ide dole formou. Zo začiatku sezóny hral Dembele a Pedri a Lewandowski dostával lopty z ktorých mohol dávať goly. Teraz od neho chceme aby kombinoval, lebo tam nieje hráč ktorý by mu dal poriadnu loptu ako útočníkovi. A to sú dve odlišné veci. Potom samozrejme že ide dole formou... Nezastavam sa ho, len vidím ako sa hra voči nemu zmenila oproti začiatku sezóny a teda ho trochu aj chápem. V Bayerne tiež nebol ten útočník do kombinácie, ale ten zabijak ktorý dostával dobre lopty od rýchlych krídel a vedel vždy kde stať. U nás nemáme ľavé krídlo už niekoľko rokov a pravé krídlo je bez dembeleho v tejto sezóne polovičné...
Máš pravdu,ale seriózne,Dembo nie je tiež nič moc,ale je lepší ako Raphinha,Torres- možno Abde....?
Ale ani to nie je to zázrak - ako Pedri,Gavi Araujo.
Už to bylo psano. Lewa není hráč velkých zápasů a většinou nikdy nebyl táhne se to s ním od Německa z dob Bayernu. Jen stín toho bombardáka v klíčových fázích sezony. Samozřejmě do dlouhodobé soutěži je to vynikající utočník, jelikož většina týmu nemá takovou kvalitu nebo taktiku. Ale všechno má dvě strany. Bohužel do pohárů který jsou o jednou/dvou zápasů je to katastrofa. Poslední x měsíců je zralý na lavici. Jenže náhrada neexistuje. Takže good job.
Barcelona ma najviac prihrávok v zápase hádam v celej Európe. Bežne 300+ passov na zápas, preto tvrdiť že problém je v tom že mu nemá kto nahrať je pekná blbosť...proste je z formy.
Barcelona má 300+ passov za zápas? To by som si pozrel... To že má najviac prihrávok by som veril, lenže 2/3 z nich sú dozadu, či doboku a udržanie lopty.
Daniel, myslím, že nerozumieš problému o ktorom diskutujeme........skús dať góly z tých vyše 300 prihrávok, keď 90% prihrávok je na vlastnej polovici, po prípade dozadu..........skús si prečítať tvoj koment a porozmýšľaj.
Lewa je hráč ktorému bežne stačia 3 lopty a dá 2 góly q tie lopty dostáva aj teraz len nieje efektívny. Tie passi na neho chodia, no je z formy a nevyhrava súboje a nedarí sa mu v koncovke. Vravieť, že je to chyba zvyšku tímu len nie jeho je blbosť, to som tým chcel povedať
Skús nájsť koment, kde je napísané, že za slabú formu Lewu sú len spoluhráči.........tu viacerí spolubesedníci jasne pomenovali dôvody a ty tu meleš o tom, čo nikto nespomenul.........sorry.
Sorry Daniel24694 ale ak hodnotis podľa celkového počtu prihrávok to že koľko z nich ide Lewandowskemu do sanci, tak odporúčam si pozrieť aspoň jeden zápas.
Lewa je hrot. Momentálne mu poklesla forma, ale to veľa hráčom po MS, dokonca aj Rashfordovi.
On je hráč do 16, nie je dribler, čo si to bude dávať od polovice ihriska. Koľkokrát sa sťahuje hlboko do zálohy, veľakrát hrá zľava ako polovičné ľavé krídlo. To že sa mu nedarí môže mať viac aspektov, ako chýbajúci support od spoluhráčov, rozkazy od trénera, že má robiť niečo na čo nemá/nevyhovuje mu to, systém, ktorý mu nevyhovuje, či len obyčajný výpadok formy. Aj to sa stáva.
Nemá konkurenciu....
....K tomu Suarézovi sa približuje,ale ešte mu chýba mávanie rukami😂
Aubumeyang to dava na Alvesa a vie, ze po katastrofe v Chelsea je jeho jedina sanca zotrvat v top klube zahrat na city v Barcelone.
Urobte mu podobnú štatistiku v LM za Bayern. Zistite, že 3 z 10 je unho ešte dobrý výkon.
Nejen Manchester United, ale také FC Bayern Mnichov a FC Barcelona se také přímo setkaly s agentem Jeremieho Frimponga Jeffrey Lemmertem. Prioritou Bayernu je rozhodnout o Cancelovi v květnu. Situace v Barceloně není jasná kvůli FFP. Frimpong je na seznamu Manchesteru United od října. (Zdroj: Fabrizio Romano)
To by konečně byl pravý obránce. Žádný průměr jako Foyth, Meunier nebo Pavard. Jako levý obránce Balde a jako pravý Frimpong a měli bychom kraje obrany vyřešené na mnoho let dopředu. Navíc oba velmi rychlí a techničtí, takže dokážou hrozit i dopředu a byl by hned další hráč, kterého by se ostatní museli bát a hlídat si ho.
Ferran ? ha ha ha ha Raphinha ? omg
takze skusme byt objektivni.
Novinári píšu a podtatranské konzilium s tým súhlasí,že je Lewa je z formy.Ze má len jedného útočníka,ktorý mu môže pomôct,lebo ďalší je zranený,ďalši dvaja si myslia/ a Xavi s nimi/,že raz budú útočníci/ zatiaľ sú len na úrovni Pat a Mat/,kto mu ešte vie nahrať...Pedri,FdJ,občas Busi....
A nakoniec,sám Lewa v reprepauze sa vyjadril,ze nemá formu a snaži sa stým niečo urobit
Ale ani to nie je to zázrak - ako Pedri,Gavi Araujo.
On je hráč do 16, nie je dribler, čo si to bude dávať od polovice ihriska. Koľkokrát sa sťahuje hlboko do zálohy, veľakrát hrá zľava ako polovičné ľavé krídlo. To že sa mu nedarí môže mať viac aspektov, ako chýbajúci support od spoluhráčov, rozkazy od trénera, že má robiť niečo na čo nemá/nevyhovuje mu to, systém, ktorý mu nevyhovuje, či len obyčajný výpadok formy. Aj to sa stáva.