Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť alebo registrovať.
keby som bol rozhodca ja tak by polka hracov v kazdom zapase nedohrala. Dvihanie ruk pri autoch a rohoch zlta, nadavanie faulovanemu hracovi zlta, skakanie pred loptou ked sa ma zahrat standardka zlta, takticky faul zozadu bez toho aby mal hrac sancu zasiahnut loptuj cervena. Uz ma fakt nebavi tento styl pisaknia kde sa zvyhodnuju dreva na ukor technickych hracov a sklbanie sa sa stalo hlavnou zlozkou branenia.
Taký Real sa určite na toto sťažovať nebude, napriek tomu, že má vždy nejakého zákeráka na ihrisku, ale naprieč všetkými súťažami jednoducho karty skoro nedostávajú.
Hocijak to je rozhodcovia v španielskej lige sú totálne na smiech vid príklad ten superman na fotke k tomu článku
Pak přijde Casemiro do anglické ligy a dostává jednu kartu za druhou. Tak kde je chyba? 😄
Mimo temu, Real padol s Villarrealom.
Barca nie je výnimka. Ak sa pozrieme na to ako agresívne hrá Gavi a neustále diskutujúceho Albu s rozhodcom a tiež Lewa, tak je až na počudovanie, že Barca nedostala viac červených ako doteraz dostala. Všetko je to na rozhodcovi. Ak si spomenieme na zápasy tak je až na počudovanie, že sme doteraz dostali iba 4 redky a z toho jednu dostal Pique, ktorý ju dostal po zápase od Manzana, lebo mu povedal čo si o ňom naozaj myslí a aj to už Pique vedel, že už nikdy za Barcu nenastúpi, keďže ukončil kariéru. Ja si ale myslím, že niektorí rozhodcovia majú svoje kone a pre tie odvádzajú tých 10% a niektorí zasa sa robia veľmi dôležitými na trávnikou a rozdávajú karty za prkotiny a potom to zbytočne dlho vysvetľujú hráčom prečo a začo viď. Lahoz. Toho Lahoza ja z duše nenávidím!!!