dakujeme za nič a dovidenia ... musime nejako začat s predajom tak Raphinha by mohol byť prvy a dalej by mohol nasledovať fati alebo ferran najlepšie obaja
Mať, ešte zo včera si mi neodpovedal na otázku,že treba predať všetky krídla,ja sa ťa pýtam ,že koho by si podpísal a ako by si ich dal do platového stropu
Prečo rovno nenapíšete že hráči pod 27 rokov do FCB nepatria ??? Všetkých predať a hrať budú upratovačky s mopom v ruke 🤣 Gavi do Chelsea , Pedri do Bayernu , Araujo do Neapola a ostatný čistiť zemiaky do základných škôl . Toto by vám pasovalo keď tak píšete .
Za 80 mega by som nevahal...nieco malo by sme pridali a mohli by sme mat na LW Kvaratskelu alebo Leao...nehovorim, ze by sa na 100% presadili, ale v sucasnosti hraju ovela lepsie ako Raphinha
Kvaratskelu Neapol nepustí a niekde som čítal že od malička fandí Realu , keby mal možnosť určite pôjde tam a nie konkurencií . Aj keď bola by sranda ho vidieť v našich farbách lebo on je fakt skvelý.
Cital som aj ja, ze jeho vzorom bol Guti...ale uz bolo kopu hracov co fandili bud Realu alebo Barce, ale ked dosla ponuka z toho druheho klubu, tak nezavahali...
Bože celému mužstvu sa nedarí .. je tu 1 sezónu a hneď predať .. Dembélé je tu viac zranený ako hrá a o ňom nenapíše nikto aby ho predali ... čo z toho že zahrá Dembélé 10-15 zápasov za sezónu keď ďalšie zápasy je zranený .. Ferran dá gól raz za 10 zápasov a nehrá ani polku z toho čo Raphinha .. Fati po zranení je 0ulový .. na Raphinhovi aspoň vidno že jak tak behá , snaží sa .. jeden z mála čo vystrelí spoza šestnástky ... radšej predať Ferrana a Fatiho jak Raphinhu .. veď dosť sa mužstvo trápi na krídlach .. povedzte si keby odišiel Raphinha .. Dembélé by bol zranený ... Fati , Ferran budú určite lepší jak Raphinha 😅
Ale to je skôr o tom že každý už myslí na to že príde Leo a Raphinha by mu zaberal miesto na pravom krídle .. a čo keď sa predá Raphinha a Messi nepríde ... ja by som bol veľmi rád ak by sa vrátil .. ale zas netreba predbiehať a predávať lepších hráčov .. kandidáti sú iní .. aj keby Leo prišiel .. útok Leo , Lewa , Raphinha by bol 100x lepší ako keby tam bol Ferran abo Fati miesto Raphinhu
Adam má pravdu... mne sa Raphinha páči,je lepší ako Dembelé Ferran Fati,on sa aspoň snaží a dá aj nejaký gól... hentý traja ani z bránkovej čiary nedajú gól
Za mňa Dembélé predať. Klub zaňho dostane 25 miliónov či koľko. Torres vpravo keď hral, tak hral dobre. Naľavo je Alarcon. Mal by dostať šancu. Alba sa nechystá odísť, takže tiež by stálo za zváženie, aby hral na ľavom krídle, gólový síce nebude, ale do 16tky môže dávať centre a dokáže niečo vymyslieť. V systéme 4-4-2
Balde-Christensen-Araujo-Kounde
Alba (falošné ľavé krídlo/záložník)-Pedri-FDJ-Raphina/Torres
Útok buď Alarcon-Lewa, alebo Lewa-Raphina/Torres.
Alebo 4-2-3-1
Obrana ostáva
FDJ-Kessie/Gavi
Alba/Alarcon-Pedri/Torre-Raphina/Torres
Lewa.
Dokonca sezóny je ešte 9 zápasov. Za pokus to stojí.
Ja by som bol skôr s tým že predať Dembélého , Ferrana .. a Fati na hosťovanie max. s kauzulou minimálne 100 .. čo z toho že Dembélé zahrá 15 zápasov a potom je zranený celú sezónu .. . Ferran je 0ulový .. a Fati po zranení je tiež .. ale aspoň ho poslať na hosťovanie ak chcú s odstupnou minimálne je mladý za 100..
Balde-Christensen-Araujo-Kounde
Alba (falošné ľavé krídlo/záložník)-Pedri-FDJ-Raphina/Torres
Útok buď Alarcon-Lewa, alebo Lewa-Raphina/Torres.
Alebo 4-2-3-1
Obrana ostáva
FDJ-Kessie/Gavi
Alba/Alarcon-Pedri/Torre-Raphina/Torres
Lewa.
Dokonca sezóny je ešte 9 zápasov. Za pokus to stojí.