Já to jen prostě nechápu za co mu přidat výkony nic moc je tu dlouho je mu 26 měl by být tahoun a vůdce a hrát s rozumem...ale on rozhodně není takový jaký by měl kridelnik Barcelony být a chováním jak se choval klubu a celkově rozhodně není dobrý příklad
Za čo? keď je na ihrisku je to náš jediný nebezpečný hráč ktorý si dovolí 1na1, keď hrá dáva Lewa góly lebo mu to má kto prihrať...
Je to náš kľúčový hráč...
Ok dovolí si 1 na 1, ale následný center na 80% pobabre, alebo strela sa ujme 1z 10. Jednoducho tu výhodu ze prenikne za obrannú líniu pobabre. Ja som za jeho zotrvanie, ale nemá narok na vyšší plat! Nie v tejto situácii a dobe! Najmä ak všetci vieme, že ešte musíme ušetriť na platoch cca 200 miliónov !
Jestli počítáme jako naše nejlepší hráče ty co nehrajou...plus když hrajou tak dá 5 gólů za sezonu...když hra dobře tak je proti dobrým týmům..plus chování atd
To si spíš počkají a koupi za 50. Sice má asi menší plat než jinde, ale jinak tu má vše a když ho chce i Xavi, tak nemá důvod odcházet, leda by ho ovladla ta hamižnost..
Takže budeme mať nulové krídla na jednej aj druhej strane len kvôli tomu aby sme nasporili na ,,bezproblémové" LW a na RW sa akože budeme spoliehať zas len na Messiho, ktorý ak príde tak určite nezaujme pozíciu ktorú hráva Ousmane ale bude hrať viac v strede. 😂
Messiho príchod nie je ešte oficiálny a ak by prišiel tak určite by nehral ani LW a ani RW ale skôr viac v strede. Predal by si Ousmana a tým pádom by si predal zatiaľ jedine schopne krídlo čo máme v tíme + ktorý vie zahrať aj na LW a RW a teda by si sporil na bezproblémové LW ktoré teda by prišlo neviem v ktorom roku 😀 Ja by som osobne ponechal Ousmana, ďalší rok dal šancu Abdemu a pri príchode Messiho to vidím tak, že by bral minúty skôr záložníkom než krídelníkom. Predal by som v prvom rade Ferrana, Fatiho ak by bol záujem v dobrej cene a ak by sa jeho výkon nezlepšil do konca sezóny a premýšlal by som aj nad Raphinhom. +Ak sa vyplatí ta 50M klauzula u Ousmana, zdá sa mi, že vtedy tam je nejaka dohoda ohľadom toho,že 50% zo sumy ide hráčovi a agentovi a za 25M by sme nikoho nedokázali kúpiť pri dnešných cenách.
Ktorým zaloznikom by Messi zaberal miesto? Messi bude prvá možnosť na RW, ako backup stačí aj Torres ci Raphinha, na LW Abde a za peniaze z predaja Dembeleho a Fatiho/Torresa poprípade Raphinhu by si nasporil aj na Leaa...ale tipujem ze príde Carrasco 😄
Ja vychádzam z toho, že Xavi chce mať rýchle krídla ktoré sú dobre 1na1 a držia šírku, Messi všetko spĺňa až na to, že už nemá takú rýchlosť čo je pochopiteľne. Leao je vlhký sen a jediný hráč ktorého by som bral na úkor Ousmana všetkými desiatimi. 😂 A veru, dopadne to tak, že donesieme Carrasca a o 2 roky budeme znova riešiť, že koho kúpime.😆 Možno Abde prekvapí, bohvie.
A na otázku, že ktorým záložníkom, tak konkrétne Gavimu. Pedri je kreatívnejší, Frenkie by sa zasunul trochu nižšie a o tvorbu hry by sa staral primárne Leo a Pedri a na krajoch by šírku ihriska držal Ousmane a Abde napríklad.
Tak ak sa naskytne príležitosť ho dobre predať za rozumnú cenu tak nech ide. Ale 50 mil. mi príde málo aj napriek tomu ako je náchylný na zranenia. Straka je mladý a veľmi dobrý hráč keď nie je zranený. Pod 70 mil. by som asi nešiel. Véd napokon Newcastle má dosť peňazí
Dembelého aktuálna trhová cena je 60 miliónov, do konca sezóny to vzhľadom na dlhšiu nečinnosť kvôli zraneniu môže klesnúť na 50 miliónov a zároveň bude mať v v lete rok do konca zmluvy...naviac sa jedná o hráča, ktorý každý rok premarodí veľkú časť sezóny...už 30 miliónov za ňho dostať toto leto by bol mega úspech...70 miliónov nedá nik a už vôbec nie Eddie Howe, ktorý buduje projekt konceptuálne - fyzicky silní, odolní, obetaví a behaví hráčí schopní presovať veľkú časť zápasu, čo Dembelé nikdy nebol...
Vždy som bol fanúšikom Dembelého, myslím si, že je to vpredu náš najlepšï hráč a že je to svetová špička. Ale tie jeho zranenia sú katastrofálne a na tribúne nám nepomôže. Som sklamaný, prišiel ako mladučký, veľa sa čakalo, teraz ma 25 ale nič veľké za ním nie je. A opäť je dlhodobo zranený. Pripomína mi Rosického, Vermelena, Márka Reusa ...A neviem, či možno čakať, že sa to už konečne obráti k dobrému.
Zrejme sa Laportovi pačia jeho vtipy. Kto vie.
Je to proste "tahoun" xD
Je to náš kľúčový hráč...