Pokud by se Messi opravdu vrátil ,tak Busquets musí jít pryč .Nemůžeme si dovolit mít hráče co nebrání a zároveň pomalého Busquetse.Je třeba někdo běhavý ,aby dělal černou práci za Messiho
No ale prešlo to cez podtatranské konzílium? Neviem o tom, aby sa zbytočne amatéri, na čele so Xavim, čo sa do toho nerozumejú, zbytočne netešili. Netreba zabúdať, že Messi sa nevracia, nebehá, nepresuje, nebehá, mladí nebudú hrať, nebehá, bude sa opäť hrať na Messiho, nebehá, celý štýl sa bude meniť a nebehá.
Áno, opakujem sa. Ale to musím, lebo už dva týždne čítam odborné analýzy z Nechvalovej Polianky, na čele s novým sekčným šéfom, akýmsi UHUH, ktorý Messiho príchod jednoznačne zamieta.
Osobně si myslím že nejvíce tímto přestupem riskuje Messi, mám strach aby mu pak Laporta neřekl že to nevyšlo a konec. To by ho asi zničilo. Ale jinak bych byl rád kdyby se vrátil domů a určitě by byl pro nás kličový hráč, navíc když Pedri asi každou sezonu bude zraněnej, o Dembelem psát nemusím a Gavi je bez Pedriho také poloviční, poslední dobou mi připadá i dost unavenej a není se čemu divit, proto potřebujeme kvalitní hráče a kdo je lepší než nejlepší fotbalista všech dob. A na mistrovství světa ukázal že je stále bez konkurence. Navíc diˇky tomu vypadne i z PSG a to je pro něho jen dobře, protože tam to je Kylian Paris a Messi je dost potlačen a proto hraje v PSG hůře i když bez něho by ani titul v lize nedali.
Jen mám obavy z toho prodeje 2 hráčů, protože od Neymara nikdo nechtěl z Barcelony odejít bo to je krásné město, dobré klima a plat jako by jsi byl nejlepší na svoji pozici……
Áno, opakujem sa. Ale to musím, lebo už dva týždne čítam odborné analýzy z Nechvalovej Polianky, na čele s novým sekčným šéfom, akýmsi UHUH, ktorý Messiho príchod jednoznačne zamieta.