o to ide. ma 18. jeho starty su akokeby investicia do buducnosti. ked bude mat 25 tak bude superstar rovnako ako Pedri. s Frankiem to bude zaloha snov aku sme mali pred casom so Xavim a Iniestom
Barca PB-preceňovaný? Možno niekedy trošku nerozvážny, čo sa týka súbojov (pozor, nie je zákerný!), ale keby mali všetci taký zápal pre hru, ako on, možno sme ešte v LM alebo aspoň v EL. Taký Fati by si mal brať príklad ako prvý.
Jednoznačne Gavi je pre Barcu prínos. Je ešte mladý, potrebuje trošku obrúsiť hrany a časom sa skľudní aj jeho občas prehnaná tvrdosť v súbojoch, ale práve jeho agresivita je to, čo z neho robí veľmi nebezpečného súpera po futbalovej stránke. Aj po technickej stránke je na veľmi vysokej úrovni. Možno by som ho trochu prirovnal k Danimu Alvesovi, ten bol tiež rýchli, agresívny a technicky výborný. Takže za mňa ak ostane a udrží si úroveň, môže byť hráčom novej zlatej generácie.
HRac, ktoremu zalezi na klubu kde hra, ktoremu bije srdce pre klub ide naplno.
Gavi nevypustil ani jeden zapas. Ide, beha, pokryva velky priestor. Ano nie vzdy, je rozvazny ako Busi. Ale to srdce pre hru je viditelne. Ani peniaze ho nezlakaju ako inych pred nim (napr. moriba alebo ten mlady vlasaty Simons). Pritom mohol odist s podpisovym bonusom a velkym platom do PL.
Gavi je to, čo potrebujeme už dlho - drie, ide do súbojov naplno, sebavedomo sa púšťa dopredu, kolmo. A že nie je rozvážny, ako Busi? Smejem sa. Keby sme mali viac takých, ako Busi , tak sa nedostaneme na polovicu súpera, budeme rozohrávať dozadu a do strany až do omrzenia.
Bojovnost bez kreativity nestačí aj keď sa cenní .
Chyba my unho kreativita , strely spoza 16 , ale beriem za o par rokov moze byt borec ale ani nemusí skor si myslim že nenaplní očakávanie , ale to je len moj nazor a dufam ze sa trafil vedľa ked ma este len taky mlady vek ..... podme si pre titul ! Visa barca
Kreativitu ma na svoj vek dost vyspelu podla mna. Len mu chybal doteraz niekto, kto si s nim pritukne, lebo Pedri a FdJ boli zraneni a zvysok strasne zatiahnuti.
Gavi nevypustil ani jeden zapas. Ide, beha, pokryva velky priestor. Ano nie vzdy, je rozvazny ako Busi. Ale to srdce pre hru je viditelne. Ani peniaze ho nezlakaju ako inych pred nim (napr. moriba alebo ten mlady vlasaty Simons). Pritom mohol odist s podpisovym bonusom a velkym platom do PL.
Chyba my unho kreativita , strely spoza 16 , ale beriem za o par rokov moze byt borec ale ani nemusí skor si myslim že nenaplní očakávanie , ale to je len moj nazor a dufam ze sa trafil vedľa ked ma este len taky mlady vek ..... podme si pre titul ! Visa barca