Toto len ukazuje aký strelený ľudia v tomto klube pracujú to už fakt musí byť človek bez chrbtovej kosti aby sa zobral a šiel za hráčmi ktorý zaprve prišli zadarmo a za druhé už tak majú nízke platy a samozrejme môžme len tipovať že ďalší hráč za ktorým pobežia bude fe jong ktorý sám ťahá celú zálohu na svojich pleciach ale traged Fati si potichučky v teplucku berie 18 mega ročne plat si neznížil a prestup odmietne lebo vie že jemu nikto také peniaze nikde nedá
Christensen a Kessie až tak nízke platy nemajú. V rámci novej hierarchie to už nie je tak vysoko výrazne ako kedysi platy Pjaniča, Coutinha a podobne, ale ... Christensen si za svoje výkony ešte ten plat zaslúži, ale Kessie len ako hráč lavičky by mohol mať nižší plat.
U de Jonga by som bol rád ak by mal nižší plat. Neviem no vyhovárať sa, že má teraz zvýšený plat lebo mu doplácajú to čo si pod koronou znížil. Potom ma zaujíma prečo on jediný ma teraz zvýšený plat, keď počas korony si znížili platy všetci. U Fatiho rovnako ak chce ešte pokračovať v Barce, tak by mal dostať ultimátum so znížením platu.
Už fakt nemám prehľad kto si okoľko znížil plat počas korony preto nemôžem vylúčiť čo si napísal. Len mi je to podozrivé ten vysoký plat de Jonga. Predlžoval za pochybných podmienok naposledy s Lengletom, Piquem a Stegim pár mesiacov pred tým ako Bartomeu skončil a to ten mu zariadil, že sa mu do konca zmluvy bude každým rokom zvyšovať plat vždy o pár miliónov.
Bohužiaľ podozrivý plat de jonga ti môže byť koľko chce ale pravda je taká že on je jeden z 3 hráčov v tomto tyme čo si ako jediný tie prachy zaslúži a na rovinu keď tak strašne klub potrebuje šetriť naco sú zmluvy predkladané dinosaurom ako busquets Alonso a podobne busquets mal byť preč ešte pred touto sezónou a Barcelona mala ušetrené
mikimi, FDJ dostal 4 ročný kontrakt na 14 miliónov v hrubom za rok. Variabilné položky k platu: 1,2 milióna, ak bude hrať Barcelona finále Ligy majstrov, 1 milión, ak ju Barcelona vyhrá, 750 tisíc € ak Barcelona vyhrá La Ligu, 250 tisíc € ak sa vyhrá CdR a2 milióny ak odohrá 60% zápasov za sezónu. Inak bežne podmienku, čo mávajú hráči na jeho úrovni. 14 miliónov dostal aj Fati, po všetkých jeho zraneniach. Po 1. sezóne (1. covid sezóna) sa vzdal (žiadne odloženie, vzdal sa) 12% jeho platu, teda dostal 12,32 milióna. Došlo k zmene zmluvy, ktorá sa predĺžila o 2 roky, kde v 20/21 zarábal 3 milióny v hrubom, v 21/22 mu to stúplo na 9 miliónov v hrubom (niektoré zdroje tvrdia, že možno nakoniec dostal len 6 miliónov). Za sezóny sa vzdal 1,68 milióna, a znížil plat s tým, že mu bude neskôr vyplatená dlžná čiastka z 28 miliónov na 12 miliónov. 16 miliónov mu klub dlhoval (nezabúdať na 1,68 milióna, ktorých sa vzdal). Sezóna 22/23 sa mu mal začať splácať jeho dlh. Ostávajú 3 sezóny do konca kontraktu. Fixný plat narástol na 18 miliónov (14 miliónov, čo mal dostať+ 4 milióny dlžná suma) + 2,88 vernostný bonus (bežná záležitosť, každý lepší hráč to má). V sezóne 23/24 má mať zase 18 miliónov fix plat (14 miliónov plat a zase 4 milióny splátka z dlžnej sumy, ostáva ešte 8 miliónov, čo mu klub dlhuje), vernostný bonus 9,75 milióna. Messi dostal cez 400 miliónov na vernostných bonusoch len pre zaujímavosť za kariéru v Barcelone. Posledná sezóna zmluvy 24/25 fixný plat 19 miliónov (14 miliónov plat + 5 miliónov splátka odloženého platu) a žiaden vernostný bonus. Ak vieš dobre rátať, vo vzduchu sú ešte dlžné 3 milióny €, ktorych sa vzdal. Sú to sumy v hrubom všetko. Pri predĺžení sa vzdal 4,68 milióna € oproti tomu, čo mal dostať. To že Barcelona nemá peniaze, nie je jeho problém. Navyše hneď ako povedali, že limit bude plat 10 miliónov v čistom, tak pár dní na to došiel Lewa ktorý to vlastne hneď porušil. 22/23 plat 10 miliónov v čistom (v hrubom 20 miliónov), sezóna 23/24 13 miliónov v čistom (v hrubom 26 miliónov), v sezóne 24/25 to bude dokonca 16 miliónov v čistom (v hrubom 32 miliónov) a v 25/26 to bude zase 13 miliónov v čistom (v hrubom 26 miliónov) a je to potvrdené klubom. Pre porovnanie, Fati dostal skoro 6 ročný kontrakt po všetkých tých zraneniach na 14 miliónov ročne v hrubom. Aj Fati, aj Leva sú kontrakty nového vedenia. Mimochodom, Bayern odmietol dať Lewovi taký plat. Taký FDJ za 6 ročný kontrakt dostane fixný plat 79,32 milióna, Fati dostane 84 milióna na fixnom plate.
Presne tak , nikdo z nasich uzasnych kapitanu nedaroval barce tolik vo frankie ze svych penez. A ze si je zrovna on nezaslouzi , hmm to chce fistrona....
Už som to tu vysvetlil a nie raz ako vznikol jeho plat. Aj teraz vyššie. Ak to nedokážeš pochopiť, je to už tvoj problém. Žiaľ predmet finančná gramotnosť chýba na Slovensku a tu je výsledok.
Ako sorry ale z tej tvojej eseje o de Jongovom plate som si prečítal tak akurát prvú vetu. Skús to napísať v pár vetach a výstižnejšie ak chceš, aby si to niekto chcel prečítať.
Tak si to prečítaj, je to tam vysvetlené, ako vznikol jeho plat. Ak si tak lenivý, tak v skratke: FDJ súhlasil v sezóne 20/21 a 21/22 so znížením platu s tým, že dlžná časť bude rozdelená a bude mu bude vyplatená v sezóne 22/23, 23/24 a 24/25. Nič komplikované.
Je ľahké vypísať všetky informácie na 20 stranách. Ťažké je ale vybrať do skutočne dôležite v pár vetách. Komentár má mať obsahovo pár viet. Nemá to byť članok, ani esej, ... Priznávam sa som lenivý človek, ale v tomto hraje skôr môj čas, ktorého veľa nemám. Ak vidím tak dlhý komentár, tak ho nemám ani chuť čítať a myslím, že nie som sám. Ale dajme tomu, že sme sa s Janom porozumeli.
Mikimi čo ty si za tupca? Príspevok ti zaberie prečítať 30 sekúnd, to znamená ešte menej ako ti trvá napísať tvoj "inteligentný" výplod nezmyslov.. argumentuješ ako niekto kto má 8 rokov..
Nevieš moje dôvody, takže pochopiteľne nechápeš čo ma vedie k tomu čo píšem. 30 sekúnd, 1 minúta, alebo 2 minúty. To je jedno koľko by to zabralo prečítať. Nie každý máme životy lážo plážo s kopec voľného času. Bez ohľadu na môj čas sa skús aj pozrieť na ten jeho komentár. Na prvý pohľad vyzerá skôr ako nejaký výpis z bankovej knižky ako komentár. To ťa z psychologického hľadiska hneď na prvý pohľad odradí od čítania. Skôr sa zamýšľaj nad sebou ako na mnou. Čo ťa viedlo k tomu, aby si ma hneď urazil v prvej vete. Dobrá rada ak chceš debatovať s niekým na rozumnej úrovni, tak nezačínaj urážaním. Ak to tak nechceš, tak potom sa chceš očividne len hádať a robiť tu zvady ako niektoré tunajšie indivíduá.
Je to celé špatně !!!!
Ten klub, je pořád nastavený, tak že chce VŠE vyhrávat a kupovat ty nejlepší hráče na trhu,ALE nemají peníze,chcou to dělat za hubičku a to dneska nejde.
Hráči mají svoje rodiny atd a taky chcou vydelavat peníze a je jim naprosto jedno, že Barca chce dotahnout Messiho a kvuli tomu si pulka tymu bude snizovat platy, určitě ne.
Barca by se měla zpamatovat, bud at sežene peníze a platí všechny , tak jak mají ve smlouvě nebo at si konečně přizná, že nemá prachy a tím pádem nemůže podepisovat nejlepší hráče s nevyžšími smlouvami ...
Jasne hosi , logika skvela. Kaprik: pokud se girona bude porovnavat s liverpoolem nebo bayernem pakmas urcite pravdu , jinak je to hovadina.
Peto: prestrelene platy barcy maji byt zalezitosti barcy a ne laligy. Pokud tebasovi nevadili v dobe kdy vznikly , nemuze je korigovat kdyz uz je povolil. Je to nesmysl. Mohli byste zacit pouzivat hlavu na co byla stvorena. Je zajimave ze dneska verejne pise kazdy kdo ma do prdele diru a trosku premysleni uz boli. Verejne napsat ze nepremyslim chce koule , o tom zadna.
Zas ja nepozerám zápas ani nič len vidím na Flashscore ako hrajú no výsledok ale toto ma veľmi teší 😁 a prajem no tento hráč ma potešil že dúfam oberú Real o body a aj že strelil 4 góly Realu .. myslím že na tento zápas nezabudne nikdy 😁
Keď barca chce zaregistrovať hráčov +ešte Messiho a pár hráčov bude musieť predávať ja by som predal Fati Garcia Alonzo Kessie + Dest Umtiti Lenglet niečo dostaneme za Trinca Todiba
Ta len aby zajtra Barça vyhrala a konečne nsch Lewa dá minimálne 1 .. lebo Lewa je top a už proti Valecánu a aby sme išli o pár bodov ďalej gól dať musí
Barcelona by sa ale hlavne mala spamätať čo sa týka skautingu a výchovi mládeže Dortmund produkuje 80-100 miliónových hráčov ako na bežiacom páse Barcelona by sa mala spamätať lebo nezarabame na mladých hráčoch skoro nič a celá tá naša akadémia je postavená len na Tom aby vychovávala typologickych hráčov pre hru Barcelony i keď európsky fotbal je úplne iný
ja som rad, ze nasi najlepsi mladici ostavaju v klube. Gavi, Balde, Fati su klenoty a predali by sme ich za desiatky milionov. Fati mal akurat velku smolu na zranenia ale pred nimi by sme za neho dostali stovku aj viac
u tychto hracov sa vobec necudujem. prisli tu s tym, ze klub je vo financnych problemoch, ale chceli tu hrat a tak prijali nizsie platy ako by im dali inde. je to az trochu drze od klubu ze ich ziada o znizenie platov
U de Jonga by som bol rád ak by mal nižší plat. Neviem no vyhovárať sa, že má teraz zvýšený plat lebo mu doplácajú to čo si pod koronou znížil. Potom ma zaujíma prečo on jediný ma teraz zvýšený plat, keď počas korony si znížili platy všetci. U Fatiho rovnako ak chce ešte pokračovať v Barce, tak by mal dostať ultimátum so znížením platu.
Ten klub, je pořád nastavený, tak že chce VŠE vyhrávat a kupovat ty nejlepší hráče na trhu,ALE nemají peníze,chcou to dělat za hubičku a to dneska nejde.
Hráči mají svoje rodiny atd a taky chcou vydelavat peníze a je jim naprosto jedno, že Barca chce dotahnout Messiho a kvuli tomu si pulka tymu bude snizovat platy, určitě ne.
Barca by se měla zpamatovat, bud at sežene peníze a platí všechny , tak jak mají ve smlouvě nebo at si konečně přizná, že nemá prachy a tím pádem nemůže podepisovat nejlepší hráče s nevyžšími smlouvami ...
Chtějí vyhravat trofeje, ale za minimalní náklady ...
Peto: prestrelene platy barcy maji byt zalezitosti barcy a ne laligy. Pokud tebasovi nevadili v dobe kdy vznikly , nemuze je korigovat kdyz uz je povolil. Je to nesmysl. Mohli byste zacit pouzivat hlavu na co byla stvorena. Je zajimave ze dneska verejne pise kazdy kdo ma do prdele diru a trosku premysleni uz boli. Verejne napsat ze nepremyslim chce koule , o tom zadna.