Zas keď si povieme každý sa teší na zálohu Frenkie - Pedri - Gavi .. ale tam treba minimálne 1dného záložníka ktorý je starší a skúsený .. veď to sú mladí chlapci .. ale myslím tým že nie Busquetsa pomalého 😂 Gundogan by bol super ak by to vyšlo .. ale miesto Busquetsa a ten by odišiel
Lewandowski kam v zime prestúpil? Či je zraneny a preto nehrá? Pamätám sa, ako Barca z nadpriemerných hráčov robila top hráčov na svojom pošte. Teraz by aj z Haalanda a Mbappeho spravila tiene len
Tohle už je výsměch vsem fanouškům Barcelony. Videl jsem první poločas MC a teď koukám na nás a už teď si troufnu rict, ze s touto hrou nic neuděláme. Můžeme být radi, ze letos je marný i Real jinak by jsme přišli o titul ještě.
Normálně jsem z toho vytocenej, ta bezmoc a ještě to sledovat jak je všechno marný a nic s tím nejde dělat je strasny. Tohle přece není mozny, jak jsou trapny, neproduktivní, bez pohybu, bez chutě. WTF
Hráči sa snažia čo najrýchlejšie zbaviť lopty a potom ich absolútne prestane zaujímať čo sa deje okolo. Totálne alibistická hra bez akejkoľvek snahy...
Co roh, to somarina. To netrenuju nic? Sak ani jedno nebezpecenstvo. Uplna pasivita. Prvy polcas jedine 2 sance ame mali po ondividualnom prieniku po strede ihriska. Naco to roztahujeme na tie kridla a nezmyselne centrujeme? To uz ma kazdy super precitanea toto nam uz neprejde!
Oci ma bolia jak sa na to pozeram. Masakralny masaker. Ked vyhrame titul, tak nam ho vyhral real a nie my.
Oci ma bolia jak sa na to pozeram. Masakralny masaker. Ked vyhrame titul, tak nam ho vyhral real a nie my.