Z těchto jmen je použitelný tak Cancelo. Potřebujeme kvalitního pravého obránce a ne průměrného anebo dokonce předělaného stopera. Zvlášť pokud přijde Messi a bude hrát na pravém křídle a stahovat se do středu, tak tu lajnu musí někdo držet na místo něj a to Foyth, Kounde nebo Pavard dělat fakt nebudou. Jednoduché řešení je Frimpong.
Situácia s RB je náročná. Osobne z kvalitných možností by som zvažoval už len Dalota a Cancela, u ktorého asi hosťovanie s povinnou kúpou, alebo riadna kúpa do max. 50 mega s veľkou hromadou bonusov. Dalot zase asi najskôr predĺži s MU, takže tam sme asi bez šance. Pavard a Foyth sú drahý a neponúkajú až takú kvalitu za tie sumy čo by nás stáli.
Možno by trebalo zvážiť aj mimo top kvalitných možností aj hráčov ako Arnau Martinez, Iván Fresneda alebo Amar Dedic.
Reporter : "Kto z hráčov ma super schopnosť ?"
Torres : "Ja predsa, som sice na ihrisku,ale nie je ma vôbec vidieť, aj 3-4 zápasy za sebou. Dokonca ani tréner nevidí, že nič nehrám a dá ma hrať ďaľší zápas znova."
Možno by trebalo zvážiť aj mimo top kvalitných možností aj hráčov ako Arnau Martinez, Iván Fresneda alebo Amar Dedic.
Torres : "Ja predsa, som sice na ihrisku,ale nie je ma vôbec vidieť, aj 3-4 zápasy za sebou. Dokonca ani tréner nevidí, že nič nehrám a dá ma hrať ďaľší zápas znova."