Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť alebo registrovať.
Sú situácie , ktoré si nezaslúžia žltú kartu a potom situácie , kde hráč ide kolíkmi napred , zošliapne súperovi nohu a oni si povedia , že to nebolo na žltú . Veď ta situácia už sama o sebe bola oranžová . Skôr by som sa sústredil na to, že mám v mužstve mentála ktorý už s jednou žltou ide do takéhoto zákroku na polovici ihriska.
Uz davno som nevidel tak odovzdane muzstvo a to platilo aj v momente ked boli na ihrisku vsetci superovi hráci.
Poviem to takto: prva zlta MOZNO nemusela byt, ale bola. Ten hrac si musi potom davat velky pozor, a nefaulovat Pedriho tak, ako to spravil. Druha zlta bola jednoznacna. Takze sa nemaju preco stazovat.
Prva zlta nemala byt, dokonca by som neodpiskal ani faul, lebo najskor Edgar odkopol loptu az potom padol Raphinha. Druha uz bola zasluzena, aj ked rozhodca ju nedaval hned, z vlastneho presvedcenia.
Očakával som oveľa vyrovnanejší zápas vzhľadom na našu súčasnú formu. Betis však prišiel na Camp Nou ako úplne odovzdaný súper. Už v šatni pred zápasom prehrávali 0:1. K tej červenej by som chcel len toľko, že bola zo strany rozhodcu dosť prísna. Najprv hráčom Barce dala jasne najavo že to druhá žltá nie je, ale vzápätí ju vytiahol a nasledovala redka. Tak neviem ako to v hlave rozhodcu šrotovalo a čo ho prinútilo dať druhú žltú. Tlak zo strany hráčov Barce????