Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2023-04-30 08:12:53
Sú situácie , ktoré si nezaslúžia žltú kartu a potom situácie , kde hráč ide kolíkmi napred , zošliapne súperovi nohu a oni si povedia , že to nebolo na žltú . Veď ta situácia už sama o sebe bola oranžová . Skôr by som sa sústredil na to, že mám v mužstve mentála ktorý už s jednou žltou ide do takéhoto zákroku na polovici ihriska.
2023-04-30 08:24:10
Uz davno som nevidel tak odovzdane muzstvo a to platilo aj v momente ked boli na ihrisku vsetci superovi hráci.
2023-04-30 09:22:27
Poviem to takto: prva zlta MOZNO nemusela byt, ale bola. Ten hrac si musi potom davat velky pozor, a nefaulovat Pedriho tak, ako to spravil. Druha zlta bola jednoznacna. Takze sa nemaju preco stazovat.
2023-04-30 11:13:27
Prva zlta nemala byt, dokonca by som neodpiskal ani faul, lebo najskor Edgar odkopol loptu az potom padol Raphinha. Druha uz bola zasluzena, aj ked rozhodca ju nedaval hned, z vlastneho presvedcenia.
2023-04-30 11:36:38
Očakával som oveľa vyrovnanejší zápas vzhľadom na našu súčasnú formu. Betis však prišiel na Camp Nou ako úplne odovzdaný súper. Už v šatni pred zápasom prehrávali 0:1. K tej červenej by som chcel len toľko, že bola zo strany rozhodcu dosť prísna. Najprv hráčom Barce dala jasne najavo že to druhá žltá nie je, ale vzápätí ju vytiahol a nasledovala redka. Tak neviem ako to v hlave rozhodcu šrotovalo a čo ho prinútilo dať druhú žltú. Tlak zo strany hráčov Barce????