Obidvaja su milionari, no budu sa zbytocne tahat po sudoch. Pohadali sa, Lewandowski si nasiel ineho agenta, a zivot (bohatych) by mal ist dalej, tak naco je toto dobre? Je cas dospiet, nech je ktokolvek na vine.
Na druhú stranu to trochu odkrýva aj Lewovu povahu. Občas sa pozabudne a prejaví sa to aj pri hre, napr. to jeho sebčenie. Takže asi nie všetko, ale niečo môže byť aj pravda.
vacsina utocnikov vzdy boli a budu sebci. az na vynimky ako napr. Luis Suarez, Kazdy ma nejakeho kostlivca v skrini a byvaly agent Lewu sa proste snazi vycicat z neho peniaze
Ja zas nevravím, že je to zlý človek, ale niečo mi na ňom od začiatku nepasuje. Možno sú to všetko výmysli, možno nie. Predsa len mi príde, že ak by to bolo všetko vymyslené, asi ťažko by ho skúšal vydierať, to by ho každý poslal do .... niečo v ruke musel mať.
xdiko poviem ti tak, ze ak je toto, co na na neho mohol vytiahnut agent za niekolkorocnu spolupracu vsetko, tak Lewa je cisty ako lalia. v zasade tam nieje nic, len ze nechcel klamat o svojom plate mediam a to, ze sa sprava k ludom ako k poddanym a citi sa ako kral polska to su len dristy, alebo prinajlepsom sukromne nazory ohrdnuteho agenta, ktory este chce vytrieskat zo spoluprace s Lewom co sa da.
je XYZ skandalov s futbalistami stokrat horsich ako toto a bohvie kolko je toho co nevyslo na verejnost
...to sú také drísty...nas zaujíma, kolko strelí gólov. Nr.1 útočník musí byt egocentrik! Aký je Haaland? Aký je Ronaldo? Manè da este aj Sanému pred ostatnými spoluhrácmi cez hubu...Naco su taketo drísty dobré?!
Souhlas. Útočník prostě má být sobec, je samozřejmě potřeba nějakou míru, ale u Lewyho mi přijde, že v poslední době to bylo zapříčiněné hlavně kvůli tomu, že neměl formu, takže se snažil za každou cenu tu "smůlu" prolomit.
Nevím, jestli to už teď bude lepší, když se trefil v posledních zápasech, ale doufám že ano. Jinak ono to sobecké hraní s sebou přináší i spoustu prostoru pro spoluhráče, kterak na sebe natahává obránce, kteří očekávají, že bude zakončovat/připravovat se na střelu a pak někdy nečekaně může přihrát/prodloužit a je z toho velká šance.
napriek tomu by mohol aspoň občas prihrať raphinhovi, keď je v jasnej gólovke, mohlo by sa stať, že ani lewovi nikto neprihrá -- vieš, futbal je kolektívna hra
je XYZ skandalov s futbalistami stokrat horsich ako toto a bohvie kolko je toho co nevyslo na verejnost
Nevím, jestli to už teď bude lepší, když se trefil v posledních zápasech, ale doufám že ano. Jinak ono to sobecké hraní s sebou přináší i spoustu prostoru pro spoluhráče, kterak na sebe natahává obránce, kteří očekávají, že bude zakončovat/připravovat se na střelu a pak někdy nečekaně může přihrát/prodloužit a je z toho velká šance.