harry525 naplanovany nebol ale plan sa zmenil a zamestnanec musi prist do prace v takom pripade ...
Ak dava marketingovym aktivitam prednost je uplne jasne kde su jeho priority a to znamena ze je na ceste za Piquem, Ronaldom atd.
Este je tu moznost, ze mu to prislo vhod lebo uz tam nechce hrat a je to win-win situacia
Tohle vůbec není pravda, marketingové aktivity jsou taky povinnost. Druhá věc je, ze pokud trénink neměl být a pak si najednou usmysli ze teda bude tak pro toto je omluva, nikdo doma nesedí a nečeká na telefon z práce až te povoláji. Hodně stručně jsem to popsal.
a niekde obhaujujem messiho konanie janicko ? si sa zas chytil jak bukvica na rit...ja som eln skonstatoval, ze Galtier uz len chyta posledne krce...ak im unikne titul, tak sa len sladko pousmejem, chceli spravit z capa zahradnika...
Áno, obhajuješ. Lebo tvrdíš, že aj tak to je jedno, lebo Galtier. Skús mi pripomenúť, akú že to trofej vyhral Xavi? Okrem tohto ročníka La Ligy vypadol doteraz všade a výhra len vďaka tomu, že Real už na La Ligu prdí. Galtier vyhral s Lille francúzku ligu a ako jediný porazil PSG v lige. Ae hej, určite je to neschopák teda.
ty si riadny kus niecoho jano, vyhral napr. superpohar, ked sme uz pri tom,ale pohoda, zamiesat xaviho do rozpravy o messim a galtierovi, to si proste ty, my o voze ty o koze..,nie kazdemu trenerovi sadne trenovat muzstvo s hviezdami, Galtier je ten priklad, ty by si mohol trenovat tak FC nemam rad nic barcelonske a FC Reserse...
Risknú. Zrejme už vedia , že sa im vyserie na hlavu aj ten ich projekt. A toto si dovolili teraz len z jediného dôvodu . Leo došiel zadarmo. Neymar im pravidelne prdel na pravidla a lietal kade tade , no nikdy žiadna suspendácia. Ale aby si toto dovolili k Messimu aby si dokázali zdvihnúť ego po posledných výsledkoch ak ostatný si tam vytierali s pravidlami PSG prdel je neuveriteľná drzosť .
Okay, dohodneš sa so šefom že budeš mať jeden deň dovolenku, ten súhlasi a keď si v lietadle tak ti povie aby si prišiel do kancelárie na meeting, pretože treba dokončiť jeden projekt a keď neprídeš tak ti dá 2 týždne neplateného voľna lebo sa nestíha.
Ak to bolo takto tak to tazko zmenis tak ako vravis.
Ja som cital ze po prehratom zapase im povedal, ze na druhy den nebude volno ale trening ... aspon tak som to pochopil.
To sa potom diví,že diváci po ňom pískajú.Pozeral som zápas PSG kde bol aj s Neymarom vystriedany a kým ostatný hráči čakali na koniec zápasu tak oni dvaja odišli do kabíny. To bolo veľmi kolektívne a z toho si asi majú brať mladý hráči priklad? Ja ho tu už nechcem. Ako hráč má čo mužstvu ponúknuť aj do štyridsiatky, ale kôli jeho charakteru a maniereom radšej nie. O chvíľu mu bude treba pritiahnuť Suareza aby zase nebol smutný. Práve teraz sa mu uvoľnil flek po Alemanym, ktorému sa ani nedivím, že chce odísť ak sú pravdivé dôvody:prichod Messiho a predlžovanie zmlúv s Busim a Robertom a ešte by som pridal nezmyselná zmluva s Lewandovskym na štyri roky keď už v prvom nehrá nič a je tiež ako Messi nestriedateľny.
Messi požiadal PSG o povolenie cestovať do Saudskej Arábie a oni mu povedali, že je to v poriadku. Keď však bol v lietadle, zrazu zmenili plány a zvolali tréning. @arevalo_martin [🎖️]
jako Messi měl vždycky manýry, to není žádná novinka. Ale pokud se vše daří podle představ a věří projektu, tak je z něj rázem i výborný lídr. Za mě je to stále nejlepší hráč na světě + naprostá klubová legenda, která si minimálně jednu rozlučkovou sezónu za všechno, co pro klub odvedl, rozhodně zaslouží. Sem s ním.
Ja som fanúšik Barcelony a nie Messiho a pozerám do budúcnosti a nežijem z nostalgie čo tu bolo keď tu hral ešte Messi ,ale pamätám si aj na 2 posledné sezóny keď tu Messi ešte bol.Žiadna trofej a najväčšia hanba za posledné desaťročia po 8
:2 s Bayernom a trucovanie po vyhadzove Suareza.
Jj a bez Messiho sme hneď 2 sezóny hrali Europsku ligu, keďže sme ani nepostúpili zo skupiny v LM, z priamaku sme tiež nedali gól 2 sezóny a trafiť bránu dokáže náš LB.
@Cafu: Jak jsem napsal výše: souhlasím s tebou, že Messi dokáže trucovat, hlavně pokud se mu něco nepozdává ve vedení. Poslední dva roky prostě nebyl spokojený, tak se to projevovalo i na jeho chování, výkonostně byl ale stále naprostá topka a v zásadě hlavně on dotáhl tým k alespoň nějakým úspěchům. Stojím si za tím, že tady nejde jen o nostalgii, ale že prostě Messi je stále nejlepším hráčem. To dokazují nejen jeho statistiky (kdy má nejlepší součet přihrávek a vstřelených gólů + má výborné další sekundární údaje), ale i předvedená hra. Podívej se na MS například. Lepší hráč tam nebyl.
Tak keď sa výhra, tak je to vďaka Messimu a keď sa prehra tak na vine je tréner,Busqets a Roberto. A to že bol MS najlepším hráčom by sa dalo polemizovať.
jasně, stejnou logiku můžeš aplikovat na svůj výrok: "ale pamätám si aj na 2 posledné sezóny keď tu Messi ešte bol.Žiadna trofej a najväčšia hanba za posledné desaťročia po 8
:2 s Bayernom".
Stejně jako není výhra čistě zásluhou Messiho, tak ani prohra. Psal jsem že HLAVNĚ on, ne že to byla čistě jeho zásluha. Pokud jsi neviděl a nevidíš jeho přínos pro hru, tak jako nevím jestli jsme sledovali stejné zápasy. Navíc i statistiky ukazují, že Messi je stále TOPka, úplně nechápu co se snažíš tady říct. Jako že už na to herně nemá?
Herne na to stále má,ale mne vadí jeho povyšeneckosť a maniere rozmaznanej hviezdy čo zrovna nie je dobrý príklad pre našich mladých hráčov.Aby hráč rozhodoval kedy môže byť vystriedany,alebo či môže meškať,alebo vynechať na tréning.
Taketo "vychovne tresty" nic pozitivne neprinasaju. Prave naopak, zamestnanci su este viac nasrani a budu este viac flakat. Toto funguje len pre slabe povahy, ktore sa boja ze dostanu vypoved.
Pokud klubu avizoval předem, že má aktivity mimo paříž, tak o co jde? To že si usmyslí na poslední chvíli trénink je jeho boj. Podotýkám, že zaměstnávám 20lidí a jako zaměstnavatel beru ohledy na soukromé zálážitosti a hodněkrát sw mi stalo, že jsem pozřeboval na poslední chvili a vždy jsem to bral, že to není jejich povinnost, pokud mají volno
"Pre úplnosť je potrebné dodať, že na pondelok nebol naplánovaný žiadny....."
Ak dava marketingovym aktivitam prednost je uplne jasne kde su jeho priority a to znamena ze je na ceste za Piquem, Ronaldom atd.
Este je tu moznost, ze mu to prislo vhod lebo uz tam nechce hrat a je to win-win situacia
Teraz ale dúfam, že počas posledných zápasov postrácajú čo najviac bodov.
Ja som cital ze po prehratom zapase im povedal, ze na druhy den nebude volno ale trening ... aspon tak som to pochopil.
Predsa Dembelebe je budúcnosť!
:2 s Bayernom a trucovanie po vyhadzove Suareza.
Len toľko k naším "ostro" strelcom.
:2 s Bayernom".
Stejně jako není výhra čistě zásluhou Messiho, tak ani prohra. Psal jsem že HLAVNĚ on, ne že to byla čistě jeho zásluha. Pokud jsi neviděl a nevidíš jeho přínos pro hru, tak jako nevím jestli jsme sledovali stejné zápasy. Navíc i statistiky ukazují, že Messi je stále TOPka, úplně nechápu co se snažíš tady říct. Jako že už na to herně nemá?
Ale do Saudskej Arábie odletel súkromným tryskáčom. Aký paradox 😃😃😃
Normálne ho to zruinuje.