Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2023-05-05 08:48:11
Ja to poviem na rovinu zaprve neviem kto bude v lige majstrov za Messiho behať 90 minút v Barcelone za druhé ak je Messi taký srdciar a peňazí má zarobené na 3 generácie dopredu a rozbehnutých biznisov ktoré mu generujú ďalšie a ďalšie peniaze nevidím absolútne žiadny dôvod aby mu bolo ponúknuté 13 miliónov ročne keď strop má byť 10 mega a úprimne keď mohol hrať Alves za 1euro Messi si to môže dovoliť tiež všetka úcta k nemu Messi nie je cesta k úspechu v lige majstrov a za 13 mega ročne v jeho rokoch na úkor odchodu hráčov ktorý si to nezaslúžia ako kessie rafinha de jonga tak to už určite nie ak má Messi prísť tak za nejaký symbolicky plat pár mega inak radšej nic
2023-05-05 08:58:11
Alves hral za 1 euro tyzdenne a tento tu spekulant chce miliony, srdciar, co rok predtym, co odisiel, podal ziadost o odchod sam a chcel ist zarabat tazke miliony do City.

Nech uz s nim daju pokoj, otvorim chladnicku a este aj tam bude Messi.
kluc Premium
2023-05-05 09:19:34
Akože v tomto rozhovore súhlasím s Tebasom skoro vo všetkom 😄 ...okrem toho ze La liga je lepšia ako PL...ale nastavene to je zle v anglicku a nie v španielsku, čo sa môže odzrkadlit keď sa niektorý majiteľ rozhodne ze už ma to nebaví...v La lige to bola Malaga a jak dopadla...
2023-05-05 09:35:07
Mimo téma: Vypadá to, že z PSG odejde Messi i Neymar v jednu chvíli. Fanoušci PSG stojí před Neymarovým domem a pokřikují, aby vypadl z klubu a vedení PSG to podle všeho dost silně zvažuje.
2023-05-05 10:07:06
Z niektorých komentov mi je na zvracanie. Keď je pre niektorých ideálom "blvoňský" futbal, kde niektorí behajú ako odtrhnuté vagóny, ale keď sa stretnú s loptou a majú niečo vymyslieť, tak dostanú šok - tak prosím. Leo je stále megahviezda a má stále FCB čo dať. Predovšetkým jeho zásluhou je Argentina majstrom sveta.
2023-05-05 14:42:26
Kto tu nechce Messiho aspoň na jednu sezónu a ze ma dostať 13m za sezónu keď sa vám zdá tých 13m až tak moc tak Messi odmietol 400m od Al Hillal len aby sa vrátil tak ste falošny svine
2023-05-05 14:48:55
Aké má štatistiky Messi v Psg vám sa to dá zlé tak to ste dobre mimo a je tu aj pár jasnovidcov že Messi už nebu hrať v LM lebo nato už nemá a nebude behať a ešte neviem čo 🖕🖕🖕🖕
2023-05-05 15:14:48
messi by hral v barcelone diametralne odlisne ako v psg...to sa neda porovnavat. iny system, spoluhraci, trener...navyse domace prostredie atd atd..urcite by som jeho navrat privital, ale zas nechcem aby odisiel raphina....bodaj by to vedel xavi nejak skombinovat
2023-05-05 17:41:27
Aj 50 rocny messi s pupkom je lepsi jak dreveny raohinha ktory bepredribloval hraca v svojom zivote
2023-05-06 00:55:14
Horúce holky sú na vás čaká na - - S­ex­y­18­.­p­w