Ja som velmi zvedavy, kolko vydrzi Dembele zdravy ked sa vrati......podla statistiky by sa mal pomerne rychlo zase zranit na dlhe mesiace....nakoniec Messi nepride, Raphinhu predaju a RW bude hrat Roberto 🤦
Alebo, "A koho by si predal ty, keď nikto iný ICH nechce"?
Resp. si v tíme, kde odohráš 1/3 zápasov, po zvyšok sezóny máš voľno, hráš PSko, berieš luxusný plat a ako bonus, si ešte pre svojho trénera nedotknuteľný...
Je jasné, že triezvo zmýšlajúci manažment iného tímu ho nekúpi ani za horku čokoládu a oreo.
Raphinha je dobrý ale ajtak tie sumy ? To každý pako sa předá tak za 50 mega. Si pamatam na přestup Figa za menej ako 40 mega a vsetci boli hotový kolko to je penazi . Tento trh musí skoro spadnut. To sa nedá pumpovat donekonečna. Skončí to jak Holandska tulipánová burza.
Dembele potrebuje 120 minut na bod v lige+LM, kym Raphinha 140. Raphinha sa presadil proti 3-ligistom v pohari a proti Plzni, preto ma celkom dostojne cisla. Ale nie je tak dobry ako si ho malujete. Ak prichadzaju prestrelene ponuky ako 80m, tak to treba vyuzit. A potom mozu prist ini hraci, ako Gnabry ci Salah, az im skonci zmluva.
Buldozer, pozri si kolko zapasov hral Dembele odkedy prisiel. Na konte ma mizernych 14 golov. Do konca sezony ho Raphinha mozno predbehne, a to prednedavnom prisiel.
Takže 24 gólov v LL za koľko sezón? 6? Ani to nie je bohviečo.. Raphinha si ešte len zvyká a dokáže toho spraviť oveľa viac. Len musí dostať šancu. Dembelé mal tých šancí až-až.
Ja nechapem to kuzlo okolo raphinhu, ten hrac 1v1 je nepouzitelny a tie jeho centre na nahodu su jedna velka tragedia cisla ma jak dembele ok trosku lepsie lebo si ich naboostil proti tretoligistom inak je uplne rovnaky len v driblingu narozdiel od demba nulovy za 80 mega hned to je kradez
Ja by som Barcu i prestal na cas sledovat keby sme nemali nikoho kto vie 1 na 1 len samych drevorubacov. Tuto sezonu bolo vela zapasov kedy to bola bieda a utrpenie na to pozerat.
Resp. si v tíme, kde odohráš 1/3 zápasov, po zvyšok sezóny máš voľno, hráš PSko, berieš luxusný plat a ako bonus, si ešte pre svojho trénera nedotknuteľný...
Je jasné, že triezvo zmýšlajúci manažment iného tímu ho nekúpi ani za horku čokoládu a oreo.
Labrie toho hráča spomenul
Lens - 7.6M
Angers - 7.8M
Lorient - 7.5M
Troyes - 996k (Messi❌️)
Je proste "(po)čarovný!
#Zidan
#Fokume
#ŽiguBigule
Fakt, neskutočne čísla xD
#AspoňKebyDeveť
#OusmaneMatters