ja už mám perspektívnu zostavu:
Habib ben ter Stegen -- Muhammed Alvez, emir abd el Karim Pique, kalif ibn Alonso, Jordi Alba-baba -- ajatolláhHusajn Busquets, imám Háfiz Messi, Iniesta chán -- Ramadan Dembelé, Ronaldo ibn Mekka, Munir al Haddádí
Čakal by som že ešte rok zostane v nejakej top lige.
Ale zas chápem že veľké peniaze sú lákavé.
A snaha Saudov previesť ich krajinu k modernej spoločnosti si tiež zaslúži podporu.
A čo tak nechať to na hráčov samotných? Ako sa rozhodnú, je ich vec a vec kompetentných. Vám niekto diktuje, kam máte ísť pracovať? Len sa tu niektorí strápňujete, ako sa pokladáte za najmúdrejších.
Presne Rasto. Leo celú svoju kariéru hral za Barcu a odvďačili sa mu tak, že na poslednú chvíľu ho odmietli, hoci predtým tvrdili iné. Neradil by som mu vrátiť sa, už sú aj reči, že by bol zbytočný. Jednú veľkú rozlúčku by mu mali urobiť a to je všetko. Slávnejšieho futbalistu už mať nebudeme.
Messi chcel niekoľkokrát odísť z Barcelony a zakaždým z Barcelony potom vystrieskal ešte viac peňazí. Počas poslednej zmluvy dostával 70 miliónov v hrubom len ako fixný plat ročne. Tiež by si išiel hrať inde, kde ti dajú menej a si za boha?
pravdaže by sa mal rozhodnúť sám, a nikoho do toho nič nie je -- ale s tým odchodom to bolo celkom ináč, nepodpísal novú zmluvu, hoci mu ju najmenej rok pred vypršaním starej ponúkali, zmluvu nechal vypršať, a potom, keď medzičasom musela barca situáciu nejako vyriešiť, sa prihlásil, ale už sa nedalo
Habib ben ter Stegen -- Muhammed Alvez, emir abd el Karim Pique, kalif ibn Alonso, Jordi Alba-baba -- ajatolláhHusajn Busquets, imám Háfiz Messi, Iniesta chán -- Ramadan Dembelé, Ronaldo ibn Mekka, Munir al Haddádí
Ale zas chápem že veľké peniaze sú lákavé.
A snaha Saudov previesť ich krajinu k modernej spoločnosti si tiež zaslúži podporu.