mne z tej jednej citovanej vety pripada, ze hovoril o Ronaldovi a nie o Messim. a aj o trende ked futbalisti uz aj tak milionari idu do nefutbalovych krajin robit zo seba otrokov pre peniaze. a naco? aby si kupili dalsich 20 aut a dalsich 20 domov a dali zvysne miliony na dalsich 20 plnych bankovych uctov? namiesto toho aby este bojovali o velke vitazstva a trofeje ako sa to podarilo napr. Ibrovi v AC.
Messiho budem vzdy obdivovat, ale rozhodnutie ist do arabie by ma sklamalo, tak ako sa mi to nepacilo u inych skvelych hracov.
Messi možno len chápe že Barcelona najbližších 10 rokov s tým štýlom fotbalu čo hrajú s finančnou situáciou v ktorej klub je a k protekcnemu chovaniu sa k španielskym fotbalistom na úkor výsledkov a ich výkonnosti nemá šancu na úspech v lige majstrov takže načo sa ísť trápiť do takého klubu za pár rokov ked si môže ísť užiť fotbalovi dôchodok za obrovské prachy s možnosťou zahrať si s kamarátmi busquetsom a albom
Vždyť to hned dementoval Messiho otec jako agent, do konce ligy ve Francii se nic podepisovat a domlouvat nebude. To ještě bude milion jasných zpráv, kam půjde atd. Je jasné kdo to dělá, věťšina zpráv o arábii je z Francie, tam neunesli že Messi neprodloužil a hlavně že se chce vrátit do Barcelony. Teď je jasné že plán číslo jedna je Barca, ale musí mít i plán B, protože jestli skončí u nás má dost proměnných, hlavně tedy prodej hráčů a od Neymara nikdo nechce z Barcelony odejít bo to je místo snů ……..
Ti je neuveritelne mam vas za seriozne forum naco prodavate stale dookola tieto zvasty o arabii keby tam chce ist uz je tam caka na barcelonu ked sa to nepodari vtedy moze roznyslat nad arabiou
Zatiaľ sú to len novinárske rečičky o tom kam Messi prestúpi, ale oficiálne pokiaľ viem ešte Messi ani PSG nepotvrdili, že prestupuje do SA. Len že konči po tejto sezóne v PSG. Každopádne ak sa to aj nakoniec potvrdí tak sa niet zase až tak čo čudovať. Je na sklonku kariéry, šejkovia platia nenormálne peniaze tak určite by si ešte chcel zarobiť pred koncom kariéry. Navyše v SA opäť bude môcť súperiť aj s večným rivalom CR7 a nie je blbý. Barcelona ešte pár sezón nemusí byť v svojej bývalej forme či príde alebo nie, takže na nejaké víťazstvo v LM s Barcelonou určite by aj tak nemohol pomýšľať. A určite tiež nezabudol ako sa k nemu Laporta a klub zachoval keď ho takým spôsobom "odprášil" preč. Tak ak sa potvrdí, že prestupuje do SA, tak určite len preto, že si spočítal 2 a 2 a čo je pre neho a pre rodinu najdôležitejšie. Napokon nie je len hráč, ale aj otec a hlava rodiny ( pravdepodobne :-) ). A čo si budeme nahovárať ak tam prestúpi, nebude to kvôli kvalite ligy ako sa snažil nahovoriť CR7 :-D
Messiho budem vzdy obdivovat, ale rozhodnutie ist do arabie by ma sklamalo, tak ako sa mi to nepacilo u inych skvelych hracov.