Takže teď nám budou agenti říkat koho máme koupit? To si snad dělají prd*l. Chápu, že třeba jednou nám takhle někoho nabídne, Barcelona řekne, že nemají zájem a konec a ne že do nich bude tak dlouho j*bat než ho koupí. Navíc koupit borce co má dle Transfermarktu hodnotu 40 miliónů eur za 50 miliónů eur a navíc vyplatit takové prachy za hráče, kterého ani Xavi ani sportovní úsek nechce? Tak to je vážně kumšt.
Ja rovnako tmu nechápem keď za hraca ktorého Xavi chce nechcú zaplatiť 50-60 mil neviem akú má klauzulu presne ale za Nevesa ktorého vôbec nechce uvažujú ze dajú 50 mil ktorý ani takú hodnotu podľa mňa nemá nerozumiem tej obchodnej politike
A pak se někteří fanoušci diví, že Alemany jde raději jinam. Proč by s takovou byl tady, když jeho názor je vlastně k ničemu? Když jinde bude mít větší volnost na tvoření kádru s trenérem + určitě si i finančně polepší. Upřímně nedivím se mu, že šel.
Alemany ale neodišiel kvôli Mendesovi, ktorý si len robí svoju robotu, ak Neves chce hrať v Barcelone. Ale kvôli tomu, že ho Laporta obchádzal a Xavi ide tvrdohlavo za svojími hráčmi. Torres, Azpi, Bellerin, Alonso, to sú hráči ktorých Xavi chcel a okrem Azpiho všetkých dostal. Roberto ostal kvôli nemu, Alonso predĺžil. Taký Dembélé, čo kvôli zraneniam vynechal skoro 50% zápasov v La lige, ale je jeho prvá voľba, zatiaľ čo taký Raphina je tu ani nie sezónu a už je lepší...
jano_1987 ale to jsem právě myslel tím Alemanym, myslel jsem to obecně a ne jen pro příklad Nevese. Proč by tady měl být, když je jeho názor stejně k ničemu, když Laporta ho obchází, popřípadě to dělá Xavi, který chce jen svoje hráče, a stejně teda udělají něco jiného než by chtěl Alemany?
Dody21: žiaľ väčšina tu nerozlišuje medzi trénerom a športovým riaditeľom. Športový riaditeľ je zodpovedný za športové smerovanie klubu. Tu zatiaľ len človek číta, ako Xavi chce XY hráčov. Nič v zlom, ale Xavi je tréner a má trénovať a hrať s hráčmi, čo má k dispozícii. Nedostal len 2 hráčov, čo požadoval a to Azpilicueta a Silva (naňho neboli peniaze). Samotný Zubimendi sa vyjadril, že nikam nejde napriek tomu tlačí, že ho majú dotiahnuť. Áno, vyhral sa titul, ale koho Xavi vytiahol? Okrem Baldeho, ktorý hral len preto, že Alba sedel, lebo ho chceli vytlačiť z klubu, tak nikto z B nedostal šancu, aj keď boli možnosti. To nie je hejt na Xaviho, ale na čo je B potom? Veľká časť hráčov hrá pod svoje možnosti, ak porovnám s tým, ako hrali v predchádzajúcich tímoch, dokonca aj hráči, ktorí došli na jeho žiadosť.
Jano z becka moc kluku hrat nemohlo , kvuli otresnymu pravidlu ze smi hrat jen omezeny pocet hracu z becka za acko. Pokud tedy mas baldeho,gaviho a arauja v becku. Moc moznosti nemas , na to je potreba prihlizet.
Ja som stastny ze sa vyhrala LL. Ze je tim na vzostupnom trende a ze mame konecne nejaku nadej na buducnost. Jedine coho sa obavam su niektore podpisy a priestor pre mladych. Napriklad podpis Roberta, Alonsa a Iniga ci ako sa pise.
Tak isto chudak Pablo. Nie Picasso. Ani za rozhodnuteho stavu v poslednom zapase nedostal priestor. Namiesto toho tam isiel Kessie.
Araujo je hráč A, takže ostávalo 1 voľné miesto. Mohol sa skúšať Alarcon na LW, nemusel tam hrať Gavi napríklad. Nemusel hrať v zálohe Roberto (na CM odohral 5 zápasov a mal 382 minút), mohol tam hrať Torre. Neboli v istom čase stopéri, čo ten Riad?
Kingmarek: pozri si aké číslo nosí Araujo na drese. Pokiaľ je to 1-25, znamená to, že je to hráč A. Jediný dvaja hráči, čo nastupovali pravidelnejšie a sú to hráči B sú Balde a Gavi. Araujo predlžoval zmluvu, čo mal v Barcelone od 18tich, či kedy ju podpisoval.
Ako ak k nám príde hoci ho nechce tak tí kompetentní za jeho prestup sú pekní hlupáci... Aby nám nejaký zasraný agent diktoval ktorého hráča máme kúpiť hoci ho nikto a predovšetkým najkompetentnejšia osoba ktorá má čo k
tomu povedať - tréner nechce, tak ako kde sme ?! Na rovinu by som tomu šašovi povedal nech si ide ponúkať toho hráča niekde inde...
Ale ten Zubimendi nechce nikam přestupovat. Spíš je průser, že klub chce vyhazovat prachy za hráče o kterého trenér nestojí. ... to bude opět ten samý bordel, co tu býval dřív? :-/
Denne jeden článok o tom, že Xavi nechce Nevesa, ktorý možno príde a chce Zubimendiho, ktorý asi nepríde?
Už sa teším na zajtrajšok, čo sa zas nového o tejto kauze dozviem.
Ja som stastny ze sa vyhrala LL. Ze je tim na vzostupnom trende a ze mame konecne nejaku nadej na buducnost. Jedine coho sa obavam su niektore podpisy a priestor pre mladych. Napriklad podpis Roberta, Alonsa a Iniga ci ako sa pise.
Tak isto chudak Pablo. Nie Picasso. Ani za rozhodnuteho stavu v poslednom zapase nedostal priestor. Namiesto toho tam isiel Kessie.
snapshop: Gavi nastúpil ako LW 14x túto sezónu.
tomu povedať - tréner nechce, tak ako kde sme ?! Na rovinu by som tomu šašovi povedal nech si ide ponúkať toho hráča niekde inde...
Už sa teším na zajtrajšok, čo sa zas nového o tejto kauze dozviem.