Nemal tam koho dať, na druhú stranu RB je prijorita č. 4, možno č.5 podľa Xaviho vyjadrení, chce DM, LW, CF, CM a ak sa nájdu peniaze, tak aj RB, keďže podľa Xaviho tam môžu hrať Kounde, Araujo, Roberto a aj Balde.
Toto sa nemôže nikdy stat! Hráči typu Garcia a Alonso si vegetuju na poste, kde su a on by mal odísť...prečo nenechať Araujo, Kounde, christensen a Garcia. Balde /Inigo Martinez LB. Vpravo Cancelo.
Tak novinári si vždy musia niečo nájsť o čom by písali. Každopádne ak by na tom bolo aspoň zrnko pravdy tak sa mu vôbec nečudujem. Mali by sme sa už konečne zamerať na kúpu čistokrvného kvalitného RB. Kounde už keď prichádzal jasne povedal, že na RB nechce hrávať veľmi
A vidno to aj na jeho momentálnej forme........pred nedávnom som na túto tému otvoril diskusiu a tá bola kritická nie voči hráčovi, ale voči trénerskému tímu!
jergus, o com tocis? kupovali sme ho ako stopera, ked tam nastupoval, bol vyborny. lenze RB nebol vyrieseny, tak tam dal koundeho, kde hra priemerne. christensen hra dobre, ale ze momentalne na neho kounde nema na stoperovi, nemas predsa odkial porovnat.
Treba brať vážne Koundeho želanie, že už nechce hrať na RB a presunúť ho na stopéra a na RB konečne kúpiť nejaké RB. Nemusí to byť ani Foyth, ale postačil by aj taký Arnau Martinez, alebo viacmennej je stále možný aj Cancelo. To RB aj DM treba vyriešiť cez leto, oba posty!!!
Ja som na vážkách. Koundé mal viac slabych zapasov tuto sezonu ako dobrych. Ak by za neho prišla extra dobra ponuka, nemam problem. Aspon by sa miesto neho mohlo doniesť RB. Stoperi Araujo, Christensen, Inigo, Garcia podla mna stači.
Akože Kounde vie byť kvalitny, určite do buducnosti dozreje a bude cenný hráč. Ideálne by Koundé mal zostať ako 3.stopér s tým, že príde nový RB, ale nie som si istý, či to barcelonská pokladnica utiahne a splní podmienky ligy.
Za mňa, ak by prišla dobrá ponuka a hlavne ak by sa vedel kúpiť klasický pravý bek za to, tak by som nemal problém ak by sa s ním rozlúčili. Ak je nespokojný napravo, pochybujem ze by bol spokojnejší na lavičke s podstatne menším prísunom minút. Stredných obráncov neposadí ani jedného. Čiže pri dobrej ponuke v podstate win win pre klub aj pre neho 🤷♂️
Ty si myslíš, že to penzum zápasov odohrajú naši dvaja momentálne super stopéri celú súťaž? Hlavne ak nevypadneme v LM zo skupiny! Nie pár minút pri rotácii, ale tá porcia bude od jeseni bohatá na minúty........zranenia, vykartovanie a potom by hral ako druhý stoper Garcia, Inigo? Nie, to neprosím!
Ešte raz. Ak je nespokojný že pravidelne HRÁ aj keď napravo, pochybujem že bude spokojný keď bude sedieť na lavičke a hrávať sem tam v strede... je jedno či by sa to páčilo tebe, či mne, či komu. Ak je otvorený prestupu tak sa k tomu vlastne aj nepriamo vyjadril...
Lapi, bolo mu sľúbené, že bude hrať stopéra, čo mu sedí viac, namiesto toho hrá prakticky celú sezónu RB, čo mu nesedí a robí mu to problémy. Tebe by sa páčilo, keby si bol čo ja viem smetiar a povedia ti, že budeš šoférovať auto a namiesto toho robíš smetiara naskakovača? Asi by si nebol spokojný.
Asi by som spokojný nebol a keby som videl, že šoférujú lepšie iní smetiari, cez ktorých sa za volant nedostanem, a ja by som nechcel robiť naskakovača, tak by som dal výpoveď a hľadal firmu kde môžem robiť šoféra. A bolo by mi jedno, že by ľudia ktorým vynášam smeti boli radšej keby som zostal na firme v garáži a sem tam prišiel autom vyniesť ich smeti.
Pochopíš to takto skôr?
Pýtal si sa na to čo by som robil ako smetiar, nie ako futbalista. A ak by firma na odvoz smeti dosahovala najlepšie výsledky so šoférmi, ktorí odvážajú odpad pravidelne, aký dôvod by mala mať na výmenu nejakého so šoférov?
Práve si si odpovedal. Smetiarska firma ti sľúbila, že budeš šofér auta, ale keďže im chýbajú smetiari naskakovači, tak ťa dajú tam. Ale zo smetiara naskakovača spravia šoféra (Alonso). Po roku sa firma sťažuje, že ako smetiar naskakovač nie si až tak dobrý, ale rozhodla sa prijať nového šoféra (Martinez) a teba nechať na naskakovačovi.
Alonso ako CB strávil 24 zápasov a 1404 minút, ako LB 7 zápasov a 333 minút. Kounde ako CB strávil 17 zápasov a 1468 minút, ako RB 21 zápasov a 1808 minút
Kde hral ako CB?
1) vs Plzeň doma: Alba - Kounde - Christensen - Roberto, ale v 46. minúte nastúpil Piqué, takže Kounde na RB
2) vs Bayern doma: Balde - Alonso - Kounde - Bellerin
3) vs United doma: Alba - Alonso, Koude - Araujo
4) 9th kolo Real Madrid: Balde - Garcia - Kounde - Roberto
5) 10th kolo Villareal: Alba - Alonso - Kounde - Roberto
6) 11th kolo Athletic: Balde - Alonso - Kounde (v 64. minúte dole, došiel Alonso namiesto neho) - Roberto
7) 12th kolo Valencia: Alba - Garcia (v 64. minúte Alonso), Kounde (74. minúta Pigue) - Bakde
8) 18th kolo Getafe: Balde (46 minúta Alba) - Christensen (46. minúta Garcia) - Kounde - Roberto (74. minúta Alonso, Kounde presunutý na RB)
9) 25th kolo Athletic: Balde - Christensen - Kounde - Roberto
10) 26th Real Madrid: Balde - Christensen - Kounde - Araujo
11) 29th kolo vs Getafe: Alba (64. minúta Torres) - Araujo - Kounde - Roberto (18. minúta Garcia, Kounde sa presunul na RB)
12) 35th Sociedad: Alba - Christensen - Kounde (46. minúta Alonso) - Balde, zápas, kde už o nič nešlo
13) CDR vs Intercity: Alba - Araujo (60. minúta Garcia) - Kounde - Bellerin
14) CDR vs Real Madrid: Balde - Alonso - Kounde - Araujo
15) CDR vs Real Madrid: Balde - Alonso (63. minúta Garcia) - Kounde - Araujo
16) Super Copa vs Betis: Alba (79. minúta Alonso) - Araujo - Kounde - Roberto (78. minúta Christensen, Kounde na RB)
17) Super Copa vs Real Madrid: Balde - Christensen - Kounde - Araujo
A hraj, keď keď ťa hádžu sem tam a zakaždým iné zloženie obrany.
Ty máš strašnú záľubu v siahodlhých komentároch, len škoda že väčšinou sú úplne zbytočné a málokedy k veci. Dám ti teda aj ja jeden dlhší. Za prvé- pokiaľ viem nikto sa z klubu na neho nesťažoval ako hrá na RB, práve naopak. Tréner s ním tam bol spokojný a preto by chcel aby tam hral aj ďalej a kúpa RB sa neberie ako priorita. Nespokojný je hráč, v tvojom pripade šofér.
Po druhé tebou spomínaní dvaja hráči sú stotožnení s lavičkou a menším časom na ihrisku. Bude s tým spokojný aj Kounde? Pochybujem. Ak sa pozrieš na zápasy, ktoré si tu zbytočne vypísal zistíš, že stopéra hrával pokiaľ boli zvyšní dvaja, alebo minimálne jeden, zranení. Po zohratí stopérskej dvojice Araujo, Christensen mu zostalo len miesto na RB. A počet inkasovaných gólov, rovnako ako aj spolupráca tých dvoch dali za pravdu trénerovmu rozhodnutiu, že to bola dobrá voľba. Nevidím dôvod prečo by mal tréner meniť stopérsku dvojicu, ktorá šľape ako hodinky, len preto lebo sa iný hráč cíti na inom mieste nepohodlne?
Otázka je či by bol spokojnejší na lavičke ako náhradný stopér, či na ihrisku ako prvá voľba na RB.
Očividne by nebol spokojný ani s jedným a preto by bolo pre neho asi najlepšie riešenie zmeniť klub. Klub ale nemá dôvod ho len tak niekomu darovať za pár drobných ale môže si sám určiť cenu za ktorú ho je ochotný pustiť, hlavne keď zaň zaplatil celkom vysokú sumu.Moja pointa je, že každý má právo byť nespokojný s tým kde, ako a koľko hráva. Je už potom na dohode oboch aby sa dohodli na riešení, ktoré bude vyhovovať obom stranám...
Ja zopakujem to, čo už niekoľkokrát odznelo. Keď Kounde prichádzal, bolo mu sľúbené hrať stopéra. Napriek tomu väčšinu času strávil na RB a on sám vie, že mu to nejde dobre. Čo je objektívne pravda. Ak sa to nestane, je ochotný odísť, aby mohol hrať stopéra. Je to niečo komplikované? Prišiel, prijal nižší plat ako mu inde dávali, hral RB napriek tomu, že mal hrať stopéra a nefrlal. Napriek tomu, klub od neho po 1 sezóne požadoval zníženie platu a keďže nové RB je až 4.-5. možnosť a tréner sa vyjadril, že nové RB až tak netreba, lebo tam môže hrať Kounde, Roberto a Araujo, tak je jasné, že nové RB nebude a on znova bude robiť RB. Klub naňho sere z vysoka, sľuby sa sľubujú a skutek utek. Tváriť sa, že však hrá pravidelne, čo viac môže chcieť je úplne mimo. Mingueza potencionálna kariéra v ťahu, lebo z dobrého stopéra sa spravil podpriemerný RB. Coutinho to isté, trápenka s Griezmanon...
Ty aj čítaš príspevky ľudí, ktorý reagujú na tvoje komentáre? Alebo si len taký samoľúby, že si ideš dookola svoje a vlastne diskutuješ sám so sebou? Kde som ja napísal, že je komplikované to, že chce odísť? Ja od začiatku píšem, že by mu v prípade dobrej ponuky mali umožniť odísť, keďže je nespokojný s tým kde hrá a pochybujem že bude spokojný keď pravidelne hrávať nebude.... to že mu niekto pri podpise zmluvy sľúbil, že bude hrávať stopéra pravda môže byť, ale nemusí. Je to v podstate jedno. Ak by bol kvalitnejší na poste stopéra, ako hráči ktorí tam hrávajú, tak by tam hral. Tak isto ako hrá teraz na RB, lebo tam kvalitnejší hráč nebol. Pochybujem, že mu pri podpise zmluvy sľúbili, že bude hrať stred obrany a nemusí si robiť starosti aká konkurencia tam bude. Má možnosť dokázať trénerovi, že je lepší ako tí dvaja a ten ho tam bude stavať. Žiaľ, pre neho, to zatiaľ asi nedokázal. A teraz ešte raz k mojej otázke , ktorá je asi komplikovaná pre teba. Bude spokojnejší, keď nebude hrať na RB, bude nastupovať iba v strede, ale len sem tam ako 3.stopér???? Ja o tom silno pochybujem. Preto by ho mali kľudne pustiť ďalej, samozrejme za sumu, ktorú ako oni stanovia.
1/4 mužstva odíde ako sledujem články 🤣 Keď sa niekto zraní tak budú plakať že nemajú poriadnu náhradu na lavičke . 3 hráči (možno) prídu a 6 odídu kadžý z jednej pozície a to nepočítam hosťovania . Super kšeft 🫡😎
Veď nechaj tak Jerguš , uvidíme čo vymyslia z dlhodobého hľadiska a nie krátkodobého 😊 vezmú znova dôchodcov a mladých predajú. Kým zrekonštruujú camp nou tak v Barce ostane hrať možno 6 hráčov čo hrá teraz .
Lebo treba € 😎
Pochopíš to takto skôr?
Alonso ako CB strávil 24 zápasov a 1404 minút, ako LB 7 zápasov a 333 minút. Kounde ako CB strávil 17 zápasov a 1468 minút, ako RB 21 zápasov a 1808 minút
Kde hral ako CB?
1) vs Plzeň doma: Alba - Kounde - Christensen - Roberto, ale v 46. minúte nastúpil Piqué, takže Kounde na RB
2) vs Bayern doma: Balde - Alonso - Kounde - Bellerin
3) vs United doma: Alba - Alonso, Koude - Araujo
4) 9th kolo Real Madrid: Balde - Garcia - Kounde - Roberto
5) 10th kolo Villareal: Alba - Alonso - Kounde - Roberto
6) 11th kolo Athletic: Balde - Alonso - Kounde (v 64. minúte dole, došiel Alonso namiesto neho) - Roberto
7) 12th kolo Valencia: Alba - Garcia (v 64. minúte Alonso), Kounde (74. minúta Pigue) - Bakde
8) 18th kolo Getafe: Balde (46 minúta Alba) - Christensen (46. minúta Garcia) - Kounde - Roberto (74. minúta Alonso, Kounde presunutý na RB)
9) 25th kolo Athletic: Balde - Christensen - Kounde - Roberto
10) 26th Real Madrid: Balde - Christensen - Kounde - Araujo
11) 29th kolo vs Getafe: Alba (64. minúta Torres) - Araujo - Kounde - Roberto (18. minúta Garcia, Kounde sa presunul na RB)
12) 35th Sociedad: Alba - Christensen - Kounde (46. minúta Alonso) - Balde, zápas, kde už o nič nešlo
13) CDR vs Intercity: Alba - Araujo (60. minúta Garcia) - Kounde - Bellerin
14) CDR vs Real Madrid: Balde - Alonso - Kounde - Araujo
15) CDR vs Real Madrid: Balde - Alonso (63. minúta Garcia) - Kounde - Araujo
16) Super Copa vs Betis: Alba (79. minúta Alonso) - Araujo - Kounde - Roberto (78. minúta Christensen, Kounde na RB)
17) Super Copa vs Real Madrid: Balde - Christensen - Kounde - Araujo
A hraj, keď keď ťa hádžu sem tam a zakaždým iné zloženie obrany.
Po druhé tebou spomínaní dvaja hráči sú stotožnení s lavičkou a menším časom na ihrisku. Bude s tým spokojný aj Kounde? Pochybujem. Ak sa pozrieš na zápasy, ktoré si tu zbytočne vypísal zistíš, že stopéra hrával pokiaľ boli zvyšní dvaja, alebo minimálne jeden, zranení. Po zohratí stopérskej dvojice Araujo, Christensen mu zostalo len miesto na RB. A počet inkasovaných gólov, rovnako ako aj spolupráca tých dvoch dali za pravdu trénerovmu rozhodnutiu, že to bola dobrá voľba. Nevidím dôvod prečo by mal tréner meniť stopérsku dvojicu, ktorá šľape ako hodinky, len preto lebo sa iný hráč cíti na inom mieste nepohodlne?
Otázka je či by bol spokojnejší na lavičke ako náhradný stopér, či na ihrisku ako prvá voľba na RB.
Očividne by nebol spokojný ani s jedným a preto by bolo pre neho asi najlepšie riešenie zmeniť klub. Klub ale nemá dôvod ho len tak niekomu darovať za pár drobných ale môže si sám určiť cenu za ktorú ho je ochotný pustiť, hlavne keď zaň zaplatil celkom vysokú sumu.Moja pointa je, že každý má právo byť nespokojný s tým kde, ako a koľko hráva. Je už potom na dohode oboch aby sa dohodli na riešení, ktoré bude vyhovovať obom stranám...
Lebo treba € 😎