ale toto sa bezne stava, možes ho mam vyskautovaneho neviem ako ale nikdy nebudes mat na 100% istotu ci sa presadi alebo nie ...
Kevin de Bruyne aj Salah vyhoreli v Chelsea ...
Ja som si kupil vela veci ktore sa nakoniec ukazali ako fail, vam sa to nikdy nestalo ? Proste iba kto nic nerobi, nic nepokazi :-)
Musim suhlasit s Villagesbom....skratka istotu nikdy mat nebudeme a mohli by sme tu rozoberat tisic prikladov a za este vacsie peniaze.Teraz nemyslim ,len z futbalu ale aj z inych sportov. Zostava verit,ze Xavi ho ma napozeraneho ked je o nom tak skalopevne presvadceni.
Tie peniaze čo chce klub obetovať na post DM by mal radšej investovať do skutočne kvalitného RB kde nemáme hráča vôbec, kdežto na DM skôr môže zahrať FdJ,Kessie ak neodíde, Garcia,Roberto,Nico ak nepôjde na hosťovanie. Tam máme možnosti viac ako dosť a nestačí nám ?
FDJ bol vychovany ako DM a v ajaxe hral DM ked postupili do semifinale ligy majstrov. teraz by ho mohol Xavi skusat na tom poste do konca sezony, aby tam hral konecne aspon dva zapasy v rade odkedy prisiel do barcelony.
Pozrel som si Zubimendiho zostrih na youtube a je to dobrý futbalista, ale nič výnimočné. Jedine, že by Xavi v ňom videl hlboko skrytý hviezdny potenciál. Tu je ten zostrih. Lepší zostrih má aj Kucka: https://www.youtube.com/...
Martin je síce mladší ale ci to nebude pruser nevie nik no zas Kimmich je hráč overený najťažšími zápasy v top klube a momentálne v ideálnom veku ale uvidíme
Kevin de Bruyne aj Salah vyhoreli v Chelsea ...
Ja som si kupil vela veci ktore sa nakoniec ukazali ako fail, vam sa to nikdy nestalo ? Proste iba kto nic nerobi, nic nepokazi :-)