Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2023-05-24 07:57:12
Podľa slovného hodnotenia, by sa mohlo zdať že sme vyhrali minimálne 3:0 ... Takmer pri každom hráčovi je konštatovanie, že hral skvelé. Ako keby to hodnotil človek, ktorý pozeral iný zápas.
2023-05-24 09:22:08
Neviem kto v tych platkoch robi, ale druhy gol je stegiho, taketo chyby robia ziaci v pripravke...alonso bol tragicky, vsetko co okol nejo slo smrdelo golom, zdatne mu sekundoval eric, obrana bola vcera derava, aj baldeho strana horela...torre prvy polcas sympaticky vykon...alonso tu nemal nikdy hodit, mal ist dohrat karieru niekde na predmestie madridu alebo do teamu z druheho sledu v PL, len skusenosti su na Barcelonu malo
2023-05-24 09:49:29
Zisk titulu je pro mě vedle radostné události také něčím, co vůbec nechápu. Hráli jsme prakticky po celou sezonu špatně a titul je dílem příznivé shody okolností a nižší formy největších soupeřů. Většina hráčů na Barcu nemá a do příští sezony to vidím velmi špatně, pokud se něco zásadního nestane v přestupové politice a Xavi své koučování nezlepší. Myslel jsem, že on přinese do hry řád podobně jako to udělal Pep, ale ze hry je cítit spíš zmatek a bezradnost.
2023-05-24 14:21:16
Torresa a Fatiho zbytočne Xavi posiela do hry. Ani jeden ani druhý nedokážu absolútne nič vytvoriť a aj keď sa s Božou pomocou dostanú do šance, tak premeniť ju, je nad ich ľudské sily. Obaja absolútne na vrchole zoznamu hráčov na predaj.