Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2023-05-26 12:35:47
Ja stále nechápem prečo nikde nieje zmienené meno Arnau Martinéz. Ten celú sezónu predvádzal dobré výkony, je mladý, má skúsenosti z Laligy a navyše jeho cena je20M. Pri dnešných cenách je to prakticky zadarmo.
2023-05-26 12:49:53
Vždy keď sa rieši pravý obranca dookola čítam tie isté mená - Foyth, Pavard, Cancelo prípadne Arnau Martinez. Ako keby iný hráči neexistovali. Sme v zlej finančnej situácií, no z toho večného opakovania tých istých mien mám pocit ako keby si nikto v klube nevedel otvoriť transfermarkt a vyhľadať si štatistiky pravých obrancov a skúsiť sa pozrieť aj na niekoho iného.
snapshot Premium
2023-05-26 13:18:45
Viem, ze ma tu zotriete, ale ja stale nechapem, investovali sme nemale prostriedky do Desta. Co tak ho odskusat v priprave a potom robme rozhodnutia
Marian Premium
2023-05-26 13:26:09
Veď sme kúpili za 4M Mexičana Arauja. Julián však po polroku tréningov s A mužstvom je už odpisovaný, načo ho teda brali ?
2023-05-26 14:20:43
Takže místo stopera co hrál jako pravý obránce (Kounde) jsou možnosti předělaný stoper Foyth, Pavard, který nastupuje v Bayernu jako stoper a jediný pravý obránce Cancelo? Z těch 3 určtě nejraději Cancelo. Úplně nejraději Frimponga, ten by byl dokonalý. V případě nutnosti raději než Foyth či Pavard, tak určitě Arnau Martinéz.