Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť alebo registrovať.
ten zacatek na me pusobi strasne divne az nepochopitelne
"To je v poriadku" a urobila gesto, aby som išla, a to bolo všetko. - tak to má čo za drblú sesternicu ak ju pošle s niekým cudzím niekde kde nevie čo jej je..
Ja nechápem týchto futbalistov, tento cajky znasilnuje, Promes drogy pašuje, Toney 20g druhu sezónu v PL v najlepšom veku ide stavkovat na prehráte zápasy 😂
Nevyzerá to tak, že by v momente uvidenia toalety nemohla vybehnúť z klubu. Potom oľutovala, tak znásilnenie. To aby predtým podpísali zmluvy s právnikmi.
…neidem hodnotiť čin Alvesa,... tá žena však musela vedieť o čo ide Danimu, tak nemala íst na tú toaletu a na toalete mala možnosť zakričať o pomoc.
Takze vyhrnul jej saty, prinutil ju sadnut si na neho, potom ju polozil na zem bola v soku...potom ju chytil za vlasy a prinutil klaknut, vtedy mu uvidela tetovanie ...to znamena ze bola celom ku nemu a vtedy do nej vnikol. :))) toto ma byt fakt doveryhodna vypoved? Pricom ta jej verzia je ina ako z prvy prepisov. Odsudzujem to co Dani urobil ale z toh vsetkeho nemam pocit ze ju znasilnil. Dievca vedelo co bude, ale je mozne ze to nebolo take ako si predstavovala a ked sa ku nej choval ako ku stetke tak jej to prislo luto a s placom utiekla. Zahanbena ho obvinila zo znasilnenia. Zrejme cakala peniaze a nie ze chalan pojde sediet.