Dani Alves je stále vo väzbe v súvislosti s údajným znásilnením mladej ženy klube Sutton v noci z 30. na 31. decembra minulého roka. Bývalý obranca FC Barcelona je za mrežami už 4 mesiace a údajná obeť opäť vypovedala. Výpovede prezentovala televízia Cuatro.

"Prišiel ku mne a povedal: "Nevieš, kto som?" Odpovedala som: "Nie". Povedal mi: "Volám sa Dani, hrám petanque v Hospitalet". Pamätám si, že ma chytil za ruku a položil si ju na spodnú časť tela. Opäť mi povedal, aby som s ním odišla. Odmietla som. Začala som sa veľmi báť a pomyslela som si: "Čo ak mi dá niečo do drinku? Čo ak niečo urobí mojej kamarátke?" Na všetko som myslela vo veľmi krátkom čase."

"Urobil smerom ku mne akési gesto a potom som povedala sesternici: "Neviem, či pôjdem". A ona mi povedala: "To je v poriadku" a urobila gesto, aby som išla, a to bolo všetko. V žiadnom momente som nevedela, kam idem. Pamätám si, že som išla tam, kde bol on."

"Vtedy som povedala: "Som si istá, že to sú buď dvere na ulicu, VIP miestnosť alebo iná časť klubu." Pamätám si, že otvoril dvere a ja som vošla, a keď som vošla, videla som, kam idem. Videla som, že je to maličká toaleta, veľmi maličká. Bola tam len jedna toaleta a miesto, kde som si mohla umyť ruky."

"Pamätám si, ako mi zdvihol šaty a prinútil ma sadnúť si na neho. Pamätám si, ako som povedala: "Nemôžem, nemôžem, musím ísť, nechcem." A on mi začal hovoriť veľa vecí. Keď ma potom položil na zem, pamätám si, že som bola šokovaná, nevedela som, čo mám robiť."

"Viem, že ma nielen chytil za vlasy, ale aj prinútil kľaknúť si pred ním. V tej chvíli som uvidela tetovanie. Ako oblúk. Povedala som si: "Ten chlap mi naozaj ublíži". V tej chvíli vnikol. Bola som naozaj vydesená. Tvár, tetovanie... a dodnes sú to scény, ktoré sa mi často vracajú."

zdroj: Cuatro marca.com
foto: twitter

Diskusia

6 komentáre
2023-05-31 10:28:44
ten zacatek na me pusobi strasne divne az nepochopitelne
Gamo Premium
2023-05-31 10:35:17
"To je v poriadku" a urobila gesto, aby som išla, a to bolo všetko. - tak to má čo za drblú sesternicu ak ju pošle s niekým cudzím niekde kde nevie čo jej je..