Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2023-06-02 17:20:08
"Máme opční doložku, abychom letos v létě podepsali Yannicka Carrasca. Vyjednal to Mateu, takže uvidíme. Záleží to na příštím týdnu. Máme Carrasca rádi, ano. Ale víc říct nemůžu..."

Xavi o Rubenu Nevesovi, který není jeho prioritou: "No, je to dobrý hráč. Přizpůsobil by se našemu stylu? Uvidíme. Máme různá jména: plán A, plán B, plán C."

"Vitor Roque? Nový útočník není prioritou. Určitě potřebujeme špičkovou náhradu za Busquetse. To je priorita."

Zjednodušeně řečeno, o Carrascovi vážně jednají, Nevese Xavi vážně nechce a po pravém obránci není prioritou už ani útočník. Hlavně ať seženeme nějaku náhradu za Busquetse, fakt super...
2023-06-02 21:51:02
Podla AFP, vedenie PSG vyhlasilo, ze sa Galtier zle vyjadril a ze myslel Messiho posledny zapas za PSG tuto sezonu. Same protichodne informacie. Treba pockat a zistit.
2023-06-04 10:19:49
Viem, ze tu sa s pochopenim na tuto temu moc nestretnem, ale posledne mesiace sa zase vsetko toci len okolo Messiho a Xavi s Laportom hovoria ako keby mal 20 rokov a mali by sme cely tim vystavat okolo neho.Lea mozme brat ako vratenie legendy, rozlucka a skandovanie divakov, ktore mu bolo odopriate, ale on sam nam nezabezpeci vyhru v Lige majstrov. Nelubi sa mi ako sa zacina prestupove leto tocit, len okolo neho a hlavne ako sa Xavi vyjadruje, ze mu najde miesto v time vzdy. To znamena na ukor zaloznika alebo Raphinhu, ktory necha na travniku aj dusu. Ano su zapasy, kde si to dovolit mozeme, ale nemyslim si, ze si tento luxus v podobe 2 prechadzajucich sa utocnikov si budeme moct dovolit v LM. Radsej by som videl prirotne ciele ako DM, RB, LW a potom az ked vydaju peniaze tak podpisme Lea.