Leo nebude súhlasiť s prestupom do Barcelony dokiaľ mu klub nezagarantuje účasť FCB v LM v nasledujúcom ročníku. A FCB je síce zaregistrovaná ale aktuálne prebieha vyšetrovanie korupčného konania klubu vo vzťahu k rozhodcom z minulosti, ktoré môžu spôsobiť zrušenie registrácie.
Či?
Len som tým chcel povedať, že si myslím, že pokiaľ sa neuzavrie to vyšetrovanie tak Leo Barcu nepodpíše. A do 72 hodín sa podľa mňa to vyšetrovanie neukončí.
A Leo chce ešte raz vyhrať ušatú trofej.
Mám pocit, že do 12.6 nemá byť rozhodnutie ale do vtedy má Barca dať odpoveď na otázky vyšetrovacej komisii. A komisia nerozhodne obratom keďže tých otázok malo byť údajne okolo 70. Aspoň pokiaľ som dobre rozumel keď to komentátor hovoril počas prenosu posledného zápasu.
Akoby si nepoznal právnikov. Môže sa stať, že potvrdia Barcelonu ale s klauzulou, že ak vyšetrovanie potvrdí podozrenie na korupciu tak Barcelone dodatočne registráciu zrušia. To by právne ošetriť možné bolo podľa mňa.
Ale je tu aj možnosť, že aj UEFA a európsky futbal budú chcieť aby Leo hral v FCB aj po potvrdení korupcie a UEFA zakáže registráciu FCB do LM o sezónu neskôr. Saudov by tým riadne nasrali ale tým kar do venca.
Neviem, co by som na Messiho mieste spravil... Na jednej strane sa na minulost nezabuda, no na druhej by som nikdy nesiel zit do SA... Mal som tu moznost pred 25 rokmi, no napriek peniazom (ktore neboli nic oproti ponuke, ktoru Leo dostal), nevedel som si predstavit zit v takej krajine... A to som ani nemal deti...
Tak to bolo pred 25 rokmi. To je to isté ako Petržalka, kde proste nikto nechcel prísť žiť niekedy v rokoch 1985-1995, kde mala z nejakého dôvodu mizernú povesť. Teraz je to jedno z najobľúbenejších miest na život v Bratislave.
Jano, rozumiem, preco to vravis, no ver mi, SA je moderna krajina len na povrchu. Vsetko je tam inak po starom, cize islamsky zakon, sposob zivota a hodnoty. Leo a Antonella by mozno rok-dva vydrzali, no pre tie deti by to nebola prechadzka ruzovou zahradou... Ako maly chlapec a tinedzer som taketo veci zazil, a zanechava to stopy. Je to riadny kulturny sok...
v petrzalke si treba kupit investicny byt a to najlepsie v panelaku, ktoremu konci onedlho zivotnost, nahderne miseto na zivot, kde nemas kde zaparkovat vecer auto, je to skoro ako Beverly Hills, len o nieco viac lukrativnejsie...bradavica na dunaji...
Alonso: ďalší, čo si pozrel to video, ako panelákom končí životnosť a budú sa búrať? Bolo veľmi poučné... Škoda že nebolo vôbec pravdivé. Plus ďalší, čo má komplex z Bratislavy?
btw nevolim, necham to na bratislavsku progresivnu kaviaren, ktora rok po volbach pojde do ulic a bude odvolavat ludi, co si dobrovolne zvolila, na roznych prostetoch a pochodoch, drzim palce
To je zaujímavé... Takže sa hanbíš za svoju perlu pod Tatrami? Či to náhodou nebude tým, že to skôr bude diera pod Tatrami... A názor človeka, čo Bratislavu videl možno tak vo Fontáne pre Zuzanu.
nehanbim, ale na co ti to je vediet ? vyjadril som svoj nazor na "krasu" nasho hlavneho mesta, ktore vyzera zial tak ako vyzera, v petrzalke som bol neraz a to sidlisko nie je pre mna nicim pekne, osarpane bytovky, malo zelene, hlava na hlave v kralikarnach...
Takto, to že nie každému príde Bratislava ako ideálne miesto na život je pravda. Mám v Bratislave rodinu a keď sa dá tak sa snažia tráviť čas na chate mimo.
Len tuto Alonso tvrdí niečo, čo počúvam už cez 25 rokov a nie je to pravda. Podobne ako že bratislavská MHD má staré a špinavé vozidlá atď. To že mi nejaké miesto nie je sympatické, tak ho nebudem titulovať dierov, komoliť názov a podobne.
Ja som napriklad z Kosic, tiez to tu vyzera ako vyzera, bol som nedavno aj v BA a tam to vyzera este trikrat horsie ako napriklad v takom Presove, skus si jano zajst napriklad do Viedne, Peste a pod. . Uz len kosicke sidlisko Nad Jazerom je oproti Pertzalke 8 div sveta ... A to ze Alonso vyjadril svoj nazor na sidlisko, kde zjavne byvas, je uplne normalne, ak ty napises, ze napr. KVP je hnus, tak je to tvoj nazor, to ze ho nebude niekto akceptoat automaticky neznamena, ze ho ma niekto nazyvat ficovolicom s ubohym nazorom a pod. To je tak isto, jak keby ja som teraz napisal, ze uz viem preco tu na stranku prispievas takymi nazormi, akymi tu prispievas...a ten druhy ohrdnuty lokalpatriot je dalsi priklad, ale tak mne je ukradnuty
Košice, tak to bol teda dobrý príklad. Aj veľký preceda povedal, že na východe nič nie je. A Jano, čudujem sa, že s týmito východniarskymi bazmegmi strácaš čas a energiu ...
Zdroj: vieš o tom, že Košice časť Nad Jazerom vyzerá veľmi podobne ako Petržalka? Samozrejme, pokiaľ si videl z Petržalky len diaľnicu, lebo si tade prechádzal, tak akú výpovednú hodnotu to má? Ako keby som celé Košice hodnotil podľa Luníka 9.
Navštívil som aj Viedeň, Paríž, Londýn, Krakov, Miláno, Benátky (aj tú časť na pevnine), prešiel som toho dosť po Európe a videl som veľa. Navštívil som na Slovensku aj mestá ako Banská Bystrica, majú 1 námestie, inak to vyzerá ako bežné panelové sídlisko hocikde na Slovensku. Poznám Poprad, Prešov, Košice, Štiavnicu, Trenčín, Žilinu atď. Všetky významné a menej významné mestá na Slovensku. Vieš čo majú spoločné? Všeobecná averzia až nenávisť proti Bratislave, nikde inde som nič také nevidel vo svete. A to je celé len o tom. Niečo ako tu, už len z princípu všetko hejtovať, hlavne ak sa to týka Madridu, či Espanyolu. Griezman bol najlepší hráč ligy podľa mňa, toľko roboty čo odviedol, aj čiernej, bol najproduktívnejší hráč ligy ale ľudia tu na neho budú kydať, lebo Barcelona ho kúpila a nevedela čo s ním. To ale nie je problém Griezmana, aj keď bol tu, vždy odviedol robotu na 100% a ľudia ho tu majú v zuboch viac ako Fatiho, čo celú sezónu nič nespravil. Len preto, že je hráč Atletica. Nemôžu ani náhodou priznať, že by bol Griezman vynikajúci. Budú sa hľadať výhovorky, že prečo to Fatimu až tak nešlo, že 2 roky zranený... Ale to, že prd robil celý, to už je pre nich vedľajšie. Taký Torres aj keď hral zle, mal aspoň snahu niečo robiť, aj keď mu to nešlo, Fati na to hodil bobek.
Alonso: takže BB, máte tam 1 námestie, 1 mestský park, kopu rovnakých panelákov ako všade inde na Slovensku, nejaké rodinné domy, priemyselné a obchodné zóny a to je tak nejak všetko. Takže ak BA je bradavica na Dunaji, podľa tvojej logiky je BB bradavica na Hrone.
@kov3 ty si dobre zamindrakovany kamarat, presne taki jedinci ako ty su krasnou vzorkou typickeho slovaka...@jano - nevidel som petrzalku len z dialnice bol som tam rodinneho znameho, ktory tam zije 22 rokov a povodom je z KE, sam nemal jedno pekne slovo na danu cast BA, no zvykol si...rovnako som presiel vacsiu cast europy, usa a aj nejake divociny. Ja osobne nemam ziadnu averziu voci BA, aj ked sa tam nikdy necitim komfortne, ale Petrzalka je pre mna tiez skareda a urcite sa nebudem za nazor ospravedlnovat, rovnako ako je pre mna hnus sidlisko Svaby v PO alebo Dargovskych hrdinov v KE...a niekto tam zije a paci sa mu tam, to znamena, ze sa to musi pacit kazdemu ? A ked povie svoj nazor, tak ho tu idete obracat na ten vas...sorry tie tvoje futbalove prirovnania ani necitam, kedze tvoj nazor na futbal a barcelonu mna osobne nezaujima, lebo je skresleny
Messi kašle na trofeje,má všetky,kašle na prachy,má dosť i na vnúčence....
Messi pôjde tam,kam chce rodina a najmä deti.
Vynervovaný z PSG,potrebuje duševnú očistu,rodinný kľud a to mu zaistí len Barca .
V Miami by zase boli tlaky...tu ho budú davy milovať a nemusí nič dokazovať.
Je proste introvert .
A stále nám viac pomôže,ako niektorj,kt.sú na supiske....
Posledné dve sezóny s Leom sme hrali takmer úplne všetko cez neho. On bol ten ku komu šli lopty aby vymyslel prihrávku na gól alebo gól. On bol ten koho už pri kontakte s loptou hráči hľadali očami či je voľné a môžu mu prihrať. On zahrával priame kopy, rohy. Bol pre spoluhráčov modlou na ktorú sa spoliehali.
Toto už nechcem, proste to prestávalo fungovať. Protihráčom stačilo blokovať Lea.
V PSG mal výhodu, že nebezpečnými boli aj Ney a Mbappé takže súperi nevedeli kam skočiť.
Ak má prísť do FCB tak ho je treba včleniť do týmu - nie tým rozostavať okolo neho.
Áno, môže nám veľmi pomôcť ale tréner musí správne nastaviť tým ako celok. Nie poslať ho na ihrisko a čakať čo sa udeje.
Či?
A Leo chce ešte raz vyhrať ušatú trofej.
Ale je tu aj možnosť, že aj UEFA a európsky futbal budú chcieť aby Leo hral v FCB aj po potvrdení korupcie a UEFA zakáže registráciu FCB do LM o sezónu neskôr. Saudov by tým riadne nasrali ale tým kar do venca.
Som zvedavý, v akej perle Slovenska to bývaš, nič viac.
Navštívil som aj Viedeň, Paríž, Londýn, Krakov, Miláno, Benátky (aj tú časť na pevnine), prešiel som toho dosť po Európe a videl som veľa. Navštívil som na Slovensku aj mestá ako Banská Bystrica, majú 1 námestie, inak to vyzerá ako bežné panelové sídlisko hocikde na Slovensku. Poznám Poprad, Prešov, Košice, Štiavnicu, Trenčín, Žilinu atď. Všetky významné a menej významné mestá na Slovensku. Vieš čo majú spoločné? Všeobecná averzia až nenávisť proti Bratislave, nikde inde som nič také nevidel vo svete. A to je celé len o tom. Niečo ako tu, už len z princípu všetko hejtovať, hlavne ak sa to týka Madridu, či Espanyolu. Griezman bol najlepší hráč ligy podľa mňa, toľko roboty čo odviedol, aj čiernej, bol najproduktívnejší hráč ligy ale ľudia tu na neho budú kydať, lebo Barcelona ho kúpila a nevedela čo s ním. To ale nie je problém Griezmana, aj keď bol tu, vždy odviedol robotu na 100% a ľudia ho tu majú v zuboch viac ako Fatiho, čo celú sezónu nič nespravil. Len preto, že je hráč Atletica. Nemôžu ani náhodou priznať, že by bol Griezman vynikajúci. Budú sa hľadať výhovorky, že prečo to Fatimu až tak nešlo, že 2 roky zranený... Ale to, že prd robil celý, to už je pre nich vedľajšie. Taký Torres aj keď hral zle, mal aspoň snahu niečo robiť, aj keď mu to nešlo, Fati na to hodil bobek.
Alonso: takže BB, máte tam 1 námestie, 1 mestský park, kopu rovnakých panelákov ako všade inde na Slovensku, nejaké rodinné domy, priemyselné a obchodné zóny a to je tak nejak všetko. Takže ak BA je bradavica na Dunaji, podľa tvojej logiky je BB bradavica na Hrone.
Messi pôjde tam,kam chce rodina a najmä deti.
Vynervovaný z PSG,potrebuje duševnú očistu,rodinný kľud a to mu zaistí len Barca .
V Miami by zase boli tlaky...tu ho budú davy milovať a nemusí nič dokazovať.
Je proste introvert .
A stále nám viac pomôže,ako niektorj,kt.sú na supiske....
Toto už nechcem, proste to prestávalo fungovať. Protihráčom stačilo blokovať Lea.
V PSG mal výhodu, že nebezpečnými boli aj Ney a Mbappé takže súperi nevedeli kam skočiť.
Ak má prísť do FCB tak ho je treba včleniť do týmu - nie tým rozostavať okolo neho.
Áno, môže nám veľmi pomôcť ale tréner musí správne nastaviť tým ako celok. Nie poslať ho na ihrisko a čakať čo sa udeje.