Také nevěřím v jeho vinu,u té poškozené se dost výpovědi mění a některé jsou víc než hloupé 🤦 i když to samé i u daniho, všichni víme jak obyčejové (normální lidi ženské) po střetu s těmi úspěšnými ,si rádi vymýšlejí pokud jim člověk nezaplatí. Nevěřím že člověk který může mít skoro každou bude znásilňovat nakou nicku proti její vůli a riskovat vše ale třeba se pletu.
...človeka len tak pre nič za nič a obzvlášť človeka znameho "ktorý si môže toho veľa dovolit - financne", nezavru do basy. To musia byť sakra dôkazy, aby ho zavreli. = (vidrozaznam a biologické)...Ono ide o to, či ho zviedla, ci komentovala s ním ako to robia tie mladé šťandy a "influencerky" na diskotékach alebo ju on proti vôli znásilnil. No keby chcela z neho vytrieskat peniaze, ten prípad by neskončil ako je teraz. Už dávno by bola finančné zabezpečená, len aby bol pokoj. Alebo stiahla výpoveď. Ocividne Dani bud bol zdrogovany, alebo proste mu nechcela dat a ten, čo si môže takmer všetko dovolit to nepriniesol cez svoje ego!
Andrej od samého začiatku je to práve Daní ktorý prišiel tak minimálne s piatimi rôznymi verziami... A k "rádi vymýšlejí pokud jim člověk nezaplatí." Len toľko že len na tomto fóre bolo asi 10 článkov o tom ako tá "nicka" nechce žiadne prachy ...
Pokial admin nevymaze obhajovanie znasilnovania,ktore sa schovava za -kazda si za to moze sama,urcite to chcela ,pozrite co mala oblecene,tak preco by mal vymazat moj prispevok?
Rasto,Kov a dalsi,ktori tu obhajujete znasilnenie.V Andrejovom(chcel by som byt ako Tate) prispevku su vsetky zeny presne definovane ako kurvy.Takze premisa:zeny su kurvy
Premisa:moja matka je zena
Conclusion:moja matka je kurva.
Ci plati - vsetky zeny su kurvy,len moja mama nie?
Felix v žádném případě jsem nedefinoval všechny ženy ako kurvy,zle si to pochopil. Myslel jsem to tak,že když si dani alves tak pro tebe nebude asi těžké si najít jakoukoliv ženu na život. Jinak mámu jsem nepoznal vyrůstal jsem v dětském domově takže je to možné 🤷
Premisa:moja matka je zena
Conclusion:moja matka je kurva.
Ci plati - vsetky zeny su kurvy,len moja mama nie?