Tak ako nepovedal by som, že skauti, lekári, fyzioterapeuti, tréneri telesnej výchovy, tréneri regenerácie, atď. pracovali rovnako tvrdo ako samotný hráči na tom, aby liga bola vyhratá. Za ideálnej situácie ak by klub nebol v takých problémoch prečo nie, ale momentálne treba dať prémie len tím, ktorý si to zaslúžia, ktorý to majú v zmluvách dohodnuté.
Vacsiu blbost si nemohol napisat....premie pomocneho personalu o ktorom pises ( a ktory je dolezitejsi ako si uvedomujes ) budu v desiatkach tisic eur...premie hracov v milionoch pri ich milionovych platoch....ano hraci vyhravaju trofeje , ale nie je nahoda , ze niektori hraci po sezonach uspesnych kupuju lekarom, maserom, fyziotarapeutom luxusne hodinky a auta.....bez nich by to neslo
Vyššie sú spomenutý aj všeobecne zamestnanci klubu do čoho môžeme rátať aj dajme tomu upratovačky. Takže aj tie majú dostať prémie za vyhratú ligu? Očividne blbosť to nie je keď to tak chce samotné vedenie. Môžu to byť oveľa menšie čiastky pri ostatných zamestnancoch, ale tam kde hráčov je zhruba 25-35, tak ostatných zamestnancov v klube môže byť 10-20 krát viac ako hráčov. Nevidíš, že klub šetrí kde sa dá hoc ide aj o menšie sumy.
aj obyčajná upratovačka je potrebná. Či čakáš, že hráči po sebe upracú šatne, utrú ich do sucha a vydezinfikujú, aby tam nechytili nejakú pleseň napríklad? Asi ťažko. Aj o ten trávnik sa určite starajú hráči, kosia ho, polievajú a podobne. Iba že by nie. Samotný hráči si aj varia, perú, robia údržbu objektov, aby im to nepadlo na hlavu. Som zvedavý, ako by sa ti páčilo v robote, keby vám zrušili upratovačky. Veľmi rýchlo sa budeš sťažovať, že sa tam nedá pracovať.
Kde by bol Haaland bez fyzioterapeutov a masérov? Pozri si videa a rozhovory s hráčmi City, o toho chalana sa starajú neskutočne keďže je obrovský a bol vďaka tomu náchylný na zranenia. Masáže a celkovo fyzioterapia je extrémne náročná, tí ľudia si prémie zaslúžia bez mihnutia oka.
Jano opäť ti to musím zdôrazňovať. Kde sakra tvrdím, že taká upratovačka nie je potrebná. Kde? Ja už z vás zošaliem. To fakt ľudia prestávajú čítať z porozumením. Automaticky keď napíšem, že vzhľadom na našu situáciu si nemôžeme dovoliť platiť prémie len zo zvyku si domýšľate, že považujem tých ľudí za menej cenných. Ale to nikde nepíšem!
Vzhľadom na situáciu kedy sa ruší BarcaTV a o prácu prídu 100-200 ľudí mi príde, že lepšie je mať robotu ako mať prémiu, ale nemať robotu.
Aj mimo toho sa stavím, že tí ostatný zamestnanci musia mať aj vlastné prémie počas roka ako vianočné prémie a podobne a nie sú odkázaný len na to či hráči niečo vyhrajú.
Zaslouzi si odmeny,ktere maji ve smlouve. Vse ostatni je pouze dobra vule klubu. Spravny hospodar v tezkych casech setri kde to lze a tu to bezesporu lze.
Vzhľadom na situáciu kedy sa ruší BarcaTV a o prácu prídu 100-200 ľudí mi príde, že lepšie je mať robotu ako mať prémiu, ale nemať robotu.