Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2023-06-27 11:30:39
Ako to keď podľa odborníkov má Barcelona stovky miliónov a hráčov nemôže priniesť len pre tebasa a strop
2023-06-27 11:41:42
Co cakame? Pred rokom sme boli na pokraji krachu, vyhrabali sme sa z toho len skrz pozicku na kratkodobe zavazky, ktore sme neboli schopni splacat a to, ze sme predali cast TV prav ako paky. Vdaka tomu sme mohli posilnit kader, ktory mal vtedy akurat na to, aby sme hrali max o top 4-6 miesto v La Lige. Vdaka tymto veciam sme vybudovali kader, ktory moze tahat nasledujuce roky, no zial, dlhy ktore sme mali nam neumoznuju manevrovat v ramci platoveho stropu. V istom stadiu sme na platy davali 3x oproti inym velkoklubom a tak tu mame konzekvencie a vyslednu situaciu taku, ze je problemove priniest aj hraca za 20M.

Jedine co mozeme spravit je pokusit sa o predaj co najviac nepotrebnych hracov, najma tych, ktori sa vratia po hostovani ako Lenglet ci Umtiti a zbavit sa hracov ako Kessie na trvaly prestup a hracov ako Eric Garcia ci Nico Gonzalez na trvaly prestup s moznostou odkupu. Osobne by som poslal prec aj Fatiho s Ferranom a priviedol akukolvek nahradu na LW (jeden tam hra velmi slabo a druhy tam hra mimo pozicie).
2023-06-27 12:00:38
Pro mě bylo obrovským překvapením už to, že jsme dokázali přivézt Gündogana …. A snad konečně zaregistrovat Gaviho 🙏
2023-06-27 12:08:04
Ja neviem, co tu stale omielaju Brozovica, ked ten vcera podpisal so Saudami prestup....
2023-06-27 12:41:02
Nebojte sa, Laporta sa ponukol, ze to bude financovat z vlastneho vrecka.
2023-06-27 13:12:25
A to odchody busquetsa albu piqueho vobec nepomohli ? Ani trochu? Neboli to 3ja najlepsie plateny hraci?
2023-06-27 18:09:51
Mám taký dojem, že treba vedenie Barcy vyslovene upozorniť na tunajšiu úžasne plodnú diskusiu. Takých odborníkov nemajú! Asi im treba poslať link nech si teda diskutéri slušne zarobia za know-how.