16 hráčov City malo väčšiu minutáž jak Ferran. V PL odohral 1600 min, to je cca 17 zápasov po 90 minút. PL má 38 kôl, takže dosť biedna vyťaženosť na hráča "základu". Hráči základu tam mali minutáž nad 3000 min a až 5 hráčov v útoku malo väčšiu minutáž ako Ferran, takže hej, bol lavičkár.
Takže ešte raz ....bol aj zranený preto ťa minutáž ...a bol k dispozícii na 43 zápasov a to nastúpil 31 krát v základe ... Je to ťažké pochopiť alebo je ťažké si priznať že si napísal niečo zle ?
Nič zle som nenapísal, bol lavickar a tak to je, kto sledoval City tak to vie tiež. Určite nebol zranený vyše 50% sezóny keďže Rodri a Dias mali tu sezónu odohratých 4000 minút, hrali každý zapas čo bolo možné. Tak vyzerá hráč základu, nie niekto čo má ledva polovicu.
Naco sa potom Ferran kupoval za 55M pred 1.5 rokom? Prisiel sem a hral vyborne, kazdy zapas niekolko tutoviek, aj nejake goly nastrielal a s Aubameyangom mu hra naramne sedela.
Zial, potom sa zosypal pod tlakom, ze nepremienal tutovky a robili si z neho vsade posmesky. Podla mna vie hrat ako falosne kridlo, tak aj falosneho utocnika a dostavanie sa do pozicii ma v sebe.
Narozdiel od Fatiho je to aspon dric, Fati s cislom 10 na chrbte je omyl a neverim, ze sa ten chlapec este dostane do formy (btw. nikdy nebol cistokrvny kridelnik a ked pride Roque, tak drzat Fatiho nedava zmysel).
ak nebude hrat konzistentne po dobu 3-4 mesiace v nasledujucej sezone, tak v zime by jeho odchod mal byt prioritou... plat ma ako top kanonier a hra ako dorastenec.
Takmer celú sezónu ferran lepší ako fati aj keď hrá mimo pozicie .... Ferran má menší plat ....za fatiho by sa dalo dostať viac peňazí .... A aj tak by tu ľudia predali radšej ferrana ....za mňa osobne predať kombináciu dembele + fati a priniesť kvalitné LW ....na rw by bol raphina a ferran a na lw nováčik a abde
Vy jste se snad totálně zbláznili, ne? Ferran je naprostá tragédie, odehrál toho více než Fati a dal jen 4 goly. Fati měl lepší čísla, druhý nejlepší střelec týmu a chcete ho posílat pryč? Bože bože...
Ferko měl dohromady tak měsíc a půl dobrých po přestupě. Pak šel uplně doprdele. Omlouvalo se to tím že aspon otevírá prostor, a nebo se do šancí dostává. To pak odešlo asi pár týdnů potom, a od té doby je to čistá tragédie. A když vezmu že díky tomuhle přestupu jsme podepsali znova smlouvu s tou vyžírkou Umtitim, jen aby Ferran mohl přestoupit, tak to nevymyslíš. Takhle jsme mohli bez problému ušetřit 60 mega(protože tu LM by jsme uhráli i bez něho) a ještě už tu Umtiti nemusel být protože mu to léto končila smlouva snad. Takhle tu máme za 60 mega hráče co je naprosto průměrný, nechce ani odejít(Nedivím se) a ještě po hostování se nám vrací Umtiti pokud se nestřelí. To byl fakt tah za všechny prachy.
Umtitiho by si nikto nepozical, keby ma plat 30M ako mal v povodnej zmluve a ani my by sme nemali priestor mu to na hostovani platit. V Taliansku hral okrem toho celkom slusne a myslim si, ze zadarmo alebo 2-3M ho niekto v lete zoberie.
Zial, potom sa zosypal pod tlakom, ze nepremienal tutovky a robili si z neho vsade posmesky. Podla mna vie hrat ako falosne kridlo, tak aj falosneho utocnika a dostavanie sa do pozicii ma v sebe.
Narozdiel od Fatiho je to aspon dric, Fati s cislom 10 na chrbte je omyl a neverim, ze sa ten chlapec este dostane do formy (btw. nikdy nebol cistokrvny kridelnik a ked pride Roque, tak drzat Fatiho nedava zmysel).