Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
Revive Premium
2023-06-28 13:57:17
Pod týmto článkom bude určite veľmi civilizovaná a slušná diskusia 😀
2023-06-28 14:00:33
Som tu este pred tym nez tu dobehne plno homofobnych truhlikov ktory ostanu v soku ze barcelona nielen ako mesto ale aj klub je tolerantny a liberalni hehe
kluc Premium
2023-06-28 14:02:00
Špatí to štadión akurát a sú vysoko takže sa nedajú rýchlo podpáliť
2023-06-28 14:08:17
Nemám nič proti tejto komunite pokiaľ sa správajú ako normálni ľudia a nesnažia sa na seba za každú cenu upozorniť.

2023-06-28 14:13:12
Dovolim si tvrdit ze vacsina spolocnosti to ma ako marketing a takto to aj vyuzivaj, keby sa zamerali podobne aj na ine temy, ktore nie su az tak "in" by mi neprekazalo, ale aj o tomto je "demokracia"
2023-06-28 14:20:36
Najvačšia sranda vždy je, že truhlíci ktorý majú potrebu sa k tomuto vyjadrovať negatívne a zosmiešnovať to tak sú ľudia, ktorý boli najdalej za potokom na dolnom konci v Horných Orešanoch. Každý kto bol aspoň raz v Barcelone, vie že táto téma je tam úplne normálna, bežná a nikto nemá potrebu sa k tomu akokoľvek vyjadrovať.

Takže pred tým ako tu nabehnú homofóbny odborníci na všetko, skúste sa ísť pozrieť do sveta, ako kde čo funguje a potom sa vyjadrite. To, že ožratý Fero v šenku povedal, že to je také alebo také nemusí byť úplne pravda.
2023-06-28 14:29:27
Nuž, niektoré skupiny si vedia presadiť svoje politické ciele lepšie než iné.
A aj súkromné spoločnosti musia držať líniu, inak riskujú.
Ale príklad Bud Light v USA nám ukazuje, že sa to môže zmeniť.
2023-06-28 14:31:13
Nech sa zabavia vsetci " dvaja tepli vychova aju dieta. Jedneho dna vojde dieta do kupelne a vravi- otecko ty mas ale velky penis. Otec odpovie - to si este nevidel mamicku " ...... 😄😄😄 No sucasne je to velmi smutne az tragicke kam spejeme
Rasto Premium
2023-06-28 14:38:00
Na čo to riešiť, každý nech si žije svoj život v medziach slušnosti.
2023-06-28 14:39:07
Viac cu.:-rakom nefandim. Chory svet. A moralisti radsej nic nepiste.Ved je demokracia, kazdy si moze pisat co chce, tak ako sa aj nejaky chory jedinec vydava za nieco co v skutocnosti nie je a ani nikdy byt nemoze.
2023-06-28 14:44:44
🤮🤮🤮Som zvedavý kedy sa bude oslavovať deň normálnej rodiny?
2023-06-28 14:44:49
doufám že se 13.10. připojí k mezinárodnímu dni bez podprsenky :D
Vikino Premium
2023-06-28 14:52:05
Ja by som mal na všetkých diskutujúcich s negatívnymi a odsudzujúcimi komentármi jednu malú otázku:

Naozaj máte reálnu skúsenosť s dvoma ľudmi rovnakého pohlavia, že na verejnosti pred vami robili niečo zvláštnejšie/horšie ako sa držali za ruky, max. si dali pusu?
Lebo už ma riadne otravujú aj komentáre typu "mne nikto nevadí, pokiaľ to je v rámci medzí alebo pokiaľ si to každý robí doma v obývačke."

Vy kadiaľ do riti chodíte, že vám vadia tie "oplzlosti", ktoré vidíte? Či kto vám vadí a tak strašne sa vášho života dotýka? Ten herec čo sa vyzývavo oblečie v telke? Alebo spevák čo si dá ružové sako?
2023-06-28 15:19:59
Súhlasím s tým, že duhoví transformeri, ktorí netušia čo majú medzi nohami by sa mali podporovať. V psychiatrickej liečbe.
2023-06-28 16:05:21
Prirovnávať homosexuálov k náboženstvu… to už fakt nie sú atgumenty?nabizenstvo a jeho zvyky sú niečo iné ako to, že kto ue homosexual, alebo nie. Práveže najvyšší bod tolerancie je, keď to nikoho nezaujíma kto ke a čo robí. To teraz ľudia čo majú radi obcuravanie sa, tak sa budú na námestiach obcuravat? Alebo mnoho iných praktik nie tak bežných budu tlacit širokej verejnosti? A kto s tým nesúhlasí je nejaký fób? Mne homosexualy nevedia absolútne. Pokial sami zo seba nerobia kreatúry. A dnes ke to pomaly tak, zemktomie teplý, tak je viac…A mládež to žerie a vidím to…Hlavne mladé dievčatá. Treba to tolerovať a neodsudzoval. Pokial ke to v rámci slušnosti. Ale netvaře sa, ze to tak ma byt.
2023-06-28 16:20:54
Mne je jedno aké vlajky vyvesili na Camp Nou.
Vadilo by mi keby boli možno ruské so Z alebo kebyže tam boli vyvesené billboardy s chlapskými modelmi v dámskych plavkách ale nevidím dôvod nepodporiť komunitu LGBTi nejakými dúhovými vlajkami, pokiaľ to má potenciál im to dvihnúť nízke sebavedomie. Mám pocit, že oni to nemajú v živote ľahké a vlastne za tú svoju inakosť nemôžu. Ak takému niekomu pomôže dúhová vlajka, prečo nie.
Niesu nejaké vlajky vyjadrujúce podporu plešatých?
2023-06-28 16:41:55
Písali ste to tu už viacerí... Pokiaľ sú normálni, nemám s nimi najmenší problém. Poznám osobne niekoľko takých ľudí a vychádzame bez problémov. Doma nech si robia čo si zmyslia. Je to ich osobná vec a šťastie.

Avšak, oni taktiež odsudzujú takéto pochody a všeliake propagovanie. Doslova sa hanbia za kreatúry ktoré pochodujú na takýchto pochodov. Raz som to zažil v KE, kde pred 8 ročnou neterou sa dvaja buzeranti žačali obchytkávať a nuchať si zadok (fakt). A ešte mojej netery rozprávali "Dievčatko, aj ty sa môžeš rozhodnúť! Nenechaj sa v budúcnosti ovplyvňovať svojim okolím..."

A 20m neskôr po mňa prišla policajná hliadka a pre tých buzíkov sanitka :))
2023-06-28 17:00:52
Asi každému je jasné, že sa to robí hlavne kvôli marketingu a hlavne keď to je už v spoločnosti v Španielsku a Barcelone úplne pohode.

Čo sa týka kresťanstva, že teda eixstuje len muž a žena (tiež som toho názoru) a bla bla tak rovnakopohlavné páry už majú v niektorých ,,kresťanských" krajinách rovnaké práva ako heterosexuálne ako napríklad teda ísť do spoločného zväzku (či už manželstvo alebo reg. partnerstvo), mať informácie ohľadom zdravotného stavu toho druhého či v otázke dedenia, toto všetko je týmto ľuďom odopierané len kvôli tomu, že teda nemajú rovnaké práva, no povinnosti majú rovnaké. Čiže v tomto prípade absolutne nie je na mieste keď niekto argumentuje podľa mňa (A ČO IM JE ODOPIARENÉ ?!!).

Čo sa týka adoptovania detí obojpohlavným párom tak s tým by som nemal problém keďže predosvojiteľská doba je 9-18mesiacov, čiže za tú dobu sa dá normálne zistiť či to prostredie je pre to dieťa vyhovujúce alebo nie. Nie je to také jednoduché si adoptovať dieťa ako si ľudia myslia, že by sa adoptívní rodičia rozhodli ,,zneužívať".. V slovenských domácnostiach sa ešte teraz vychováva alebo sa vychovávalo dieťa kedy muž bil/bije ženu a za mňa je zvláštne, že ľudia sa viac bojja o to, že dieťa by vychovávali dve ženy..

Za mňa proste je len muž a žena a ostatné veci ako, že nemá pohlavie alebo ďalšie väčšie zvrátenosti tak to absolútne nepodporujem a tí ľudia sú za mňa chorí..
2023-06-28 17:15:29
Barcelona nech sa vyjadruje radšej k svojej finančnej situácii. Ktovie, čo všetko tí moralisti a bojovníci za LGBTQ v klube povystrájali a vystrájajú. Mne prídu ako obyčajní pokrytci a hlásia sa k tomu, lebo je to teraz ,,in" Musia sa ,,pozitívne"zviditeľniť aspoň takto, kedže zo všetkých strán sa valí na klub ,,bahno"
2023-06-28 18:16:36
hodil som sablu
Pravdo Premium
2023-06-28 18:56:16
By ma zaujmalo komu z vas niekto z tejto komunity nieco urobil..... ze ich tak hejtujete ako vam kazu vase politicke modly.....len tek pre poriadok medzi hetero je ovela viac zrud.... a napriek tomu co vam vasi vodcovia hovoria nie nejdu vam kradnut deti. A zlo su ti co vas strasia sorosmi lgbtq a uctievaju diktatorsky rezim ruska len aby sa vam zapacili. Snad vas ta neznasanlivost zozerie zvutra. A neviem co tu robite lebo barcelona zastava tolerantne hodnoty... chodte fandit CSKA.....
2023-06-28 19:26:31
toto nie ...
2023-06-28 19:37:36
Za mňa má Barcelona za tieto vlajky mínusový bod. Akoby nestačila tá ukrajinská vlajka na obrazovke počas laligy. Nechápem, prečo klub podporuje túto pomýlenú ideológiu, ktorá sa snaží sexuálne úchylky prezentovať ako niečo normálne a chce tento názor nanútiť celej spoločnosti. Bŕŕ. Cítim sa diskomfortne. Asi budem musieť kontaktovať svojho psychoanalytika.
2023-06-28 19:47:07
.... v rámci charity by mal klub venovat určitú sumu pre osoby s nedostatočným príjmom, aby operáciou mohli zmeniť svoj rod a mohli žiť potom svoj vytúžený pokojný život
2023-06-28 20:21:51
🤢🤮🤮🤮
2023-06-28 20:57:21
Tak intolerantní sa už prejavili. (len sa potvrdzujú tie isté osoby aj z predchádzajúcich diskusií). Zaujímavé, že čím jednoduchší jedinec, tým menej empatický. Zrejme sa potvrdzuje korelácia medzi IQ a EQ. O tzv. "tolerantných kresťanoch slovenského typu" ani nehovoriac. A pritom, stačilo by si niečo o tom prečítať a nie len písať o pride pochodoch (pre mňa je to rovnaká úroveň prezentácie ako cirkevné pochody v načančaných rúchach a s vymyslenými modlami ako "telo Kristovo" a podobné rozprávky pre jednoduchších)...
2023-06-28 21:26:51
Visca el Barça! 💪❤️🏳️‍🌈
Jako clen teto mensiny, aktivni fotbalista a celozivotni fanousek Barcelony citim hrdost 👍
Pravdo Premium
2023-06-28 22:54:12
Ja som momentalne v dubline tu su tiez vsade vyvesene duhove vlajky....takze zapad pre vas asi nebude pani takze hura do ruska pani tam si mozete chlastat a picovat na vsetko co nie je podla vasich predstav a sirit propagandu. Hura fandit CSKA a mozete zacat picovat na barcelonu od tial.
2023-06-28 23:37:16
Buzeranti a ini uchylaci maju znovu potrebu sa zvyraznovat. Otrasne ze klub FCB sa k tomu pridal. Hnus.
2023-06-29 09:10:34
4.7.2023 bude mať v USA premiéru film Sound of Freedom.
V Európe tento film nikdy premietaný nebude.
Poprosím všetkých diskutujúcich aby si ho pozreli ak budú môcť.
Je natočený na základe mnohoročného úsilia Tima Ballarda a hlavnú postavu stvárnil Jim Caviezel.
Udalosti sú výsledkom stavu civilizácie v ktorej: "Kde je dopyt, tam je aj ponuka".
Nápoveda:
Osoba s maternicou + osoba so semeníkmi = môžu mať dieťa
Osoba s maternicou + osoba s maternicou = môžu mať dieťa /rád pomôžem/
Osoba so semeníkmi + osoba so semeníkmi = dieťa musia nejako zohnať

Všetky jednoduché témy majú širší kontext skrytý nenápadne za rohom ...