Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť alebo registrovať.
Neviem, či vyťahovať takéto veci je teraz správne. Možno bol vtedy Laporta proti, ale prečo by mal byť aj dnes? Mení sa svet aj ľudia v ňom. Kľudne aj môže byť stále proti takému, ale ako prezident klubu ma nejakú zodpovednosť sa postarať, aby sa klub dostal na správnu cestu herne aj finančne a ak nám tie peniaze pomôžu sa zachrániť, tak prosím.
Zvláštna ponuka, ale sto miliónov je sto miliónov. Treba zvážiť. To, že Katar je diktatúra, nevadí. Keď ide o obchod, tak ide politika bokom. Aj Američania prižmúria očko nad správaním Saudskej Arábie (napr. v Jemene), keď ide o predaj amerických stíhačiek. Tak netreba byť americkejší ako Amíci.
Ked uz sme sa rozhodli ze barca bude patrit cule tak treba brat peniaze kde sa da
Za mňa Barcelona je len 1 a som proti ...... V Barcelone nie je problém príjem peňazí ale to že tu panuje hrozne hospodárenie oproti konkurencii.....toto treba riešiť v prvom rade
Zrejme jediná možnosť ako registrovať hráčov. A najlepšie by bolo že je to ročne
Pod podmienkou,že tam budú hrať Tenas,Umtiti,Lenglet,Garcia,Dest,Niko,Kessie,Fati,Ferran,sj by to davalo zmysel...