Že od toho, čo peklom dýcha, by mal dať človek ruky preč. Aj Barcelona. FC Barcelona je športový klub. V prvom rade má riešiť šport, potom možno charitu, ale nemal by sa miešať do politiky a ideológie.
Dnes bol výborný článok s videami a fotkami na štandarde. Na konci sú aj fotky, kde LGBeťári pochodujú s transparentom, kde vyznávajú lásku satanovi: https://standard.sk/...
Tu je aspoň vidno, ako ľudia túto problematiku naozaj vnímajú, nie, to, čo sa nám snažia média umelo pretláčať. V tomto by mal byť klub neutrálny a nevyzdvihovať žiadnu komunitu.
ja suhlasím so Zubim, keby mam Insta, tiež sa odhlasím z odberu, rovnako ako som na FB prestal lajkovať niekoré profily, ktoré silou-mocou pretláčajú myšlienky s ktorými sa nestotožňujem!
tominno9, a to sleduješ profil FC Barcelona kvôli futbalu a klubu alebo kvôli iným myšlienkam, ktoré postnú raz za rok? Myslím si, že fanúšik nehľadí na to, čo klub postuje z politického hľadiska, pokiaľ to nepopiera základné ľudské práva a slobody, ale hľadí na futbal. To je ako keby si sledoval na insta napr. Adele, ktorá bude pridávať svoju hudbu 364 krát do roka ako rutinu a raz v roku sa zastane rapperov. Prestaneš ju kvôli tomu sledovať tiež? Klub ako FC Barcelona si so svojim vplyvom na spoločnosť môže dovoliť podporovať kohokoľvek rešpektujúc ľudské práva a slobody, či ide o práva moslimov a katolíkov, práva komunít s rozličnou sexuálnou orientáciou alebo rovnosť žien a mužov, čo veľmi príkladne a úspešne robí - viď. v rámci futbalu fialové dresy pre mužský aj ženský tím, či konanie niektorých zápasov Barca Femení na Nou Campe. A nikto kvôli tomu neprestáva Barcelonu na sociálnych sieťach sledovať. Prosím, zamyslime sa všetci, či tu ide o futbal alebo vlastné presvedčenia, ktoré sa nám nepáčia keď nie sú rovnaké ako tie v klube (a to nejde o žiaden antisemitizmus, nacionalizmus či iné, žiaľ, stále viac prekvitajúce oblbovacie smery v našej spoločnosti) a naučme sa rešpektovať všetkých.
Sry, ty tu pletieš piate cez deviate. Je iné, ak klub podporuje napr. Femení, pretože podporuje šport, alebo ak sa postaví proti rasizmu, pretože to tiež súvisí so športom a nekonkretizuje to žiadnu komunitu a je iné, ak tu ide vyzdvihovať nejakú komunitu, čo so športom nemá nič spoločné. V prvom rade má šport a kluby ľudí spájať a nie rozdeľovať kontroverznými témami, lebo niekto si potrebuje riešiť svoje ideologické postoje. To jednoducho do športu nepatrí.
Dýcha peklom :D :D :D :D to vážne niekto verí na takéto veci ako je nebo a peklo? Zubi, keď si taký chytrý, mohol by si vedieť že tiež existuje ateistický satanizmus ktorý nemá nič s uctievaním satana ale ide tam o to aby veril človek v seba a v to že má všetko vo svojich rukách, nie v nejakej vymyslenej postavičke. Práve tento druh "satanizmu" a satana sa najviac ukazuje na verejnosti, aj väčšina kapiel čo má niečo so "satanizmom" poukazuje na toto a nie na to že by si sa mal modliť k satanovi a podobne. Btw, nepatrím k LGBT, súdim ľudí podľa správania.
Ok a proč to tam teda nedali v arabštině nebo turectine, když je to pro tyhle narody? Nevím teda jaká je situace jinde v Evropě, ale v ČR je za mě tato diskriminace na minimu.
To už svet nemá väčšie starosti ako sledovať koľko príde kto o followerov ? A čo sa týka tej dúhovej vlajky malo ju takto viacero klubov či iných organizácii
Ano ale většina evropských fanoušků kvůli tomu přestane podporovat Barcelonu...nám bych řekl je to tak nějak jedno když se s tím moc neotravuje natož aby jsme přestali kvůli tomu podporovat náš klub když jsme to neudělali po dohodě s Nike ani Qatar
FCB stojí isto o všetkých fanúšikov, len im tento ťah nevyšiel, gro fanušikov su obyčajní ľudia, ktorí majú rodiny a deti a zrejme sa ich to nejak dotklo
Čisto teoreticky sa ťa chcem spýtať. Považoval by si svojho syna/dcéru v prípade, žeby bol/a homosexuál a teda patril by taktiež k LGBTI za zvráteného?(samozrejme, su tam aj také veci, ktoré sú dosť mimo svet podľa mňa) Vieš, že je dobrý človek ale reálne nemá rovnaké právo ako ostatní ktorí sú hetero ?
culesking - za zvratenost povazujem to ako sa prezentuju, tiez niektore praktiky a nie samotnu sexualnu orientaciu. Maju presne rovnake prava ako normalni ludia okrem prava na sobas a vychovu deti aj to nie vsade.Takze ako utlacanych ich urcite nevidim. Priroda, boh, stvoritel alebo kto stvorili muza a zenu na rozmnozovanie, vztah a pokracovanie ludskej rasy. Ak to niekoho taha k rovnakemu pohlaviu, nech sa paci, nemam s tym problem. Sexualna orientacia je kazdeho osobna vec a nech si doma kazdy robi co chce. Co mi ale vadi je aby sa male deti ucili a pozerali v TV o transvestitoch, transsexualoch a aby sa ucili o homosexualnych intimnych vztahoch a o slobodnom vybere pohlavia v mladom veku ci 70 pohlaviach. Nevidim dovod preco by sme ich mali oslavovat vlajkami alebo pride pochodmi a preco maju neustalu potrebu na seba upozornovat aha pozrite sa vsetci - som gay ! Donedavna bola tato komunita normalne akceptovana a nemyslim ze by slovensko bola homofobna krajina. Ludom ale uz lezie na nervy ich neustala propagacia a pretlacanie.
Eli_vantha- zkrácenou máš tak maximálně mysl. Další z jednodušších lidí.....
Mluvíš tady o Bohu a přitom víra múže asi za největší genocidy, které tady v historii byly.
A prečo by mal mať skrácenou mysl, prosím ťa?! Mňa len udivuje, ako vy "moralisti" a bojovníci spravodlivosti a základných ľuských práv sa idete hneď posrať z toho, keď niekto napíše fuj fuj proti LGBTI?
Čítal si vlastne, čo napísal Eli? Som si istý, že aj on, podobne ako ja odsudzujeme zločiny a genocídy v rámci boha...
TU IDE LEN O TIE POCHODY A NEUSTÁLE PROPAGOVANIE TEJTO SKUPINY ĽUĎÍ! Nájdi si na youtube nejaké autentické videá z takýchto LGBTI pochodov a uvidíš, čo za obludy sú tam.
Mne, podobne ako Eli nevadia, čo robia doma. Nech sa majú radi, nech su šťastní a dokonca by som im doprial podobné práva, aké majú manželia.
A skôr ako začneš opäť písať o tom, že "vy taktiež máte pochody za rodinu, každú nedelu do kostola..." atď atď. Tak moja odpoveď je, že ani kostoly a pochody za rodinu nemusím.
Súhlasím s tebou v pár veciach. Tie pochody im skôr uberajú ako pomáhajú keďže do tej skupiny patria rôzne indivíduá, ktoré na seba majú potrebu upozorniť. Ohľadom toho, že sú len dve pohlavia tiež súhlasím, buď si žena alebo chlap jednoducho a nič medzi 🤷🏽♂️ Čo sa týka toho rozmnožovania tak áno, samozrejme, že dve ženy nemôžu mať dieťa a to keď jedndoducho sa tak narodili neni vyber a prečo teda by sa im nemalo dovoliť vychovávať dieťa keď tomu dieťaťu dokážu dať toľko lasky ako napríklad ty alebo moji rodičia mne a zabezpečiť to dieťa a riadne vychovávať. V minulosti si najväčší kresťania užívali homosexualne orgie tak neviem prečo by mal byť problém s tým žeby sa zobrali dvaja muži, teda hlavne kvôli prípadnému dedeniu v budúcnosti či možnosti zistiť zdravotný stav toho druhého v prípade núdze. A čo sa týka toho vyučovania deti v škole tak v dnešnej dobe to skôr nájdu tie decka same na internete všetko než by sa k tomu v škole dopracovali a príde mi, že tie decka s tými vecami sú viac v pohode než dospeli, samzorjeme záleží aj od prostredia v jakom to dieta vyrastá 😂 každopádne diky za konštruktívnu odpoved a nie len výbuch emócii ako sme my mladší hlúpi a podobne veci, nech sa darí hlavne ✌🏽😂
A viera, nech je akakolvek, nemoze za nic. To ludia ju pouzivaju ako zamienku nato, aby pachali zverstva. Ta tvoja logika je asi taka, Ihsahn, ako keby niekto povedal, ze zbrane zabijaju ludi, a nie ludia ludi.
Harry, nechaj tak. Pre nich je kazdy, kto je anti-LGBT, atd, fasista, "netolerantny", "obmedzeny", ci krestan. Uz len cakam, kedy mna z krestanstva obvinia. 😃 Neda sa debatovat s niekym, kto pouziva pridavne mena preto, lebo nema vecne argumenty. Nech sa paci, nech s nami zdielaju argumenty a dokazu, ze sirenie prehnanych prav LGBT, imigrantov, atd, nevedie k zaniku nasej spolocnosti ci kultury. Nemaju sancu. Alebo im to je jedno, pretoze pre nich su individualne prava nado vsetko. A to je definicia ultra-individualizmu a ultra-liberalizmu. A tieto mentality vedu len a len k dekadencie a skonu vsetkeho, co spolocnost definuje.
Jackopz tak to prosím rozvetvi. My, ktorí máme trošku iní názor, sme vám 10x vysvetlili, náš pohľad...
Takže, k tomu, čo písal culesking.
Ak by ku mne prišiel syn, ktorý by mi povedal, že je teplý, že má priateľa, že si žijú slušný plnohodnotný život a že takto to cíti, tak úprimne by ma to trošku trápilo, ale nakoniec by som to rešpektoval. A nie, nepovažol by som ho za zvráteného.
ALE, ak by za mnou prišiel syn s rohami na hlave (implantáty), v latexových nohaviciach, podpätkoch, s ružovými vlasmi, ktorý by sa chystal na nejaký LGBTI pochod, tak vtedy by som považoval za zvráteného a hanbil by som sa za neho...
Ja tomu rozumiem, však to isté napísal aj Culesking. Mne je úplne jedno či má niekto rád mužov alebo ženy, či taký človek vychováva decko alebo má svadbu. Pokiaľ tomu decku dá čo potrebuje, venuje sa mu a zabezpečí ho, radšej podporím jeho a jeho rodinu, než nejakú rodinu kde je chlap a žena, ktorý slopú, nemajú poriadne peniaze, na decko kašľú alebo v niektorých prípadoch ktoré poznám aj z osobného života, že si urobia decko len aby ich nevyhodili z domu alebo aby mali väčšie prídavky. Pochody neuznávam ani ja ale sú mi ukradnuté, nevšímam si to. To isté čo je na pochodoch už dávno nájdeš na internete, v telefóne, tablete ktoré v tejto dobe pchá každý rodič decku do ruky, tak? Ja som mal riaditeľa gaya a bol to najšikovnejší človek na pobočke ktorý sa k ľudom správal perfektne a vedel všetko vybaviť. Keby ja mám také decko jak je on, tak mi je úplne jedno že ho niekto nakladá do zadku, pokiaľ je on spokojný a má dobrý život, nech sa páči.
Len doplním, že SR má problém s diskrimináciou homosexuálov. Kto tvrdí iné = copium. V prieskume je SR na poslednom mieste: takmer 60% Slovákov nesúhlasí s rovnocennými právami pre homosexuálne páry, takmer 60% Čechov áno. Pred Slovákmi boli ešte Rumuni, Bulhari a Chorváti. (Zdroj: Eurobarometer Survey No. 493)
A čo je zlé na rodine kde je chlap a chlap alebo žena a žena keď tomu decku dávajú poriadnu výchovu, vedia ho zabezpečiť a pripraviť do života? Či radšej by si podporil rodinu kde rodičia pijú, serú na decko, ledva majú na nákup ale je to v pohode lebo je tam chlap a žena.
Pretoze moja manzelka preraba v Motole 10 muzov tyzdenne a vsetko su to ludia z rodin ake si spominal. A co asi vychova gay? Ake da hodnoty synovi k zenam? Dieta potrebuje otca a matku a bodka. Viem o com pisem.
Po prvé, adoptovať si decko nie je len tak. Za druhé, pre homosexuálne páry už vonkoncom nie. Ja mám 2 gayov kolegov a sú úplne v pohode, rovnako sa správajú k ženám aj k mužom. O jednom keby mi dokonca nepovedia kolegovia že je gay, tak to ani neviem. Rovnako suseda mám gaya a je to úplne v pohode človek, inteligentný, vzdelaný, šikovný čo má v hlave všetko OK. Určite by som bol radšej keby mám decko ako je on, než takého obmedzenca ako si ty.
Po prve neuarazaj ma! Dobre ked tak vo velkom adoptuju ak preco su plne detske domovy? Preco si nechavaju bohati gayovia vynosit dieta zenami? Ked adoptujes vsetky deti sveta urobia si deti zo skumavky? To je posolstvo rodiny? Asi nemas deti ani milujucu manzelkj. A je v poriadku ked si cavo nechal urobit pipinu ale si ju v nemocnoci neroztahoval, zarastla mu a cesty spat nebolo a on sa zabil? Tu vyhrala tvoja sloboda? Vobec netusis aku musia mat celozivotnu pychologicku terapiu a neustale obnovovanie tkaniva pretoze degradu. Lebo ty vies lebo mas kolegov..more to su argumenty
Vynosiť dieťa si nechal aj Cristiano a ďalší futbalisti, to je okej len preto že sú nie sú teplí? Ty píšeš jak keby všetci gayova a všetky homosexuálne páry boli úplne rovnakí jak tí čo popisuješ. Lebo heterosexuáli sa nezabíjajú kvôli hlúpostiam, depresiám a rôznym dôvodom ktoré sa dajú riešiť, že? :D Obmedzenec lvl 99
Táto LGBT+ ideológia triedi ľudí na skupiny, niektoré privilegované, iné potláčané a znevažované. Typický slovenský či český fanúšik futbalu patrí podľa nich do tej znevažovanej, kritizovanej skupiny, úplne na spodok rebríčka, totálna lúza a odpad. V tomto žiadna tolerancia nie je a nebude.
Nečudujte sa, keď o pár rokov nepredajú lístky na zápas niekomu, kto je príliš biely, príliš hetero, príliš Slovan a príliš muž. Prednosť môžu mať iní ľudia. A ak to budeš kritizovať alebo pred tým varovať, si rasista a xenofób.
(v USA len teraz oficiálne vyhlásili za neústavné preferovanie tmavších na úkor lepších na univerzitách)
Tieto bludy treba rozhodne odmietať, nedajte sa nachytať na reči o tolerancii.
4.7.2023 bude mať v USA premiéru film Sound of Freedom.
V Európe tento film nikdy premietaný nebude.
Poprosím všetkých diskutujúcich aby si ho pozreli ak budú môcť.
Je natočený na základe mnohoročného úsilia Tima Ballarda a hlavnú postavu stvárnil Jim Caviezel.
Udalosti sú výsledkom stavu civilizácie v ktorej: "Kde je dopyt, tam je aj ponuka".
Nápoveda:
Osoba s maternicou + osoba so semeníkmi = môžu mať dieťa
Osoba s maternicou + osoba s maternicou = môžu mať dieťa /rád pomôžem/
Osoba so semeníkmi + osoba so semeníkmi = dieťa musia nejako zohnať
Všetky jednoduché témy majú širší kontext skrytý nenápadne za rohom ...
S čerty nejsou žerty.
Radšej si dám kakaové venčeky, a takto aj ja "oslávim" tento veeeľký (hlavne ráno) deň 👌
Mluvíš tady o Bohu a přitom víra múže asi za největší genocidy, které tady v historii byly.
Čítal si vlastne, čo napísal Eli? Som si istý, že aj on, podobne ako ja odsudzujeme zločiny a genocídy v rámci boha...
TU IDE LEN O TIE POCHODY A NEUSTÁLE PROPAGOVANIE TEJTO SKUPINY ĽUĎÍ! Nájdi si na youtube nejaké autentické videá z takýchto LGBTI pochodov a uvidíš, čo za obludy sú tam.
Mne, podobne ako Eli nevadia, čo robia doma. Nech sa majú radi, nech su šťastní a dokonca by som im doprial podobné práva, aké majú manželia.
Takže, k tomu, čo písal culesking.
Ak by ku mne prišiel syn, ktorý by mi povedal, že je teplý, že má priateľa, že si žijú slušný plnohodnotný život a že takto to cíti, tak úprimne by ma to trošku trápilo, ale nakoniec by som to rešpektoval. A nie, nepovažol by som ho za zvráteného.
ALE, ak by za mnou prišiel syn s rohami na hlave (implantáty), v latexových nohaviciach, podpätkoch, s ružovými vlasmi, ktorý by sa chystal na nejaký LGBTI pochod, tak vtedy by som považoval za zvráteného a hanbil by som sa za neho...
Rozumieš tomu? Skús si to prečítať ešte raz.
Ja som si myslel, že patriš do skupiny "poučovateľov", ktorí prskajú na všetky strany, keď sa nieto opováži čo i len krivo pozrieť na LGBTI ľudí.
Pričom sú LGBTI ľudia, ktorí sú úplne normálni a slušní a ja osobne s nimi vychádzam bez problémov...
A potom sú LGBTI kreatúry, ktoré vystrájajú na všeliakých pochodov a bijú sa do hrude za svoje "práva".
A spomínaní poučovatelia toto nerozlišujú. S nejakým LGBTI prejavom nesúhlasíš? Hneď si homofób 😁😁
Nečudujte sa, keď o pár rokov nepredajú lístky na zápas niekomu, kto je príliš biely, príliš hetero, príliš Slovan a príliš muž. Prednosť môžu mať iní ľudia. A ak to budeš kritizovať alebo pred tým varovať, si rasista a xenofób.
(v USA len teraz oficiálne vyhlásili za neústavné preferovanie tmavších na úkor lepších na univerzitách)
Tieto bludy treba rozhodne odmietať, nedajte sa nachytať na reči o tolerancii.
V Európe tento film nikdy premietaný nebude.
Poprosím všetkých diskutujúcich aby si ho pozreli ak budú môcť.
Je natočený na základe mnohoročného úsilia Tima Ballarda a hlavnú postavu stvárnil Jim Caviezel.
Udalosti sú výsledkom stavu civilizácie v ktorej: "Kde je dopyt, tam je aj ponuka".
Nápoveda:
Osoba s maternicou + osoba so semeníkmi = môžu mať dieťa
Osoba s maternicou + osoba s maternicou = môžu mať dieťa /rád pomôžem/
Osoba so semeníkmi + osoba so semeníkmi = dieťa musia nejako zohnať
Všetky jednoduché témy majú širší kontext skrytý nenápadne za rohom ...