Čo s tým má Koeman, preboha ? Takýto exodus je z rezervy predsa po každej sezóne. Mimochodom jediný kto odchádza za peniaze je Fabio Blanco, zvyšok ide zadarmo.
Iliasa je škoda, to je pravda. Na druhú stranu koho by si staval ? Hráča ktorého si ty osobne kupoval za 55 miliónov alebo dorastenca ? Okrem toho Fati hral ešte horšie ako Ferran.
Navyše ono to nie je iba o kvalite hráčov, ale aj o tom čo od nich chce tréner na ihrisku a ak tam potreboval typologicky odlišného hráča tak mal Ilias proste smolu.
No ja dúfam, že by som staval lepšieho, keď už sa peniaze vyhodia, treba si to uznať, poučiť sa a nezhoršovať to ešte hraním formy. Môžem to dosvedčiť tým, že ked mi nechutí víno kľudne aj za 15 eur, tak ho vylejem radšej, než si privolávať dávenie. A kľudne aj 3 také vína za sebou. Naposledy s tým nešťastníkom letel aj tréner, ktorý ho protežoval, Xavi sa asi ale cíti neohroziteľný na mráčiku hmly Guardiolových kecov, pod Enriquém už sa ten mráčik ale rozplynul a prišiel niekto preukázateľne rozumnejší.
Navyše ono to nie je iba o kvalite hráčov, ale aj o tom čo od nich chce tréner na ihrisku a ak tam potreboval typologicky odlišného hráča tak mal Ilias proste smolu.