V PL by bolo pár tímov schopné dať za neho aj tých 40 mega, ale to v prvom rade mu treba vsugerovať, že tu nie je vítaný a želáme si jeho odchod. Ak mu to nedohovoria, tak bude ponuky iných klubov odmietať a kluby už za neho nebudú s takým postojom nič ponúkať. To sa už aj možno deje.
Lebo žiaden hráč nie je viac ako klub. Ak ťa niekde nechcú, tak sa tam nebudem na silu tlačiť. Každý prestupák je problém robiť nejaké zmeny, lebo nikto nechce preč a klub potrebuje prachy. Čo má klub robiť iné podľa teba, keď im je Ferran na ... na ľavo hrá na hovno a na pravo už máme 2 iných lepších hráčov. Z pohľadu klubu to dáva úplný zmysel predať Ferrana a žiaľ hráč by si to mal uvedomiť tiež a nevyužívať to, že ma platnú zmluvu.
Nevyzivat to že má platnú zmluvu ? 😂 Tak takto som sa nesmial už dlho veď na Tom stojí a padá moderný futbal ....a keby to bolo opačne a povedzme Pedri povie že chce ísť preč ? Už vidím ako by fanúšikovia protestovali aby Barcelona nevyzivala to že má zmluvu a pustila ho 😂 ...ako podnikateľ môžem kľudne povedať že keď mám niekde platnu zmluvu a dodrziavam ju tak ju nezrušim a bodka ...proste si to máš rozmyslieť keď zmluvu uzatváras
Zmluva neznamená vezenie. Niektoré kluby to tak žiaľ berú, ale keď im hráč chce odísť zadarmo (Mbappe), tak už chápu. Keby chce Pedri preč, tak isto ho v Barce nebudú držať proti vôli. Za istú sumu by mohol ísť kedykoľvek. Aj fanúšikovia by to pochopili. Peťko bavíme sa o zmluvách vo futbale a nie v podnikaní. To rovnako na hovno prirovnanie ako porovnávate vaše platy s platmi vo futbale.
Zmluvy vo futbale viacmennej zvýhodňujú viac hráčov ako kluby. S dlhšiu zmluvou riskuješ, že ti hráč bude odmietať odísť a s kratšou zase, že ti hráč zdrhne zadarmo niekde.
Prostě smlouva je smlouva je jedno kde on chce zůstat klub ho chtěl chtěl mu dát tu smlouvu on sem chtěl...když se smlouvy nebudou dodržovat nemusí se dělat...dávají ti nějaké jistoty...a platy moje můžeš porovnavat s fotbalisty ukazují moje a jejich kvality,dovednosti,znalosti a zájem o ně na trhu a pro kluby jsou ty smlouvy taky výhodné kdyby nebyly nedělali by se..a jak už jsi psal když tu smlouvu nepodepíše riskuješ že by ti třeba Neymar neodešel za 222 milionů ale zadarmo nebo Messi tenkrát do Milána
Zmluvy vo futbale viacmennej zvýhodňujú viac hráčov ako kluby. S dlhšiu zmluvou riskuješ, že ti hráč bude odmietať odísť a s kratšou zase, že ti hráč zdrhne zadarmo niekde.