2 hosťovania od City s tým, že jedno by bolo s povinnou kúpou a druhé nie. City si dajú dokopy, že ani o rok nebudeme mať peniaze na viac transferov. Narážam na Cancela u ktorého by pravdepodobne bola iba možná kúpa. Rovnako každý už vie že kúpu top DM si nechávame o rok a to tiež nebude stáť malé peniaze.
Pochybujem, že City pustia 2 hráčov základu v 1 sezóne. Potom sa natíska otázka kde by hral? Hrá primárne z prava, také polo záložník, polo krídlo. Že by FDJ na DM? Niekto si to logicky musí odniesť, na 2 posty Pedri, Gavi, FDJ, Gundo, Silva... To sú všetko hráči, čo by všade hrali základ, okrem Realu. Tak je to tiež masaker.
Suarez: minule som ti písal, že sa hrá na 4-3-3, akurát že Gavi hral ľavé krídlo. Takže nie, nehrá sa na 4 záložníkov, hrá sa na 3 záložníkov, 2 krídla a útočníka.
Navyše Xavi sa vyjadril jasne, FDJ nie je DM, DM nie je ani Gundo, a Xavi trvá na DM. Takže asi ten Oriol to bude. Takže ostávajú 2 miesta na záložníkov.
Nie nehra sa 433. Vies co a keby aj. Gavi je teda akoze kridlo. CMka Pedri Frenkie a nejake DMko tam je hej? To bude pravdepodobne Gundo vdaka svojej univerzalnosti. Romeu dvojka na DM. Takze stale tam mas miesto pre Bernarda na CMka alebo na to akoze kridlo podla teba.
Silva hrá vpravo. To je priestor FDJ. Ak by hral falošné krídlo, zavadzia buď Dembélému alebo Raphinovi. Gundo je CM či AM, alebo CAM. Tam hrával najlepší futbal. 368 hier CM, 44 hier AM, 86 hier DM, 76x v City, toho 44 v PL, zvyšných 32 má v EFL Cup a podobných sranda záležitostiach. V PL od 16/17 odohral zápasov na DM 4 (300 minút), 6 (408 minút), 13 (1020 minút), 14 (916 minút), 1 (32 minút), 6 (513 minút). Áno zahrá na DM asi rovnako FDJ, keď už nikto iný tam nebol.
Na pravom CMku hral Pedri. Frenkie sa pohyboval nalavo a hlbsie vedla pivota. Gavi hral zlava nad Frenkiem a hral najofenzivnejsieho zaloznika z tych 4. Alebo v tvojom ponimani, Gavi bol falosne lave kridlo. Spokojny?
Hej Gundo je lepsi vpredu ale z toho co je k dispozicii tak to bude najlepsia volba na pivota kedze Romeu je proste priemer a bude robit nahradnika ak sa nestane nic necakane prekvapive.
Pedri Lewa Rapha
Frenkie Gundo Bernardo
Balde Christe. Araujo Kunde
Ter Stegen
Vidis ze v realite to je to iste lebo kazdy ma nejake ukohy na ihrisku a tie sa zhoduju s tym postavenim na prvej formacii. Proste sirku bude drzat Balde a Raphina/Dembele. Pod Lewom budu pobehovat Pedri a Bernardo, Frenkie bude mat stale svoju volnost a pivot bude furt pivot.
Už 3 roky ho chtějí koupit? Hm tak škoda, že ne 5 let, kdy měl tu skvělou sezonu v Monacu a pak šel za 50 do City. To jsme trochu zaspali. Každopádně vždy se mi líbil, ale za 70/80 to není nejlevnější investice.
Hlavně jsem takovej ten typ, že když jsme ho nekoupili z Monaca a prime odehrál jinde, tak ho ani nechci. Líbí se mi, ale je drahý a my nejsme tým na dohrání kariéry v Evropě než se přesune bůh ví kam .
Inter Miami- Barca veterans .....
Vzadu double pivot a nad nimi Pedri s Bernardom. Gavi idealny z lavicky so svojou energiou a pohybom.
Navyše Xavi sa vyjadril jasne, FDJ nie je DM, DM nie je ani Gundo, a Xavi trvá na DM. Takže asi ten Oriol to bude. Takže ostávajú 2 miesta na záložníkov.
Hej Gundo je lepsi vpredu ale z toho co je k dispozicii tak to bude najlepsia volba na pivota kedze Romeu je proste priemer a bude robit nahradnika ak sa nestane nic necakane prekvapive.
Lewa
Balde Pedri Bernardo Rapha
Frenkie Gundogan
Christensen Araujo Kounde
Ter Stegen
Pedri Lewa Rapha
Frenkie Gundo Bernardo
Balde Christe. Araujo Kunde
Ter Stegen
Vidis ze v realite to je to iste lebo kazdy ma nejake ukohy na ihrisku a tie sa zhoduju s tym postavenim na prvej formacii. Proste sirku bude drzat Balde a Raphina/Dembele. Pod Lewom budu pobehovat Pedri a Bernardo, Frenkie bude mat stale svoju volnost a pivot bude furt pivot.