Tak ako nechybal po odchode Pique, ani Alba ked sedel a zaklad hral 19 rocny Balde tak podla mna nebude chybat ani Busquets.
to s akou istotu hra na lopte je naozaj lahodka pre oko. rozohravku ma takisto skvelu, aj ked na moj vkus pomalu, a aj v defenzivnych subojoch ak neslo o rychlost bol naozaj vyborny a uspesny.
ak niektore z tychto atributov bude mat novy DM slabsie ako Sergio, tak to vyvazi inymi, ktore ma Busquets na mizernej urovni napr. rychlostou, silou, hlavickou, vydrzou a mozno aj golmi, ktorych vela nedal
po prve o ziadnych mantakoch som nepisal
takze ako fanusik barcelony musim mat rovnaky nazor ako ty na prinos urcitych hracov?
je to moj nazor a dal som argumenty kdezto ty si sa zmohol akurat na ad hominem utok
p.s. o ziadnom z tebou spomenutych hracov som si nemyslel, ze nebudu chybat, ked odchadzali
Také detské argumenty ako že je pomalý a nedáva góly si strč.
Nikdy nevynikal rýchlosťou a prečo ani napr. De Jong nedáva góly? Možno majú iné úlohy.
Potrebuješ aj rozum. Behať vie každý. Načo Ti je Dest ktorý doletel po krídle dopredu a tam nevedel čo s loptou. Alebo naše stále zranené krídlo. Rýchly a potom lopta letí neznámo kam !
Mozno Ty s tou latinou by si nemusel čítať Ovídia v originálne
ale keď máš prestávku v šroubárni si prečítať ako hodnotia Busquetsa fotbalovi odborníci.
To je zase môj názor.
este raz si precitaj moj prispevok. ja som tam pisal o subore vlastnosti, v ktorych Busquets nevynikal a novy DM aj ked nebude tak technicky vyspely ako on to vynahradi tym, ze v tych vlastnostiach bude lepsi. samozrejme to musi mat aj techniku aj prihravku (aby si ma zase nepochopil nespravne)
ak si si nevsimol, tak v dnesnom futbale je fyzicka pripravenost extremne dolezita a rychlost, sila a vydrz su u DM pozadovane.
najlepsi DM za posledne roky Kimmich, Casemiro, Kante, Rodri to jednozacne maju. Kante bol najlepsi hrac chelsea ked vyhrali LM
ja hodnotim Busquetsa vysoko, ale uz ma 35 rokov a preto si myslim, ze je cas na zmenu
V Barcelone i City je pre DM faktor cislo 1 pozicna hra a citanie hry. Ak by ju Romeu zvladol na vysokej urovni sme zahojeni. Tie veci co si vypisal su podruzne, najma ked DM v Barcelone raritne sprintuje viac ako 10 metrov.
Busquets nevyniká v jedinej veci a to je rýchlosť. Čiže Tvoj súbor vlastnosti v ktorých nevyniká je veľmi krátky🤗
Ale kvitujem, že hodnotiš Busiho vysoko a že veríš tomu že jeho nástupca bude lepší.
P.S. Dobre ,že si ma upozornil že v dnešnom fotbale je fyzická pripravenosť extrémne dôležitá.
To som netušil.
haha vravel som ti, aby si si precital este raz moj prispevok.
no to vidno, ze si to netusil, kedze v mojom prispevku su spomenute okrem rychlosti aj sila aj vydrz a samozrejme fyzickych vlastnosti, ktore vekom uz len klesaju je viac, ale ty napises, ze moj subor vlastnosti, v kt. Busquets nevynika je rychlost.
tlieskam ti
Hrac nepotrebuje byt fyzicky silny aby vyhraval suboje. Je ich vela - vratane Busquetsa ktori vyhravaju suboje inak. Mimo inych to iste plati o Christensenovi.
Takže odíde Busquets a príde nový hráč ktorý splni Tvoje požiadavky. Bude veľmi rýchly ako raketa, silný ako Samson s nekonečnou výdržou ako perpetum mobile a samozrejme veľa fyzických vlastností/ neviem akých presne / a teda aj fotbalove myslenie a prehľad v hre.Jeho meno je Leonidas.
/ neviem akých presne / - to vidim ze nevies
a vidim ze nechapes, tak ti este raz dam priklad., NGolo Kante, ktory nedosahuje technickych kvalit Busquetsa, ale vyvazuje to bojovnostou, vydrzou, rychlostou a X dalsimi kvalitami, ktore Busquets nema take dobre. Kapis?
a neviem ci nevies vypnut ironiu, alebo si nechapavy... ja samozrejme nevravim, ze DM ma byt strelec, ale mnoho hracov na tomto poste dava o dost viac golov, ako Busquets
A Ty stále nechápeš čo Ti chcem povedať. Ja som presvedčený, že nepríde lepší hráč ako Busquets!
Bohužiaľ.
Pretože aj napriek všetkému je to stále jeden z najlepších na DM.
Takže sa zbytočne utapas v menách , ktoré aj k nám neprídu.
Môžeme sa k tomu vrátiť o pol roka.
To ako bude chybat ukazu zápasy a hlavne tazke zapasy, potom budeme moct urobit zaver. Ale zrejme vie o com hovori. Inak ja myslim, ze s Busim sa nikdy nepocitalo ako so sprinterom, ale ako s mozgom timu.
to s akou istotu hra na lopte je naozaj lahodka pre oko. rozohravku ma takisto skvelu, aj ked na moj vkus pomalu, a aj v defenzivnych subojoch ak neslo o rychlost bol naozaj vyborny a uspesny.
ak niektore z tychto atributov bude mat novy DM slabsie ako Sergio, tak to vyvazi inymi, ktore ma Busquets na mizernej urovni napr. rychlostou, silou, hlavickou, vydrzou a mozno aj golmi, ktorych vela nedal
Vidno že si odborník a fanúšik Barcelony. A tak isto nechýbajú ani Xavi, Injesta,Messi a iní mantáci.
takze ako fanusik barcelony musim mat rovnaky nazor ako ty na prinos urcitych hracov?
je to moj nazor a dal som argumenty kdezto ty si sa zmohol akurat na ad hominem utok
p.s. o ziadnom z tebou spomenutych hracov som si nemyslel, ze nebudu chybat, ked odchadzali
Nikdy nevynikal rýchlosťou a prečo ani napr. De Jong nedáva góly? Možno majú iné úlohy.
Potrebuješ aj rozum. Behať vie každý. Načo Ti je Dest ktorý doletel po krídle dopredu a tam nevedel čo s loptou. Alebo naše stále zranené krídlo. Rýchly a potom lopta letí neznámo kam !
Mozno Ty s tou latinou by si nemusel čítať Ovídia v originálne
ale keď máš prestávku v šroubárni si prečítať ako hodnotia Busquetsa fotbalovi odborníci.
To je zase môj názor.
ak si si nevsimol, tak v dnesnom futbale je fyzicka pripravenost extremne dolezita a rychlost, sila a vydrz su u DM pozadovane.
najlepsi DM za posledne roky Kimmich, Casemiro, Kante, Rodri to jednozacne maju. Kante bol najlepsi hrac chelsea ked vyhrali LM
ja hodnotim Busquetsa vysoko, ale uz ma 35 rokov a preto si myslim, ze je cas na zmenu
Ale kvitujem, že hodnotiš Busiho vysoko a že veríš tomu že jeho nástupca bude lepší.
P.S. Dobre ,že si ma upozornil že v dnešnom fotbale je fyzická pripravenosť extrémne dôležitá.
To som netušil.
no to vidno, ze si to netusil, kedze v mojom prispevku su spomenute okrem rychlosti aj sila aj vydrz a samozrejme fyzickych vlastnosti, ktore vekom uz len klesaju je viac, ale ty napises, ze moj subor vlastnosti, v kt. Busquets nevynika je rychlost.
tlieskam ti
a vidim ze nechapes, tak ti este raz dam priklad., NGolo Kante, ktory nedosahuje technickych kvalit Busquetsa, ale vyvazuje to bojovnostou, vydrzou, rychlostou a X dalsimi kvalitami, ktore Busquets nema take dobre. Kapis?
a neviem ci nevies vypnut ironiu, alebo si nechapavy... ja samozrejme nevravim, ze DM ma byt strelec, ale mnoho hracov na tomto poste dava o dost viac golov, ako Busquets
Bohužiaľ.
Pretože aj napriek všetkému je to stále jeden z najlepších na DM.
Takže sa zbytočne utapas v menách , ktoré aj k nám neprídu.
Môžeme sa k tomu vrátiť o pol roka.