Superliga, Superliga , Superliga ! Jediná možnosť ako zastaviť chamtivosť funkcionárov UEFA a čiastočne neutralizovať moc petrodolárov. Čo je veľa, to je veľa.
A kluby s majiteľmi ropných polí nepustiť do Superligy !
Aby super liga ovládaná perezom nebola ešte horšia ..... Ja by som dal v Európe úplne jednoduché riešenie a to je platový strop povedzme 100m a hneď by bola aj domáca ligová scéna zaujimava
Presne tak. Superliga je nevyhnutné riešenie z celkovej krízy tohto športu v Európe. Potrebujeme formát podobný NHL so všetkým čo k tomu patrí. Dokonca by som zvážil aj drafty mladých hráčov. UEFA spraví pre peniaze všetko. Čakám, že do dvoch rokov bude finále LM niekde na púšti
Ono to je jedno když v superlize bude jen za účast 400 milionů a za výhru v lize mistrů je 120 asi takže platového strop je asi jedno jakej bude a hlavně s bohem dluhy
No pokial tam budu vo vedeni UEFY take predajne kurv1cky ako su, tak to bude skor ci neskor holy fakt a nie uvaha, turban z PSG tomu isto pomoze, aj ked je z Kataru
To sa ani nepokušajú tváriť, že by sa tie kluby mali do LM nejak kvalifikovať?
Nemala UEFA nejaké vzletné reči o udržateľnosti európskeho futbalu, keď bolo treba skritizovať Superligu?
Čeferin-mafiánsky idiot. Najprv vzletné reči o udržateľnosti európskeho futbalu (proti SL, lebo z nej by on nič nemal), teraz za prachy by predal aj vlastnú mater. Prečo teda nedá "voľnú kartu" majstrom menších krajín? Lebo prachy, nie futbal. Špina!
A kluby s majiteľmi ropných polí nepustiť do Superligy !
Nemala UEFA nejaké vzletné reči o udržateľnosti európskeho futbalu, keď bolo treba skritizovať Superligu?