Ja som písal už dávno, keď sa objavili prvé správy, že Messi prestúpi do Miami a to ešte Alba aj Busquets hrali za Barcu ale povrávalo sa a aj sa písalo, že Alba aj Busquets chcú skončiť v Barci v tejto sezóne, že si myslím, že Tak Alba ako aj Busquets skončia pri Messimu a neprekvapilo by ma, keby do Miami stiahli aj Suáreza a....je to tu. Ja si aj teraz myslím že do Miami stiahnu aj Neymara, ktorého sa v PSG chcú zbaviť. Prekvapilo ma však, že tam prestupuje aj Iniesta. O Interi Miami môžeme kľudne hovoriť ako o mužstve "starých pánov" Barce alebo že je to B-éčko Barce.
Hned ze začátku bylo jasné, že Busquets a Alba tam půjdou ale že tam půjde i Suarez, který v Evropě už nemohl, to jsem nečekal. Aspoň jde vidět jak kabina fungovala, když se u nás točili trenéři. Pak, že kabina nerozhodovala.
Hráči ako Busi Pique Messi Alba Xavi ked ešte hral by mali mať aj v kabíne nejaké slovo ale spoločne z trénerom neni na škodu ked sa trener poradi alebo aky majú názor
Hráči, legendy, ktoré by na sklonku kariéry mali byť oslavovaný doma , si spravili ,,doma" niekde na opačnom konci Sveta...povedzme si rovno, Miami nieje zlá oblasť, doprajme im, ale kurňa všetku slávu a zisky bude brať Miami...q niečo v klube určite nieje v poriadku, keď tak skončili všetci...vravelo sa že žiaden hráč nieje viac, ako klub, ale táto skupinka mi pripadá, že sa otočili všetci spolu klubu chrbtom a založili si svoj vlastný dream team...q všetko sa to točí okolo Messiho...Barca ako taká len platí a dopláca na týchto srdciarov, ktorým vlastne ešte ďakujeme, že sa uráčili odísť s ich platmi...
Messi, Sua boli de facto vyhodeni z klubu, Messi 2X, Busquetsovi skoncila zmluva a uz ma 35, a Albovi ako pises mozme daktovat ze sa vzdal casti platu
vsetci styria boli volni hraci, tak preco by sa nezisli v jednom klube ked maju moznost?
ja sa na Inter Miami tesim a budem ich sledovat
V Miami sa stretnú legendy Barcelony plus Ramos a CR7 v pieskovisku ticho závidí, aké atraktívna súťaž bude v Amerike pre starých pánov a on si bude tam v Arabii čistiť boty od prachu
vraj v tom rozhovore povedal, ze otvoril cestu dalsim hracom do Arabie. Ze odkedy tam prisiel on prichadzaju dalsi hraci. akokeby prichadzali za nim a nie za peniazmi
Ten Beckham je extremne talentovany clovek. take halo spravit v USA s futbalom to sa este nikomu nepodarilo. On to spravil za par rokov. onedlho bude Inter Miami jeden z nasledovanejsich klubov na svete
Najsledovanejší možno, ale pochybujem, že výkonmi predčí ostatné mužstva v MLS. Stále sa bude pohybovať v dolnej polovičke tabuľky. Starí páni Barce mu nezabezpečujú, že ich výkony budú o 100% lepšie ako po minulé roky. Vždy to bude priemerné až podpriemerné mužstvo, aj keby som im želal, aby sa dostali aspoň do play-off.
ja im verim viac.Alba a Busquets kvalitou daleko presahuju MLS a Messi ani nie rok dozadu vyhral world cup a tocil tam najlepsich obrancov sveta. ked to vyvazia hracmi, co to za nich vybehaju, tak mozu byt velmi silni.
Že v poslednej Luchovej sezóne zapískal Messi na svojich kamošov, aby ho hneď vyhodili... LOL
vsetci styria boli volni hraci, tak preco by sa nezisli v jednom klube ked maju moznost?
ja sa na Inter Miami tesim a budem ich sledovat