Ťažké rozhodnutie vybrať si Raphinhu, alebo Bernarda. Malo by sa to nechať na Xavim. On vie ako je pre neho dôležitý Raphinha a či by Bernardo bol ešte dôležitejší a či systém a formácia akú chce hrať Xavi viac sedí Raphinhovi, alebo Bernardovi.
No offence, ale Bernardo je úplně jiná liga než Raphinha. Tady už asi všichni zapomněli, jak každý druhý zápas hrál tužku a 1v1 neobešel ani pařez. Jediné, co hovoří v jeho prospěch, je věk, ale to je jak říct, že Ferran je top útočník protože je mladý
Tiež sa trochu viac prikláňam k Bernardovi, ktorý v najhoršom zahraje na krídle aj v 4-3-3. S tým, že ani Raphinha nevyniká v driblingu, to nebude rozdiel. Skôr sa obavám jedného. Raphinha je dobrý v efektivite, podobne ako Fati. Dembo v tom ale zaostáva. Výmena Raphinha Bernardo by možno znamenala, že sa zbavíme pár gólov v prospech lepšej tvorby hry, kreativity, ...
Lenze 1v1 ti neprejde ani bernardo a k tomu nieje ani kridlo. Taze budeme hrat bez kridiel kedze na LW nemame tiez poriadne nikoho. A xavi chce hrat aspon s jednym cistym kridlom co viem.
A kde by hral Bernardo? Aj si sa nad tým zamyslel vôbec? V zálohe sú 3 miesta, už teraz 1 zaberá Oriol a na zvyšné 2 pripadajú Gavi, Pedri, FDJ, Gundo, Roberto, Kessie, došiel by Bernardo, možno Felix? Dembélé hrať bude, takže pravé krídlo aut. Ak by sa aj hralo na 3-4-3, tak čo potom s Baldem? Bude "ľavý záložník"? Ak nie, má ísť na hosťovanie určite. Okrem Roberta sú to všetko hráči, čo by hrali jasný základ v každom klube, možno okrem súčasného Realu a Arsenalu.
Jano kua, píšem ti to znova. Kde si prišiel na to, že jednu z troch pozícii v zálohe zaberá Oriol. Boa veď včera prišiel do klubu neabsolvoval ani jeden poriadny tréning a ty už jasne vieš kto bude hrať po konci letnej prípravy.
Masterkoo: Xavi sa niekoľkokrát vyjadril, že FDJ DM nie je, ani Kessie. Gundo tiež nie je DM. Takže jediné DM bude Oriol. Takže kto bude hrať DM? Alebo sa bude hrať bez DM? Tak to potom Oriol nemusel prichádzať.
V "zalohe su 3 miesta" - minulu sezonu sme hrali so 4mi zaloznikmi a s takmer urcite aj buducu sezonu. + nie je vylucene, ze skusime aj hru s 5 zaloznikmi ako to teraz hralo City.
Mats, kounde araujo christensen balde, romeu gundogan/fdj bernardo pedri, dembele lewa. Co je na tom nezrozumitelne?
Posledny polrok sme hrali so 4mi zaloznikmi a nebolo hadam ani 10 zapasov ked sme ich mali vsetkych styroch pokope. Vzdy bol niekto zraneny/vykartovany.
mikimi: Bernardo vie hrať na pravom krídle? Super, tam už je Dembélé, Raphina a Torres.
tunno: tam si dal 12 hráčov. Vždy vieš kydať na všetkých a poukazovať kto čo vymyslel, že v 2014 bol hráč XY taký a podobne, ale nevieš dať základnú 11 čo by mala hrať? Tvoj menoslov ani nedáva zmysel.
Co som ja vestec ze budem vediet kto bude v zalohe nad kym vycnievat? Fdj moze mat lepsiu formu na jesen v zime gundo a pod. naco sa pytas take kraviny?
Jano na pravom krídle je Dembele, ale náchylný na zranenia, Raphinhu neviem prečo spomínaš keďže ten už by bol v tom prípade v City a Ferran tiež sa môže ešte predať. To, že Bernardo vie zahrať ako v zálohe aj na krídle je práveže plus.
Neviem, kde ste vyčítali že je to výmena za Bernarda. Bernardo s Mahrézom rotovali na PK, takže ak chcú nahradiť Mahréza tak je to skor backup k Bernardovi. City má každú pozíciu zdvojenú až ztrojenú tak si nemyslím, že dopustia odchod Mahréza,Bernarda a nechajú si len Raphinhu.
Navyše im odišiel ešte Gundo, KDB už tiež nie je najmladší, má 32. Ak by odišiel aj Bernardo, ty ak im v zálohe ostane Rodri a Philips na DM, Kovacic ako CM a KDB a Palmer ako AM. V prípade odchodu Mahreza ešte prídu aj o jediné pravé krídlo. Dosť oklieštená zostava.
Dobre vedia aj tak, že Bernardo môže vysoko pravdepodobne odísť aj bez nášho záujmu - PSG, Saudská, ... Majú s nim dohodu, že ho nechajú odísť ak príde dostatočná ponuka. Tak budú hľadať okrem náhrady za Mahreza aj náhradu za Bernarda a čo.
Ak by aj bola reálna výmena ... Vzhľadom na to že Silva bude mať o ani nie mesiac 29 rokov vážne chceme priniesť pri našej situácii tak drahého hráča povedzme na 3-4 roky ? Jeho cena pod 80 nebude ..... To radšej kúpiť kvalitné LW za tie peniaze ..... V pravo dembo + ferran .... A na ľavo niekto nový + abde
No to ukáže priprava či fati alebo abde ale za mňa fati za minulý sezónu herne najslabší hráč útoku .... A k druhej časti tvojho komentáru veľa to záleží od toho čo chceme hrať ....pôvodne sa malo hrať cez 2 krídla čo bola xaviho hra ale keďže 2 krídla nemáme tak sa začalo hrať cez stred ale po príchode kvalitného lw by sa mohlo znova ísť cez krídla
Neviem čo všetci s tým Bernardom máte. Chalanovi je o pár dní 29 rokov a City by ho pod 80 nepustilo. V zálohe máme Pedriho, Gaviho, Frenkieho, Gunda + ďalších menej kvalitných hráčov. To je dostatočná kvalita. Budem to opakovať zas a znovu, Barca Bernarda nepotrebuje.
Xavi a trénerský štáb sa obávajú, že tímu chýba kreatívny hráč, preto chce Xavi Bernarda. Alternatíva má byť Lo Celso. Preto mal prísť Messi a vyšlo by nás to možno lacnejšie, lenže sa mu nechcelo čakať.
Mne by najviac prekazal pomer cena /vek ...Bernardo pod 80 nepôjde a skúste to porovnať s nákupom Bellingham za 100 .....osobne pre mňa dať také peniaze za hráča ktorý bude mať 29 je hlúposť
Posledny polrok sme hrali so 4mi zaloznikmi a nebolo hadam ani 10 zapasov ked sme ich mali vsetkych styroch pokope. Vzdy bol niekto zraneny/vykartovany.
tunno: tam si dal 12 hráčov. Vždy vieš kydať na všetkých a poukazovať kto čo vymyslel, že v 2014 bol hráč XY taký a podobne, ale nevieš dať základnú 11 čo by mala hrať? Tvoj menoslov ani nedáva zmysel.