toot uz je smiesne, v pondelok ho nepotrebovali, dnes je hlavnym cielom...o 8.30 su na neho peniaze o 8.35 uz zas nie, mozno by to chcelo trosku filtrovat, ci je potrebne pridat kazdy clanok, ktory nejaky trtko v spanielsku napise (tym nemuslim relevo)
Tak už sa Xavi rozhodol, ako chce hrať? Na 3 stopérov? Či 4 obrancov? A koľko záložníkov ešte potrebuje? Pedri, Gavi, FDJ, Gundo, Oriol, Kessie, Roberto, odstrelil Nica a Torreho a zháňa ešte ďalšieho?
jano_1987 Proč? :D Jsem já trenér FCB? Nechceš ještě třeba zaručený recept jak zhubnout 15 kilo za 17 dní, či co budeš zítra snídat?
Promiň, ale nerozumím, co mi tím chceš doopravdy říct, tvým komentářem. Co doopravdy čekáš, že dostaneš v těchto dnech od novinářů, Xaviho nebo nás? Zaručenou základní sestavu na 85% zápasů, garantované 2 trofeje a adepty na Puskase každý zápas?
Co uz sa da nepochopit z tych prestupov? Nepozeral si zapasy minulu sezonu? Mali sme 5 kvalitnych obrancov a 4 kvalitnych zaloznikov, ktokolvek vypadol hned to bolo sakramentsky citit. K tomu odisiel Busquets a Alba, takze ostali 4ria obrancovia a 3ja zaloznici. S tym chces ist do sezony? Kazdy, kto nebol slepy videl, ze Garcia a Alonso nemozu byt "prví lavickari" rovnako ako pre zalohu nemozu byt prvi lavickari Kessie a Roberto. Presne to tie prestupy riesia, plus Bernardo ma priviest rozdielovu kvalitu v kreativite, ktora nam tiez chybala (zrejme aj tak nepride).
tunno, naprostý souhlas. Xavi dle mého názoru míří tímto směrem, kde jsme mohli vidět potíže velmi zřetelně a pravidelně. Samozřejmě je možné, že nás překvapí. Však to je samozřejmě žádoucí a cílem, stejně jako překvapit soupeře, když to vezmeme do důsledku. Samozřejmě prim je, aby to vůbec reálně fungovalo :) To už má ale na starost a zodpovědnost Xavi. Zatím za tu krátkou dobu u nás rozhodně nezklamal.
Skús porozmýšľať. Hráči musia hrať a mali by zvládať nejaké úlohy v tom, čo sa chce hrať. Podľa Xaviho je jediné DM Oriol v tíme. Ak sa zháňa pravý obranca, tak sa bude hrať asi 4-3-3. Takže na 2 miesta v zálohe Gavi, Pedri, FDJ, Gundo, Kessie a Roberto. Gavi a Kessie/FDJ spolu hrať nemôžu, FDJ môže hrať s Pedrim/Gundom. Gavi nedokáže nahradiť FDJ. To zvládne možno len Gundo. Ako chceš rotovať 6 hráčov na 2 pozíciách? Navyše ak Xavi chce ešte ďalšieho záložníka. Na to narážam.
433 hrame so 4mi zaloznikmi, nie troma je na case aby si si to vsimol. S Kessiem sa nerata klub sa ho snazi predat, Roberto tam nastupi max v pripade rozsiahlych zraneni a prvych kol cdr. Takze mas realne na 3 pozicie 4och hracov - fdj, gundo, pedri, gavi pritom aj Oriol urcite vynecha v sezone tak 10 zapasov kde ho potom nahradi gundo. Ak pride Bernardo alebo realnejsie skor Lo Celso, budu na 3 pozicie 5ti, co je uplne v pohode ked chces rotovat a drzat formu timu konzistentnejsie v Lige a LM. Nehovoriac o tom, ze Pedri je sklenka.
Tunno: ešte raz zopakujem, lebo ti zrejme pamäť vynecháva. Gavi hrá na LW len preto, že Dembélé bol out a Fati bola obrovská tragédia. Gavi má ako LW 1227 minút a má tam 2+3. Taký Torres, ktorého chcú hnať všetci bičom má na 1884 minút 7+3. A nie, zopakujem to znova, Gavi nie je krídlo a nemá tam čo robiť. Tak isto ako Gundo nemá čo robiť na DM.
Gavi tam ma co robit lebo tam hraje dobre a tazi z toho cely tim. A keby prisiel Bernardo, tak by na minulosezonnej Gaviho pozicii hral primarne Pedri a na Pedriho minulosezonnej pozicii zas Bernardo.
Maffeo je veľmi nepríjemný a tvrdý hráč, platný hlavne dozadu...nalepí sa na hráča a otravuje ho celý zápas...herne pripomína Juana Foytha, jeho jedinou slabinou sú vzdušné súboje, mohol by byť vážne platný, možno by šla aj výmen aza J. Araúja + doplatok (príp. za Desta, aj keď o toho asi nemá záujem nikto)
Promiň, ale nerozumím, co mi tím chceš doopravdy říct, tvým komentářem. Co doopravdy čekáš, že dostaneš v těchto dnech od novinářů, Xaviho nebo nás? Zaručenou základní sestavu na 85% zápasů, garantované 2 trofeje a adepty na Puskase každý zápas?