Veľmi veľmi správne rozhodnutie...nech si to chalani ešte rok dva tri užijú...a intenzívne začnem sledovať zápasy Inter Miami..)) myslím, že nebudem sám na svete a majiteľom presne o toto išlo..neva
Marketingový ťah od 1-10 ? Dávam 20 . Myslím si že čo sa týka sledovanosti tak NFL ,NBA,MLB a NHL budú mať veľmi silnú konkurenciu po celom svete. Prajem im to nech sa im darí, Legendys po kope v jednom mančafte, len aby aj výsledky v sezóne boli skvelé. Beckham vie čo robí. Saudi môžu ticho závidieť a šúchať nožičkami
Z Európy bude sledovanosť malá možno stredná. Keďže sa zápasy budú hrať o 1:00 či 2:00 ráno a ľudia musia spať do práce/školy.
A teraz otázka koľko Američanov to priláka. Keďže tam veľa Američanov fandí Basketbalu, Bejzbalu či hokeju. A aj napriek tomu že do USA prišli najlepší a najznámejší hráči tak futbal nebudú sledovať lebo sa im páči iný druh športu.
Možno to budú dávať nejaké športové kanály zo záznamu na druhý deň.
Ak nie bude sa to dať pozerať na internetových portáloch buď live alebo zo záznamu.
V rádiu nikdy neinformujú o výsledkoch MLS, takže nehrozí že by sme sa nechcenou náhodou dozvedeli výsledok a poobede po príchode z muklárne to bude akože naživo.
21.8. to začne ...
Teší ma že už nemusím pozerať márnu Ligue 1.
Nechajme sa prekvapiť priatelia 😉 V dnešnej dobe je všetko možné a môžu byť v sledovanosti na prvom mieste v USA .
Už keď Saudi môžu hrať LM , tak prečo by Inter Miami nemal mať sledovanosť na špici tabuľku v Amerike 😅
Hokej už je roky 5 za mls návštěvnost je tam každý rok větší je to top 10 nejnavstevovanejsi Liga a průměrná návštěvnost je asi ,23 000 na zápas Atlanta má 50 000 v budoucnu přibudou další týmy...největší návštěvnost 82 000...mezi La Galaxy mojim oblíbeným týmem La FC na kterej se chci podívat a popřípadě na miami
Plus 7 nejhodnotnějších klubu z 30 na světě je z MlS což je nejvíc po Anglii..opravdu věř te mi mám tam i kamaráda a je to neskutečný jak to za posledních 10 let tam roste sleduju tu ligu už 5 let a vzhledem k počtu obyvatel počtu týmu velikosti měst amerického ekonomice platům co jim můžou v budoucnu dat plus marketing a americký sportovní školy Ms 2026 zájem mladých je čím dál větší máme se na co těšit.. už se tak dva roky neřeší zda to přeskočí NHL už se stalo ale to není dulezity protože NHL upadá ale řeší se kdy to dohoní baseball..
A teraz otázka koľko Američanov to priláka. Keďže tam veľa Američanov fandí Basketbalu, Bejzbalu či hokeju. A aj napriek tomu že do USA prišli najlepší a najznámejší hráči tak futbal nebudú sledovať lebo sa im páči iný druh športu.
Ak nie bude sa to dať pozerať na internetových portáloch buď live alebo zo záznamu.
V rádiu nikdy neinformujú o výsledkoch MLS, takže nehrozí že by sme sa nechcenou náhodou dozvedeli výsledok a poobede po príchode z muklárne to bude akože naživo.
21.8. to začne ...
Teší ma že už nemusím pozerať márnu Ligue 1.
Už keď Saudi môžu hrať LM , tak prečo by Inter Miami nemal mať sledovanosť na špici tabuľku v Amerike 😅